Nem ismételném meg azt amit oly sokan leírtak, csak annyit tennék hozzá, hogy: - a masszőr bácsi elég jól masszírozott miközben, a fényenergia jótékony hatásairól mesélt , hogy én még véletlenül se tudjak ellazulni. A masszázsasztal a 70-es éveket idézte elő, szürkésfehér törülköző a fejtámlán, amit az előttem masszázsban részt vett személyek után nem cserélt le. Tehát, bele feküdtem a napok óta megmasszírozott embertársam izzadtságába. Az ételekről:- hát valóban az újrahasznosítás nagy művészei,de azért ízlett néhány közülük, például a fokhagymaleves. Amiért nehezteltünk, az, hogy a társaságunkban az egyik hölgy, mindegy, hogy milyen meggyőződésből, de nem fogyaszt sertéshúst. Erre külön felhívtuk a figyelmüket, s ennek ellenére kihozták a csirkecombos mártásos kombinációt tele baconszalonnás darabkákkal. Majd másnap, amikor a "pasta nap" volt, és újonnan figyelmük felhívására azt állították, hogy húsmentes, csak gomba és zöldségeket használtak az étek elkészítéséhez, étkezés közben újra megtaláltuk a reggelire felszolgált felvágottmaradványokat és a megszokott baconkockákat is. A személyzet kedvességgel próbálta áthidalni a hiányosságokat, de úgy gondolom, hogy egy ilyen "all inclusive" opcióval rendelkező "hotel" fel kellene készüljön alternatív megoldásokra is, hisz nem kevesen vegetáriánusok, vagy egészségügyi okokból nem fogyasztanak egyes húsokat. Igaz , második nap vacsorára kértük, hogy natúr csirkemellet szolgáljanak fel körettel, adalékmentesen, de ezért felárat kellett fizetnünk. Úgy gondolom, hogy az a vendéglátóipari egység akinek fontos a vendég, kedveskedhetett volna a felár felszámítása nélkül is, ha már terülj-terülj asztalkámat hirdetett. Szerintem minimum két menüs ebéd illetve vacsorának kellett volna lennie, esélyt adva arra,hogy választani tudjunk . Lujzika, 2014. 03. 26