Az ötcsillagos Hotel Divinus Debrecen belvárosától sétatávolságra található, a mediterrán világ színeit viselő, emberközeli szálloda. Egyedülálló fekvése egyszerre nyújtja egy városi és egy zöldövezeti szálloda előnyeit és kényelmét.
Nagyon elégedettek voltunk. Szép volt a szoba. Az ételek választéka is nagyon bő volt. Esetleg esténként valamilyen porgram, élő zene jól jött volna. A wellnesben a szaunát nem a bejárathoz terveztem volna, ha rajtam múlt volna. Ami még viszont eltávolítható, az a belépésre reagáló csengő. Minden egyes vendég belépését jelzi.
Kellemes pár napot töltöttünk a Divinus Hotelban. A személyzet nagyon kedves és segítőkész. A Hotel nagyon szép. Az ételek kiadósak és jól készültek. A parkolás volt számomra kicsit drága, hiszen a hotel előtti ingyenes közterületi parkoló folyamatosan tele volt ezért a szálloda mélygarázsát kellett igénybe vennünk, ami 3000 volt naponta. . .
Wellness hétvégén vettünk részt a szállodában párommal. Ami tetszett: A szálloda jól megközelíthető A garázs nagyon jó parkolási lehetőséget biztosít A korábbi facebook értékelésekre odafigyelve az ételek minősége kifogástalan volt A szoba tiszta, rendezett A személyzet korrekt, tisztelettudó, jól kommunikál Ami nem tetszett: Az uszoda és a wellness részleg szombat este csak 21.
Átlagban elégedett voltam a hotellel. Nagyon tiszta volt és rendezett, persze van néhány észrevételem, ami biztosan másoknál is feltűnt. Ezek olyan apróságok, amik miatt a kiváló nem tökéletes. Ilyenek pl. : a szobában a fürdőszobai szárítóra helyezett törölközőket és köntösöket megfogta kicsit a rozsda, szerintem ezeket át kellene nézni.
Az ágyon egy személyre egy párna volt elhelyezve, ez alváshoz elég, de egy kényelmes esti olvasáshoz nem. Jó lenne ha minimum 2 párna lenne. A wellness részlegben szerintem ki lehetne alakítani egy olyan területet ahová kisebb gyerekek nem mehetnek, találkoztam már ilyennel több hotelben és szerintem nagyon jó ötlet. Egy felnőtt pihenni, kikapcsolódni megy a wellnessbe, nem pedig gyereksírást, ordítást hallgatni és eltűrni hogy fél percenként beterítenek vízzel.
Már két éve voltunk itt kettesben, de idén már 11 hónapos kislányunkkal, hármasban is nagyszerű 5 éjszakát tölthettünk itt. A lakosztály nagyon szép és tágas, 1-2 gyerekkel is kiváló választás.
A wellness mérete pont jó kisgyerekes családoknak, a hotel elhelyezkedése is nagyon jó, a Nagyerdő tövében, bár a városközpont hosszabb sétára van, de az állatkert, élményfürdő, maga a park, tehát minden ami kisgyerekesek számára fontos, gyalog is könnyen elérhető. Négyesben visszatérünk. :)
Nagyon tetszett a hotel elhelyezkedése, közel volt az élményfürdőhöz. A városközpont könnyen megközelíthető volt. A személyzet kiszolgálása remek. Negatívum volt, hogy a welness részleget nem mindig tudtuk a nyitvatartási időn belül használni.
Két éve jártunk ebben a hotelban, ahol jól éreztük magunkat, aránylag közel van mindenhez. Most viszont sokkal finomabbak voltak az ételek és a személyzet is kedvesebb, segítőkész. A szobák kényelmesek, szépen berendezettek. A wellnes részleg is csodálatos. Valószínű, hogy még visszatérünk, ajánlani tudom másoknak is.
Nagyon meg vagyunk elégedve, gyonyoru az egész hotel, a szobák, a wellness részleg, a gyerekek is élvezték a pancsolást is, és a játszószobát is. Nagyon jó az elhelyezkedése is, nagyon kozel van minden a hotelhez, nagyon kedves a személyzet, a tisztaság is elso osztályú, az ára is kiváló.
Egyedul talán egy dolog, amivel nem voltunk 100 százalékban megelégedve, az az volt, hogy minden nap ugyanaz volt a reggeli is, és a vacsora is. De, ezt leszámítva, nagyon jó volt minden, meg vagyunk elégedve, és biztos még vissza jovunk ide. Koszonjuk szépen.
25 évvel ezelőtt jártam a Hotel Divinus elődjében, akkor még TSZ Üdülő volt, nyaralni. Akkor kisgyermekként nagyon jól éreztem magam. Most én vittem a kislányomat nyaralni, oda és fantasztikus élményekkel jöttünk haza.
Remek szálloda a Nagyerdő közvetlen szomszédságában, gyalogosan is elérhető közelségben van számos programlehetőség. A szobák kényelmesek, szépen berendezettek, a wellness remek, az ételek finomak. Számos szolgáltatás elérhető helyben, de érdemes előre egyeztetni a telítettség miatt.