Az ötcsillagos Hotel Divinus Debrecen belvárosától sétatávolságra található, a mediterrán világ színeit viselő, emberközeli szálloda. Egyedülálló fekvése egyszerre nyújtja egy városi és egy zöldövezeti szálloda előnyeit és kényelmét.
Gyönyörű környezet, igényes, szép szállida, tágas családi szoba. Nagyszerű wellness részleg 1 és 3 éves fiaimnak pont megfelelő és mi szülők is jól ki tudtuk használni. A dolgozók kedvesek és segítőkészek voltak. Szívesen visszamennék bármikor.
A legszebb debreceni helyszínen, a Nagyerdőben található a szálloda. A megközelítése jó, a kiszolgálás osztályon felüli volt, a felszolgálók mindenben segítettek, a recepción a be- és kijelentkezés gyors és szakszerű volt. A problémám a wellness részleg méreteivel volt, mert az ott tartózkodásom alatt nem sikerült bejutnom a jacuzziba a "teltház" miatt.
Rendkívül kedves volt a személyzet. Az ételek bőségesek és finomak voltak. A szoba és a hotel gyönyörű. A wellness része kicsit kicsi, a medence vize nem túl meleg. Az úszómedence tökéletes volt. A parkoló a hotel alatt van, ahol biztonságba tudhattuk autónkat, illetve közvetlen a szoba szintjére jutottunk lifttel. Számomra egy felejthetetlen élmény lett az ott töltött pár nap.
Két szobában 3 fővel töltöttünk nagyon kellemes 3 napot ( 2 éjszaka ) a szállodában. Hangulatos, elegánsan berendezett hotelba érkeztünk. Remekül összeállított húsvéti programok voltak. Finom ételek, figyelmes kiszolgálás jellemezte az eltöltött időt. Nagyon tetszett, hogy sok fiatal pár, gyerekek - jó hangulat volt a jellemző. Ha tehetjük máskor is jövünk.
Párommal visszatérő vendégek vagyunk a Hotel Divinusban. A szoba kényelmes, ízlésesen van berendezve, a wellness részlege az egyik legjobb, amit Magyarországon láttam: van úszómedence, ami tényleg alkalmas úszásra és a megfelelő tér miatt nincsen tolongás. A gasztronómia terén elég széles választékot kínálnak, válogathat magának a különféle ételérzékenységre hajlamos ember is.
A desszertjeik isteniek. A személyzetben találtam idén kifogásolni valót, a vacsora közben hiába jeleztünk, csak sokadszorra jöttek ital rendelést felvenni, látványosan kerültek minden tekintetet, csupán az üres tányérokat vadászták. Ez persze lehet erőforrás hiány is, mindenesetre szokatlan volt. Ennek ellenére ajánlom mindenkinek, aki pihenni szeretne.
Igazán kellemes hétvégét töltöttünk el itt a párommal. A szálloda nagyon szép, a lobby berendezése igazán pazar és a szobák is kifogástalanok. A sok fabútor igazán elegáns és az ágy nagyon kényelmes. A fürdőszoba szép nagy és kellemes volt az elrendezése is. A wellness részleg tetszett a legjobban, főleg a 25 méteres úszómedence, de a többi is jó volt.
Nekem egy kicsit alacsony volt a relexáló medence és jacuzzi hőmérséklete, egy pár fokkal lehetne melegebb. Az étel kiváló volt, nagy választékkal és ami a legjobban és legkellemesebben meglepett minket, hogy a sütemények isteniek voltak. Eddig nem találkoztunk még hotelben ilyen finom sütikkel. Gratulálunk a cukrásznak, ilyen finom krémest még sehol sem ettem. A személyzet kedves és szolgálatkész volt és a masszőr hölgynek külön köszönöm a kiváló masszázst.
A hoteljük nagyon szép és tiszta! A felszolgáló személyzet is udvarias. Voltak elnézések a recepción emiatt kellett futnom egy kört az élményfürdőből mert elfelejtettek adni belépőt a csomaghoz. De attól függetlenűl ott se volt gond! A gyermek pancsoló hőmérsékletén lehetne kicsit emelni. Ezektől függetlenűl jól éreztük magunkat! Köszönjük!
Egy hetet (7 éjszakát) töltöttünk itt a lányommal. A hotel mind kívül, mind belül kifogástalan, méltó az 5*-ra. Deluxe típusú szobában voltunk, mely meglepően tágas, kényelmes, felszereltsége, tisztasága makulátlan volt. Fürdőszobája gyönyörű, tágas. A hotel teljes személyzete kedves, segítőkész.
Most szilveszterkor töltöttünk 3 éjszakát a szállodában! Minden szuper volt, nagyon kellemes élményekkel tértünk haza! Külön kiemelném a személyzetet, nagyon segítőkészen voltak! A szoba tágas, az átlagnál nagyobb méretű. A wellness részleg lehetne egy picit nagyobb, mert a teltház miatt elég zsufi volt.
Szilveszterre mentünk a Divinusba. Az egész szálloda szép, a szobánk kényelmes és tiszta volt, a fürdőszoba különösen igényes. A wellness kiválóan alkalmas volt, hogy eltudjunk lazulni kicsit. Nálam a legkritikusabb pont az étkezés szokott lenni: nem volt semmi gond, teljesen rendben volt minden.
A szilveszteri vacsora bőséges volt és finom, megvolt az a plusz az ízekben, amit elvártam. Az élőzene illetve a fellépők feldobták az egész estét. A másnap esti video disco nagyon bejött! ! A személyzet udvarias volt és mindig készségesen válaszoltak ha pl. a programokról kérdeztünk vagy az étkezések időpontjairól stb. Ez egy kiváló szálloda, nagyon jó élményekkel távoztunk.