Az ötcsillagos Hotel Divinus Debrecen belvárosától sétatávolságra található, a mediterrán világ színeit viselő, emberközeli szálloda. Egyedülálló fekvése egyszerre nyújtja egy városi és egy zöldövezeti szálloda előnyeit és kényelmét.
Így közel a 70 évhez megengedhettem ,hogy most ne én készüljek a Karácsonyra! El sem hittem ,hogy én csak karba tett kézzel üljek Karácsony környékén,de ez most így volt! A család jó előre szólt,hogy befizettek a fent említett szállodába.
A Nagyerdő patinás fái alatt sétálhattunk,a kálvinista Róma Nagytemplomába mentem Karácsonyi Istentiszteletre,a Duna Tv stábjával,a Hotelben,is volt Welnes azt is igénybe vettük ,de az unokával csúszdázni a pár lépésre lévő élményfürdőt is meglátogattuk! Bőséges svédasztalos kínálat az ünnepnek megfelelö volt,csak éhesnek kellett volna lenni! Élveztem minden percét,remélem még visszatérek!
Könnyen megtaláltuk a szállodát. A személyzet nagyon kedvesen, segitőkészen figyelt és reagált minden kérésünkre. A választott csomag annyi extrát tartalmazott, hogy folyamatosan elfoglaltuk magunkat - wellness, fitness, masszázs, szolárium, stb. Csak ajánlani tudom.
Kiváló elhelyezkedés, kedves személyzet és az árak sem magasak. Rendelkeznek gyermek medencével és többféle szaunával is. Sajnos a játszószoba levegőztetése nincs jól megoldva így ott folyamatosan nagyon meleg van és hamar elfogy a levegő. Kiválóak az ételek.
Nagyon szép szálloda. Profi, figyelmes, udvarias személyzet. Nagyon finom ételek (biztosan lehetne bővíteni a választékot), minden nap találtunk többféle újdonságot! Gyönyörű, tiszta szoba, szuper fürdőszoba. Többször halasztott,4 nap/3 éjszakás csomagot vettünk igénybe!
Nagyon jól éreztem magam ebben a szállódában;csendes hely,kedves,képzett személyzet ,tisztaság,bőséges reggeli,választásokban gazdag vacsora.Érdemes itt pihenni.
A szálloda kiváló volt,minden tekintetben.A szilveszteri program szervezése,étel és ital kínálat remek volt. Egy pici hiányérzetet a wellnessnél tapasztaltunk, pl. pihenő ágy kevés, élmény medence kevés,büfé szerény....Az étkezés választétos és kiváló minőségű!
Szilveszterkor voltunk itt két kis gyermekkel. Nagyon szép a hotel. Kedves kiszolgálás. Finomak voltak az ételek. Nagyon jó a wellness részleg.Van játszószoba a gyerekeknek. Sok gyerek program volt. Nem is hagytuk el a szállodát.
Nekünk kemény volt a matrac, amúgy minden rendben volt. Köszönjük, szép napokat töltöttünk a Hotel Divinusban. Ami különösen tetszett az a wellness illetve fitness részleg volt.
Ritka szép környezetbe és nagyon szép szállodába érkeztünk Debrecenben a Divinus szállodába. Kimondottan előkelő a szálloda hallja, a recepciós hölgy mindent szépen elmagyarázott. Nagyon szép erkélyes szobát kaptunk szép panorámával. Igazán szép a wellness részlege és jó meleg volt a víz is.
Hát az étteremről és a svédasztalon levő ételekről regéket lehetne írni, ilyen jót ritkán ettünk szállodába. Gratulálunk a szálloda vezetőségének, hogy ilyen minőségi ételeket kaptunk a svédasztalon reggelire és vacsorára. Mindenkinek ajánlom ezt a kitűnő szállodát.