Dobogókőn sokszor jártunk, szeretek kipróbálni új éttermeket, de mindig oda megyünk a Rám-szakadék után ott sose csalódok, a barátaimmal is osszuk a véleményt, gulyás levest ettünk ami bográcsban készült, utána 3 Dobogókő tálat közösen, ezután moccanni sem tudtunk, legközelebb is ide jövünk, akkor talán a palacsinta csodát is ki tudjuk próbálni. Csak így tovább. Köszönjük nektek.
A hétvégén olyan jó idő volt, hogy kedvünk lett egy kicsit levegőzni. Dobogókőre esett a választás, mert közel lakunk. Kellemes meglepetés volt, hogy szabad tűzön főztek és többféle ételt. Ráadásul lehet kis adagot is választani. Mi nagy adag korhely babgulyást választottunk. Nagyon finom volt és jó sűrű, érezni lehetett rajta, hogy bográcsban készült.
Egy dobogókői kirádulás végén tértünk be babgulyást enni egy nagyobb társasággal. A hely fekvése csodás, az étteremben semmi különös, bár panaszra nem volt okunk. A fogyasztott ételekre a társaságból senkinek nem volt panasza, a kiszolgálás is megfelelő volt.
Nehezen döntöttem el, hogy négyes vagy hármas szivecskét kapjon. Sok érzelmi pluszt ad hozzá, hogy csodaszép napjaink, kirándulásaink hangulatos kiegészítője volt. Egy barátságos, hangulatos, egyszerű helyen megpihenni, ahol óriási bográcsokban a szabadban főnek a kedvünkre való finom ételek. (babgulyás, marhapörkölt, halászlé, stb.
) A választék és az adag bőséges, és nem is számít igazán, hogy az étel maga felejthető, közepes. Szóval maga a körülmények számomra csillagos ötös, erdő, szép hely nagyon klassz, akár szabadban evés. Az ár érték arány is jó! Lehet kis és nagy adagot kérni.