Kedves alkalmazottak,csend,szép kilátás a várra. Az étteremben sok volt a légy.Az ételek színvonala nem üti meg a négy csillagot.Véleményem szerint lassan el kellene kezdeni a felújítást.
Hasik Hotel válasza
Kedves Vendégünk! Köszönjük visszajelzését a szállodával kapcsolatban, és az esetleges kellemetlenségekért elnézését kérjük! A hibákat igyekszünk ősztől tavaszig kijavítani! Üdvözlettel:
Összességében elégedett voltam. Ami nem tetszett,hogy nem volt légkondi a szobábanés nagyon meleg volt! Az ajándékba kapott lovaskocsikázást nem tudtuk igénybe venni a recepción történő mulasztás miatt! A tisztasággal nem voltam megelégedve,viszont az ételek finomak és változatosak voltak! A személyzet kedves volt. A wellness részleg is kitűnő volt!
A környezet gyönyörű,-szépen rendben tartott bakonyi zsákfalu a természet közepén. A hotel hangulatos tájba illő. A személyzet kedves és segítőkész, a konyha jobb a négycsillagos átlagnál,a vacsoránál nagyon kellemes háttér zene szól. Tetszett a fedett uszoda üveg teteje és a sok zöld növény. A masszázs kissé drága de első rangú. Jó volt, ajánlom mindenkinek.
Barátokkal voltunk itt, nagyon jól éreztük magunkat. Azóta is emlegetjük, hogy milyen kellemes környezet volt. Mindennel meg voltunk elégedve a szállodában. A személyzet kedves és segítőkész volt, a szobák nagyon kellemesek és tiszták, a wellness-részleg nagyon tetszett, valamint a külső medence is.
Elbővülő csendes és nyugalmas helyen található ez a „kis családias” szálloda. Kérem itt is szinte minden a gyerekeknek(ről) szól. A szoba tiszta, hangulatos, nagy és otthonos. A személyzet kedves és előzékeny. A reggel ízletes és szintén van egy két hazai íz „becsempészve”. A vendég kőr kulturált.
Nagy séták,hangulatos esti vacsorák kínálják az igazi kikapcsolódást még akkor is ha gyermekkel érkezel. A gyermek kedvezmény 8 -éves korig ingyenes két szülő esetén.
Mivel az igazgató így értékelt engem " Ön nem egy könnyű vendég", én is szeretném az általa vezetett szálláshelyet értékelni. Kisállattal szeretne menni? Ne tegye! Azok a sötét, földszinti hátsó szobák, ahova besuvasztják a vendéget ilyen esetben -felárért! - , köszönőviszonyban sincsenek azokkal a képekkel, amiket a honlapjukon közzétesz a hotel.
A háromcsillagosnak is csak a legalja, ellenben koszos, vastagon állt a por a törölközőszárítón, az ócska körbelambérián. Pókok a sarkokban (4 db), vastag pókháló a radiátor alatt. A lepedő rongyos, a falak is koszosak. Az erkélyen tele csikkekkel a hamutálca. Jött az igazgató, takarítás, szégyellte magát, mi meg álltunk a szoba közepén és próbáltunk egy számunkra is megfelelő megoldást találni, kérni tőle. Ráfizetünk, másik szobát kérünk. Ettől mereven elzárkózott, mivel cicával érkeztünk. Tudják, a szabályzat! Minket meg egyen meg a fene, hisz már minden ki van fizetve! "Megoldásképpen", mint megtudtuk, a takarítónőt kirúgták. Ettől talán jobban érezte magát a vendég? ? ? ? Frászt! 5 gyötrelmes éjszakát kellett itt eltöltenünk, eszméletlen kemény ágyakon. Mindenem fájt reggelre. . . . ! Másik szoba? ? Nem lehet! Kaptam fedőmatracot. Sosem fogom elfelejteni ezt az öt napot, a retkes sötét szobát, a csupa vízköves, félig sem működő "jakuzzijukat" és a tehetetlen igazgatót. És ne feledjék! Aki nem elégedett, az "Nem könnyű vendég"! A fene ott egye meg, ő a hibás. . .
2 napig a szobank elotti ablakban hasznalt bugyi odadobva , undorito volt, kulon szolni kellett miatta. Az etteremben az etel mindig elfogyott pedig mindig ott voltunk 20 percel a kezdes utan. A recepion egy barna holgy kivetelevel az osszes nyegle es bunko volt. A megrendelt lovaglas sem jott ossze. Senkinek nem ajanlom.
Hasik Hotel válasza
Tisztelt Goldi! Köszönöm, hogy időt szánt szállodánk értékelésére. Természetesen utánajártam észrevételeinek. Az Ön által említett gyermek alsóneműt valószínűleg egy kisgyermekes család vesztette el a folyosón, egy kedves vendég pedig feltette a folyosó ablakpárkányára, hogy szem előtt legyen, és a gyermekes család megtalálja.
A housekeeping dolgozói ezt az ablakból eltávolították. A pünkösdi hétvégén büféasztallal dolgozunk. A „sokgyermekes” időszakokban jellemző, hogy a szálloda vendégeinek nagy része azonos időben – akár a 18,00 órai kezdésre – jön le az étterembe, és ilyenkor előfordul, hogy a legnépszerűbb fogások rövid időn belül kifogynak. Ezeket az ételeket igyekszünk rögtön pótolni, a chafingeket (az ételeket melegen tartó edényeket) a feltölteni. A szálloda saját lovardájában előzetes időpont-egyeztetés után tudjuk a programokat biztosítani. A pünkösdi hétvégén megemelt lovardai személyzettel vártuk a vendégeket, de sajnos így is előfordulhatott, hogy több igény érkezett ugyanazon időpontra; ilyenkor sajnos rugalmasságot kell kérünk a kedves Vendégeinktől. Az Ön által említett tulajdonságok egy recepciósnál természetesen elfogadhatatlanok. Úgy gondolom, a kolléganőkre ezek a jellemzők nem illenek. Az Önöket ért sérelmekért kollégáim nevében is őszintén elnézést kérek. Bízom benne, hogy ezt egyszer személyesen is megtehetem, és meggyőzhetjük Önöket szállodánk négy csillagának létjogosultságáról. Tisztelettel: