A családdal és a barátokkal jártunk ott. A szálloda nagyon szép és tiszta. Az étel minősége és mennyisége kiváló. A strand része nem a leg modernebb, de azért elmegy. A nagyobb gyerekek annyira nem tudták magukat feltalálni ott. A pincérek még a takarítók is nagyon kedvesek és segítőkészek, de a recepciós hölgyikék annyira nagyon bunkók, hogy az már borzasztó.
Egy normális szavuk nincs az emberhez. Nem oda valók. Amikor sorba álltunk a bejelentkezésnél az előzőkkel is nagyon csúnyán beszéltek, először azt hittük hogy valamit olyat mondtak, de aztán velünk is így beszéltek. De a többi napon is, már azt se tudtuk hogyan kérdezzünk tőlük valamit. Szerencséjük hogy jó hangulattal mentünk oda, és nem hagytuk hogy elrontsák azt. Ha kirakják egyszer őket onnan, akkor már tudom ajánlani mindenkinek, mert nagyon szép.
2014 júliusában jártunk ott férjemmel. Szép modern szálloda. Tiszta nagy kényelmes szobák. Kár, hogy a zuhanyozón nincs csukható ajtó így a víz zuhanyozáskor elönti a tágas szép fürdőszobát. Egyetlen akasztó sem volt a fürdőszobában így nem tudtuk hová tenni a köpenyt, dresszt, törölközőt. A szobában csak 1 szék volt.
A személyzet udvarias, az ételek változatosak és kínálják magukat. A medencékkel közvetlen a kapcsolat és a park a tóval is gyönyörű. A kisebb kellemetlenségektől eltekintve jól éreztük magunkat.
Nekem a nyári nyaralásom ebben a szállodában volt bearanyozva. Tökéletes szép és tiszta helyen óriási nagy , és sok medencével ellátott strand-és wellness részleg , ahol nem kel felöltözni és autóba ülni ahhoz , hogy minden rendben legyen, egy jó mókás naphoz. Csuzda , gyógyvíz, csónakázás,gyerekmedence , ugrálás a trambulinról minden egy helyen.
A hotel maximálisan rendben van, igényes, szemet gyönyörködtető belső tereivel. A szobák kényelmesek, a fürdő is megfelelt az elvárásainknak! Az étterem is rendben van, az ételek finomak és egy nagyon kedves felszolgáló fiatalemberhez volt végig szerencsénk. Ami nem tetszett az a fürdő és a fürdőhöz vezető út, amit a hidegben kellett megtennünk fürdőköpenyben.
Igaz pár lépés, de úgy gondolom ez megoldható lenne egy zárt folyosóval. A fürdőben a medencék megfelelők, de a belső környezetre nagyon ráférne egy felújítás. Összességében jól éreztük magunkat!
Szerintem Gunaras gyönyörű. Párommal az őszi szünetben töltöttünk itt négy kellemes napot. Fürdési lehetőség is volt bőven. A kirándulni vágyók sem fognak csalódni, hiszen a környék is csodálatos. A szálloda személyzete mérsékelten volt kedves,legalább is más szállodákhoz viszonyítva,pl. egy mosolyt se láttam.
Az élettársammal voltunk ott. Nagyon tetszett a Hotel a szoba. Udvarias volt a kiszolgálás. Még hosszabbítottunk is 1 napot. A stranddal kapscolatban az nem tetszett , hogy sok csempe le volt töredezve, illetve hiányzott. Volt olyan rész amely határozottan balesetveszélyes volt! De ilyennel sajnos találkoztunk Harkányban és más helyeken is.
A Gunarason töltött napok tökéletes lehetőséget nyújtottak a kikapcsolódásra, aktív pihenésre és még a gyógyvíz jótékony hatását is élvezni tudtuk. A szálloda gyönyörű, korszerű belsőépítészeti szempontból is minden igényt kielégít, lendületes,modern, fiatalos. A szobák tágasak, kényelmesek, jól felszereltek.
A személyzet figyelmes, kedves, segítőkész. A gasztronómia is minden igényt kielégít. Átjárás a gyógyrészlegbe, kényelmes lehetőséget biztosít a nap bármely szakában. Melegen ajánlom mindenkinek.
A hotel tökéletes. Impozáns, új, ízletes ételek. Sajnálattal olvasom az azóta felmerült sorozatos problémákról szóló beszámolókat. Ekkor mi ezeket még szerencsére nem tapasztaltuk. Ám a fürdő már akkor is lehangoló volt. Kánikulában voltunk, szerencsénkre, mert a kinti medencék kellemessé tették a nyaralást.
Zárás után a miénk volt az egész strand! ! ! Hűvösebb időben bajban lettünk volna a katasztrofális beltér miatt. Nagyon várjuk, hogy a fejlesztési terveknek megfelelően megépüljön a szállodához méltó wellness részleg, egészen biztosan vissza fogunk akkor menni.
Már 7 éve ebben a csodás hotelben nyaralunk. Minden igényt kielégítő szolgáltatás. Kedves személyzet és finom ételek. A strand nagyszerű és tiszta több medencével.
Télen voltunk nagyon szép kellemes hely csodás 4 napot töltöttünk párommal . Változatos finom svédasztalos reggeli és vacsora. Szuper fürdési lehetőség kicsiknek és nagyoknak . Recepciós ok udvariasság ból jelles ! Csak ajánlani tudom!