Baráti társasággal vettem részt egy hosszú hétvégi kikapcsolódáson. Amire számítottunk és amit vártunk megkaptuk. Szép környezetben, szuper szolgáltatásokkal, finom ételekkel, ráadásul gyönyörű időben tölthettük el azt a pár napot. Remélem lesz még benne részünk.
A hotel nagyon jó színvonalú,nagy tisztaság és kellemes tágas szoba fogadott minket ,kényelmes ágyakkal. Szerintem az ellátás kifogástalan, étkezésnél nagy a választék. Nagyon klassz,hogy a hotelből egyenesen ki lehet menni a strandra,bár a strand csak kis részben üzemelt.
A hűtő felirata minket is megdöbbentett,hogy nem lehet semmit bele tenni,de mivel aláíratnak egy papírt,hogy nem lehet a hotelbe ételt ,italt behozni amin csodálkoztunk. Még így is ajánlanám mindenkinek,mert kategóriáját meghaladja.
Végre egy hotel ami olyan szinvonalú mint a kategóriája. (****superior) Tisztaság, harmónia, igényesség az épület és a szobák minden részletében. Ellátás kifogástalan. Masszázsok, feng shui, bowling, wellness mind az igazi pihenést kikapcsolódást szolgálják az all inclusive italfogyasztásos csomaggal egyetemben. Baráti társaságoknak de családoknak is ajánlom.
A szálloda kifogástalan ,csendes, ízléses,a színek harmonizálnak. A személyzet szolgálatkész ,udvarias.Az ételek változatosak és nagyon ízletesek.A szálloda és a környék hangulata megnyugtató és pihentető.Ottjártunkkor a strand ép felújítás alatt volt,de ezt is meg kell csinálni valamikor.A masszázs kifogástalan.
Már többed szeri visszatérő vendégek voltunk a Gunarasi Szállodában, volt hogy félpanziós ellátással, volt, hogy inklusiv ellátással. Legutóbbi visszatérésre már a szálloda is külön wellness részleg kialakítása történt meg. Az alkalmazottak, kedvesek, de elszámolásnál előfordult, hogy egyszerre többen számoltak el és többet kellett várni.
Gyors adatfelvétel volt a recepción. Gyönyörűen berendezett a hall. Kényelmes fotelek, növényzet és gyönyörű csillárok látványa fogadják a vendégeket. A mosdók és a közös helyiségek is nagyon tiszták. A hotelből közvetlen átjárás biztosított a gyógyfürdőbe. Kerékpárt lehet kölcsönözni, este biliárdozni, bólingozásra is van lehetőség.
Mindenkinek nagyon ajanlom. A szalloda remek, nagyon kenyelmes szobak. Az etelek finomak es nagyon valtozatos. Kulonleges igenyeket is /liszterzekenyseg/ keszsegesen teljesittetek. A kornyek es a furdo tokeletesen kielegit minden igenyt.
Barátnőmmel másodszor töltöttünk el 4 nap 3 éjszakát. Nagyon jól éreztük magunkat. A színvonal rendkívüli. A szakácsok nagyon értik a dolgukat,/változatos ,puhára főzött ínyenc ételek/. Szolgálatkész,barátságos személyzet! Nyugdíjasoknak is elfogadható ár. Az is kellemes,hogy nem csak a vizet lehet használni hanem a szaunákat és a sóbarlangot is!
Kétszer jártunk eddig eben a szállodában, mindkettő alkalommal tökéletesen meg voltunk elée3dve mindennel. A személyzet kedves, barátságos, az ételek kiválóak és változatosak. A belső tér és a szobák kialakítása esztétikus, pazar. Nagyon jó, hogy a szobakártyával át lehet menni a gyógyfürdőbe és ezt tartalmazza a szoba ára.
Az első alkalommal jacuzzis teraszon voltunk, ami kényelmes volt. Második alkalommal már volt wellness részleg is, bár az lehetne egy kicsivel változatosabb is. Összeségében azonban kiváló szállodának tartom. dr. Hederics István
Párommal egy hosszú hétvégét töltöttünk a hotelben. Csak pozitív dolgokat tudok elmondani. A squash pálya, a bowling terem a masszázs mind egyenként nagyon jó időtöltésnek bizonyultak. Az időjárással is szerencsénk volt, hizsen december évén hidegre számítottunk,de a kis séta a fürdőbe nem okozott gondot.