Kicsit csalódtam az idén a szállodában. 3 éve,hogy visszajárunk és igyekeztem a kevés fizetésből összegyűjteni 1. jakuzzis szolgáltatást nyújtó csomagot,hogy a párom meglepjem,de meglepődtünk amikor a 2 nap már nem tudtuk a jakuzzi vízhőmérsékletét szabályozni melegebbre mint 32-34 fok.
Ez mondjuk nyári meleg estéken,és nappali közel 30 fokban jól is eshetne,de mivel az idő nem igazán v. kegyes hozzánk így fáztunk a langyos vízbe. Szóltam érte 3. szór és meg is nézték állítgattak rajta,de nem sikerült 35-36 fokos( minimum )víz hőmérséklet állítani. Igy hiába v. jakuzzink nem tudtuk kihasználni úgy ahogy szerettük volna ha már spóroltam rá. Igy csalódtam ! ! ! A pincérek figyelmesek voltak. A konyhán valószínű,hogy szakács csere volt mert nem a megszokott finom változatos ételeket tapasztaltuk. Igy nem biztos,hogy jövőre a pár napos nyaralásunkra ide spórolok. Elutazáskor a recepciós hölgy nem kérdezte meg,hogy jól éreztük-e magunkat. . . Gondolom volt róla sejtése . . . vagy neeeeeeeem. Ja és Tv. csatornák eléggé hangyás v. mákos volt ami 1 kis karbantartást igényelne.
2014. augusztusban töltöttünk itt 3 éjszakát. Nagyon tetszett a szálloda épülete: a belső terek kényelmesek, tágasak, elegánsan, ízlésesen berendezettek. Az étteremben nem túl nagy a választék, de minden nagyon finom és szépen tálalt. A gyümölcslevesek fantasztikusak! A wellness részlegben tetszettek a szaunák és a medencék is, de nagyon párás, levegőtlen a terület.
A szabadtéri medencéket én unalmasnak találtam, de a férjem szívesen ücsörgött bennük. Jó időnk volt, így a vendégek többsége a kinti medencéket használta, ezért a belső wellness rész nagyon nyugalmas, kényelmes volt. A gyerek vendégek jól elkülönítve játszhattak, nem zavartak pihenés közben. Tetszettek a szabad polcokra kihelyezett regények útikönyvek, melyekből mindenki választhatott. Férjem örült a kényelmes szivarszobának, ahol a dohányosok jókat beszélgethettek. Biztosan visszatérünk ide!
2014. májusában töltöttünk 3 éjszakát a szállodában. Kategóriájához képest kifejezetten magas színvonalú, elegáns közösségi helyek, ízléses, szép szobák jellmezik. A személyzet kedves és udvarias volt, bár volt akin látszott a gyakorlatlanság.
Az igaz, hogy a wellness részleg a gunarasi gyógyfürdő használatát jelenti, azonban a fürdő egyáltalán nem szocreál, pár éve került felújításra. Nyáron pedig egy hatalmas, alig kihasznált strand - csónakázó tóval - áll a vendégek redelkezésére. Sok helyen jártunk már, de ilyen gazdag wellness lehetőség sehol nem volt, megéri a 20-30 méteres szabadtéri sétát. Az ételek kifejezetten magas színvonalúak voltak, bár a kis számú vendég miatt a választék érthetően nem volt magas. Összességében a fizetett árért magas színvonalú szolgáltatásokat kaptunk.
A szálloda új, modern, ebből következik, hogy az elhelyezés/elhelyezkedés kiváló. A büfévacsora választéka megfelelő volt, de semmi különlegeset nem véltünk felfedezni benne. Viszont - ahogy itt már többen megírták - a hotelnek nincs saját wellness részlege, így a ezt a szót egészen nyugodtan kivehetnék a nevükből.
Mivel októberben voltunk kisgyerekkel, a külső medencék már nem működtek, a fedett részlegbe meg nem engedtek be minket (talán jobb is). A személyzet olyan semmilyen, a recepción kért dolgokat megígérik, de nem teljesítik. A közelben igazából semmi nincs, mivel Gunaras egy üdülőfalu, autóval be lehet menni Dombóvárra várost nézni. Összességében tehát nagy csalódás, nem gyerekbarát hely.
Feledhetetlen 3 éjszakát töltöttünk itt. . . a tisztaság kiváló,a kiszolgálás udvarias, a személyzet segítókész volt. Tetszett, hogy a szoba erkélyéról is rálehetett látni a medencékre,melyeket korlátozás nélkül lehetett használni. Tetszett az élözene vacsoránál, nagyon finom volt az üdvözló ital és a délutáni sütemények. Bármikor szívesen visszatérnénk.
A szálloda gyönyörű! Stop! Minden más átlagon aluli! Nincs is kedvem részletezni,mert kár érte a "tintafesték". Wellness szálló vicces! a szomszédságban található strand retro wellness részlegébe be sem mentünk nehogy összeszedjünk valami fertőzést!Szerencsénk volt,hogy meleg volt és a retro strandon tudtunk fürdeni.
Jó levegő,tisztaság kiváló ételek és személyzet. Nagyon jó a víz. Külön tetszett,hogy minden osztályon felüli volt. Még soha nem voltam úgy kényeztetve. Az ár és az érte kapott ellátás nagyon-nagyon megfelelő volt még a nyugdíjból is kifizethető volt. Ilyen helyen még nem jártam ahol még ebédet is adtak és még az italfogyasztás is benne volt a csomagba. ! ! ! ! ! ! Mindenért köszönet. Mária és a Barátnője
A múlt héten jártam Torna megyében először ezen a helyen. A szálloda rendezett, a wellness kitünő. Az országban az egyik legjobb gyógyvíz itt található. Hiányoljuk, hogy a medencék felett nincs falióra, így nehéz kisakkozni, hogy mikor kell menni kezelésre.
Elhelyezhetnének egy nyilvános csap is, ahol lehetne gyógyvizet vételezni, Így most a személyzetett kell megkérni, hogy tölték meg üres flakonjainkat. a melegvizes medencék kiváló pihenést nyújtottak. Nagyon jó a konyha, Tiszta és finom. Kár, hogy a recepción nem lehet újságokat és napilapokat venni.
Már 7 éve ebben a csodás hotelben nyaralunk. Minden igényt kielégítő szolgáltatás. Kedves személyzet és finom ételek. A strand nagyszerű és tiszta több medencével.
Télen voltunk nagyon szép kellemes hely csodás 4 napot töltöttünk párommal . Változatos finom svédasztalos reggeli és vacsora. Szuper fürdési lehetőség kicsiknek és nagyoknak . Recepciós ok udvariasság ból jelles ! Csak ajánlani tudom!