A szálloda gyönyörű, az alkalmazottak segítőkészek, az ellátás és az ételek szuperek! A szobák nagyon jól felszereltek, igényesek. Különösen előnyt jelent, hogy közvetlenül a fürdőnél helyezkedik el. Család és gyerekbarát, a gyerekeknek különösen tetszett a játszóház, ugrálóvárak, csúszda, élménymedence. Mivel 3 gyermekem van, így az összenyitható szoba nagyon praktikus.
Nagyon-nagy csalódás. Családostól jöttünk,8 fő részére foglaltunk szállást 6 héttel korábban. Megoldhatatlan probléma elé állítottuk a recepciót,mert egymás mellett szerettük volna a 4 szobát,nem lehetett. 4 szoba, 1 folyosón, 3 különböző helyen ( a foglalásban kértük, hogy egymás mellett legyenek a szobák(! ).
Több, mint 40 perc várakozás és "ügyintézés" után,bosszankodva törődtünk bele a megváltoztathatatlanba. A vacsora 2 turnusban zajlott, mi a 2. turnust választottuk. A választék hal, sült kacsaszárny (! ),gesztenyés pulyka volt. A juhtúrós galuska és a szarvaspörkölt elfogyott, ebből külön kérésre sem kaptunk, sőt reklamálásunkra a konyhafőnök kijelentette, nem volt ilyen kérés. Az internet szakadozik, ,minden szobában élő poloskát találtunk, az étteremben is volt. Nagyon vártuk ezt a kikapcsolódást a 2011-s tapasztalatok alapján,most mégis keserű szájízzel gondolunk ezekre a felmerült problémákra.
A hotel egy szerűen gyönyörű! Amikor belép az ember már egy tökéletes látvány fogadja! A szobák nagyon szépek és tágasak! Mindent megtalálni benne, ami a kényelemhez szükséges! A étel kiváló, nagyon finom volt minden! Egyetlen kifogás, hogy nem tartozik közvetlen wellness a Szállodához!
Ez nagyon hiányzik, főleg télen, amikor az ember nem szívesen sétálgat a hidegben át a strandra! Ezt azzal próbálják kárpótolni, hogy lehet olyan szobát foglalni amihez tartozik jakuzzi! Ez nagyon jó, csak sajnos az is kint található a szobához tartozó teraszon! Én ezt a szállodát csak nyárra tudnám ajánlani mindenkinek! Bár hallottam, hogy építenek hozzá wellness-t! Ennek nagyon örülnénk! ! Eddig csak egyszer voltunk emiatt, de ha lenne hozzátartozó fürdő, mindenképp visszatérnénk többször is! ! Köszönöm!
Gyógyvíz, wellness, masszázs. Egyszerűen tökéletes! Nem tudnék hibát találni a vendéglátásban. Egyetlen negatívum, dugópénzt kell fizetni még az ásványvízért is! És valóban, újramegyünk!
A szállodáról írtak ilyet is, olyat is, de, aki személyesen járt ott, dicsérte. Nem csalódtunk. Igen igényes az enteriőr, elegáns, letisztult a design. A szoba, fürdőszoba makulátlan volt, tágas és csinos, minden maradéktalanul működött. A személyzet egy speciális igényemet nagyon készségesen kezelte, de amúgy nem merült fel semmi probléma, amit meg kellett volna oldani.
Ahhoz képest, hogy teltház volt, semmilyen zaj, nyüzsgés nem hallatszott, csendes hatást keltett. A félpanziós svédasztal igényes alapanyagokból dolgozott, igényes kivitelben. Nem volt hatalmas választék, viszont minden nagyon ízletesen elkészítve. A személyzet ott is nagyon kedves, sőt érdeklődő volt. Maga a fürdő kissé retró, de nekünk bőven elég volt a szálló saját wellness részlege. A végén megbeszéltük, hogy nem találtunk fogást a vendéglátásban.
A szálloda épülete, a szoba berendezése kiemelkedően ízléses, magas színvonalú. Ugyanígy az étterem is minden igényt kielégít. Ugyanígy az étkeztetés is változatos, a felszolgálás figyelmes, gyors. A gépi kávé viszont rossz minőségű volt. A szabadidős felszerelés szintén magas színvonalú, beleértve a fitnessz gépeket is!
A wellness jól felszerelt, élvezetes. Jó dolog a fürdőbe átjárás /bár a fürdő több szolgáltatása megújításra szorul/, csak éppen nem 30 métert, hanem kb. 80-at kellett az akkor üzemelt termálmedencéig a szabadban megtenni. Csak utolsó ott töltött napunkra /amikor már csomagolni kellett a 11 órás vég miatt/ töltötték fel a közelebbi, ajtóhoz 10m-re lévő gyógymedencét! DE AMI MÉG PROBLÉMÁSABB! ! ! Eleve meglehetősen szokatlan és számunkra nem igazán szimpatikus az utalványunk megküldésekor kapott "nyilatkozat" ama része, amely a kívülről bevitt italokra dugódíjat helyez kilátásba, továbbá érkezéskor egy másik nyilatkozat, amely tudomásul veteti, hogy a törülköző, kártya, stb. elvesztéséért ennyi és ennyi pénz fizetendő. A szobai páncélszekrény nem működött, kétszer is szóltunk érte a recepción. Mindkétszer bólintottak, de a négy nap alatt semmi sem változott! A legbosszantóbb az volt, amikor a második napon kb. fél kilenckor a hangosanbeszélőn betrombitálták két autó rendszámát úgy, hogy az egész szálloda zengett! Ennél még elképesztőbb volt, amikor egyik nap reggel 8 óra 5 perckor a szobánba telefonáltak, hogy az autóval álljunk arrébb, mert karbantartanak a parkolóban (vezetéket húztak). A recepciósnak ezt fel is vetettem, aki azt mondta, hogy bocs, de nem tehetnek róla, a szakember félt, hogy bajt tesz a kocsinkban. . . . . Szóval ráférne a továbbképzés a személyzet egy részre, és az érkezés előtt és megérkezéskor szabott feltételeket is át kellene gondolni! Ide pihenni jönnek a vendégek!
A férjemmel a 60. születésnapunk alkalmából töltöttünk itt 4 kellemes napot. A szálloda tökéletes helynek bizonyult a pihenésre. A személyzet mosolygós volt, kedves, de nem tolakodó. A tisztaság, az ellátás, a kiszolgálás minden tekintetben kiváló. A recepciós hölgyek, urak minden kérdésre azonnal tudtak válaszolni.
Az egyik kedvenc helyünk lett az utóbbi időben. Teljesen megfelelő ár-érték arány. A hotel színvonalához képest, ismét remek áron nyaraltunk egyet. Továbbra is csak pozitív véleményt tudok írni. Nagyon szép, modern, tiszta épület. Mindig kedves és segítőkész alkalmazottak fogadtak minket. Az ételek különösen finomak és változatosak.
A szoba tiszta és viszonylag csendes. Több lehetőség is van a kikapcsolódásra pl. játékterem. A szomszédos fürdő is megfelelő. A szaunák/jacuzzik/gőzkabin folyamatosan működtek, nem kellett folyton várni, hogy mikor kapcsolják be. Úgy hiszem, máskor is jövünk majd.
Nagyon szuper szálloda. Gyönyörű az épület, a szobák és a környezete egyaránt. Ízletes, változatos, bőséges ételválaszték. Remek lehetőségek a szállodán belüli időtöltésre /wellnes, csocsó, biliárd, darts, squash, bowling/. Az egész személyzet nagyon kedves és segítőkész. Az átjárás a gyógyfürdőbe pedig megkoronázza az ott töltött időt. Csodás 4 napot töltöttünk ott gyermekeimmel.
Második alkalommal voltunk a hotel vendégei,most is elégedettek voltunk az ellátás színvonalával. A szoba tiszta,modern,a szállodában dolgozók kedvesek és készségesek, az ételek változatosak és nagyon finomak,a wellness mellett a szomszédos fürdő 36-38 C fokos medencéje is használható.
Kifejezetten jó,vendégcsalogató fogásként értékelem az elutazáskor átadott ajándékutalványt, mellyel a következő látogatáskor kedvezmény vehető igénybe. Mindenkinek jó szívvel ajánlom a szállodát!