A Bükk hegység déli lábánál, a síkság és a hegyvidék találkozásánál található Eger történelmi városa, Budapesttől 130 kilométerre. A híres borvidék közelsége, egyházi és közigazgatási szerepvállalása régóta központi hellyé tette e csinos kis városkát. Fürdővárosként is régóta ismert, mivel gyógyvízforrások központjában fekszik.
A Hunguest Hotel Flóra évszázados fák árnyékában kínál pihenést és sokrétű szolgáltatásokat kedves vendégeinek.
Három évvel ezelőtt már jártunk Egerben és akkor is az Önök szállodájában foglaltunk szobát. Kitűnően éreztük magunkat, a személyzet udvarias és segítőkész. A konyhája remek, ételek ízletesek és bármikor érkeztünk mindig teljes menü várt ránk. Az elfogyott ételféleséget azonnal pótolták.
A szobai berendezések véleményünk szerint sajnos kissé már elavultak és a mellékhelyiség használata kényelmetlen. (WC papír tartó rossz helyen van, miatta nehéz az ajtót belülről becsukni, úgy kell bepréselni magunkat a helyiségbe :)). A WIFI szolgáltatás csalódást okozott (gyenge, lassú). Ettől függetlenül ajánlanám a szállodát másoknak is. Közel helyezkedik el a város központjához, jó ár/érték arány, közvetlen átjárás van a strandra, kiváló a konyhája és udvarias a személyzete.
Legutóbb 2014 augusztusában voltunk itt egy céges rendezvény alkalmából. A hotel közvetlenül a fürdő mellett található, közvetlen átjárással a strandra. Sajnos a szálloda olyan, mintha megrekedt volna a 90-es években, a berendezése szinte ugyanaz, mint 15 éve volt. Néhány szobát már felújítottak, de sokra még nagyon ráférne a ráncfelvarrás.
Az étterem jó, de a la carte étkezés esetén nagyon lassúak, a svédasztalos étkezésekre (zömében félpanziót kérnek a vendégek)nem lehet panasz. Színvonalához képest igen túlárazott szálloda a Hunguest Hotel Flóra.
A szolgáltatásokkal és az ételekkel maximálisan elégedettek voltunk (talán több desszert elfért volna esténként. . . ), dicséret a szakácsoknak :-))) A szoba kényelmi szintje hagy némi kívánnivalót maga után (koszos ablakok, nyikorgó ágyak, nehezen nyíló ajtó), de a tisztaságra egyébiránt nem volt panaszunk.
Egyetlen dolgot hiányoltunk a lobbyból, méghozzá a gazdagabb választékot (csak italt lehet kapni, sütemény vagy fagyi stb. nem hozzáférhető a hotelban). Az elhelyezkedés tökéletes, közvetlenül a városi strand mellett, 10 perc kényelmes sétára a belvárosi negyedtől (vár és társai). A személyzet kifogástalanul kedves és szolgálatkész, köszönet érte! ! !
Nagyon vártam ezt a hétvégét,örültem hogy ebben a szállodában foglaltam szobát. A szoba jobb lett volna, ha nem a földszinten van, hanem mondjuk az első emeleten, mert onnan jobb lett volna a kilátás és mivel földszinti lakásban lakom egyébként is, egy kicsit elszomorodtam, amikor ezt kaptuk.
Egyébként jó volt a lakrész, de a falak vagy színesebbek lehetnének, vagy valamiféle dekoráció hiányzott a falakról. Egy kép volt a falon, amely nem volt csúnya, nagyon is illett a pünkösdi hétvégéhez, de mégis hiányzott valami a jobb közérzethez. Egyébként az ágy kényelmes volt, a takarók, ágyneműk, törülközők tiszták voltak, semmi baj nem volt a higiéniával.
A szoba jó volt, de túl közel volt a lift. A TV adók tragikusak,/bár nem ezért mentem, de a megszokott adók, HIR tv, ECHÓ tv, hiányoztak. / A kaja minősége nagyon gyenge, bár, vagy éppen ezért, nem sokat eszünk. Szerintem 2010 óta járunk a szállodába, azóta nagyon sokat romlatt. A víz és a strand szuper, de hiányoltam, hogy a csúzda nem működött.
Picivel jobbra számítottunk ! 2014 március végén jártunk itt barátainkkal. Az ellátás az éttermi kiszolgálás, strand,-és gyógyfürdő valamint a személyzet figyelmessége kiváló volt. A szobák szerintünk felújításra szorulnának vagy legalábbis festés stb. . . hiszen régen jártunk itt és azóta semmi változás nem történt / régi retro /.
A szállodából könnyen elérhető minden kellemes programokat lehet választani. Magasabb besorolású szállodákban jobb körülményeket tapasztaltunk. Ettől függetlenül szívesen ajánlom másoknak is akik azóta meg is tették. Ha tehetjük a jövőben újra ellátogatunk. Mindent összevetve kellemesen éreztük magunkat sőt még az időjárás is elfogadható volt. További szép sikereket és eredményes munkát kívánok ! Üdvözlettel: Gézengúz
Tetszett az udvarias és előzékeny, profi személyzet, kitűnő ételek, tisztaság az épületben és a strandon! Kevésbé tetszett, hogy magasabb besorolású szállodákban olcsóbban, jobb körülményeket biztosítanak. Jobb minőségű szobára számítottam, tisztább székekre az étteremben, az ígért parkra néző szoba, ne egy bokrokkal beültetett tetőterasz legyen, lakóteleppel a háttérben.
Nagyon jól éreztük magunkat, a személyzet nagyon kedves,és segítő kész. Az étkezés 5* érdemel,mert mindenki talál magának megfelelő ételt. Sajnos a wellnessrészlegről a tapasztalatom nem jó. A víz igen klóros,és ennek szaga nagyon érződik, ami fullasztó tud lenni a vízgőzzel együtt. Viszont a strand gyógyfürdő részlege kiváló. Az ágynemű foltos és lyukas volt,amire oda kellene figyelni.
2013 nyarán voltunk itt. Jó hely,az ételek finomak voltak. A személyzet kedves volt. A gyerekeknek a játszóházban minden nap volt valami program. A város nagyon szép,és a szálloda nincs messze a látnivalóktól. Biztos visszatérünk még ide! Kisgyermekeseknek és nagyobb gyermekeseknek is tökéletes hely!
Már kétszer is voltunk ebben a szállodában, nagyon jó helyen van, és remek, hogy közvetlenül a hallból átjárhattunk a strandra, közel van az uszoda, és a török fürdő is. A szobák kissé lelakottak, ha már wellnessnek hirdetik, akkor ezért a pénzért adhatnának hajszáritot és fürdőköpenyt is. Svédasztalos a reggeli és a vacsora, nekünk izlettek az ételek.