A Bükk hegység déli lábánál, a síkság és a hegyvidék találkozásánál található Eger történelmi városa, Budapesttől 130 kilométerre. A híres borvidék közelsége, egyházi és közigazgatási szerepvállalása régóta központi hellyé tette e csinos kis városkát. Fürdővárosként is régóta ismert, mivel gyógyvízforrások központjában fekszik.
A Hunguest Hotel Flóra évszázados fák árnyékában kínál pihenést és sokrétű szolgáltatásokat kedves vendégeinek.
Nagyon jól éreztük magunkat, a párommal. Wellness részleg jó,és tiszta, a nagy strandra is át lehetett menni, az pedig csodálatos és szép volt. Félpanziós ellátást kaptunk , bőséges választás volt a reggelinél és a vacsoránál szintén. A városba nagyon sok látni való van, Mi minden nap 2-3 órát sétáltunk, sőt még a bor pincékbe is érdemes ellátogatni. Ajánlom mindenkinek, szerintem nem fog senki csalódni.
Barátainkkal töltöttünk itt három vidám napot ősz végén. A szálloda számunkra tökéletes volt, minden van benne, ami egy kikapcsolódáshoz szükséges. A szobák tágasak, és még a fürdőszoba is elég nagy. A szobánkból csodálatos kilátás nyílt az év platánfájára, ami egyszerűen lenyűgöző volt számunkra!
A személyzet minden tagja kedves, segítőkész. Számunkra nagy élmény a szomszédos fürdőhöz való közvetlen kapcsolódás, ahol szabad ég alatt wellnessezhettünk különböző hőmérsékletű medencékben. Esti fürdőzés a csillagok alatt, csodálatos kilátással a törökfürdőre és közben víz alatti masszázs = a tökéletes kikapcsolódás! Az étel választékkal volt egy kis gondunk, mert számunkra egy kicsit zsírosak voltak a különböző fogások, jobban szeretjük a reformkonyhát. Összességében azonban sok élménnyel gazdagodtunk, reméljük még visszatérünk!
Ebben a szállodában 2 éjszakát töltöttünk el a párommal. Az ellátással meg voltunk elégedve, az ételek finomak voltak és bőségesek. A wellness részlegen szaunáztunk, élmény-fürdőztünk. A medencében lévő víz hőmérséklete szerintem a kelleténél hidegebb volt, de a szauna és a masszázs kárpótolt minket.
Nyáron voltunk a gyerekekkel, nagyon jó helyen van, kis sétával elérhető a vasútállomásról is - közel a látnivalókhoz. Kellemes környezet, barátságos személyzet, tiszta, kényelmes szobák. Az étterem tágas, finom ételekkel. Egy kis baki: erkélyes szoba helyett földszinti, kilátással a szemközti falra, ill. parkoló autókra.
októberben voltun az unokámmal, de nagyonjól éreztük magunkat. A szállás nagyon kénylmes volt az étterem gyönyörű, és finom ételek voltak.NAGYON KÖZEL VAN A KÖZPONTHOZ,igy minden gyalogosan megközelithető. A személyzet nagyon kedves és segitőkész.Egyszóval szuper volt az ellátás,és a szálloda maga.
Augusztus utolso hétvégéjét toltottuk a Hunguest Hotel Flóra szállodában. Tisztaság, kellemes kornyezet, jo kiszolgálás. Az étterem szuper, finom ételek. Díjaztuk az átjárást a furdobe, ahol épp a víz alatti hoki vb zajlott. A ddig azt sem tudtuk, hogy létezik ilyen sportág, de nagyszeru élményekben volt részunk.
A kicsit érkezéskor leparkoltuk és csak hazainduláskor kellett bestartolni. Gyalogosan és a kis városnézo vonattal minden látnivalot el lehetett érni. Koszonettel:Erzsok és baráti kore
Rövid hétvégére mentünk a hotel flórába,12fős társasággal. Minden nagyon tetszett,személyzet,szálloda,tisztaság,udvariasság. A város adta a maga varázsát,gyönyörű volt. Mégis volt egypár apróság amire szeretném felhívni a szálloda figyelmét,annak érdekében hogy még jobb,még kellemesebb legyen önöknél a pihenés, kikapcsolódás.
Az ágyak sajnos 2db matracosak,házaspároknak sokkal kényelmesebb az 1 matracos így senki nem alszik "középen". A szálloda saját wellnes részlegébe 36fokos víz hőfok volt ígérve,sajnos ez csak 32 fokig teljesült,ez a mi számunkra élvezhetetlen volt,de nem csak mi voltunk akik e miatt bosszankodtak. Még szerencse hogy ingyenes átjárást biztosítottak a szomszédos fürdőbe,ahol pompásan éreztük magunkat. Az étteremben nagyon udvarias kiszolgálás volt gyorsak ügyesek voltak a pincérek,ha valamelyik étel kifogyott alig kellett várni nagyon hamar érkezett a friss. Mi mindig fogyasztunk valamit vacsora után(sör,üdítő),úgy gondoljuk ennyit megérdemel a kedves kiszolgálás,és maga a szálloda. Utolsó este mégis meglepődtünk,mert a csapolt sor mennyisége látványos módon a poháron jelzett vonal alatt volt. Mikor ezt szóvá tettük,az volt a válasz, a pincértől,hogy "legközelebb majd én csapolom és akkor jó lesz".
A szállodában két olyan dolog történt az elutazásunk napján ami nem tetszett. Reggel 9 órakor a takarítónő be akart jönni a szobába úgy hogy még bent voltunk és "kedvesen" megkérdezte, hogy ugye 10 óráig elhagyjuk a szobát?
A másik az étteremben reggelinél volt, a pincér átültetett bennünket másik asztalhoz, azt nem indokolván és a hely ahová ültetett még nem volt kész vendég fogadásra, nem volt megterítve, szalvéta stb nem volt az asztalon. Amikor a párom ezt szóvá tette csak annyit mondott elnézést. Ettől a két ténytől eltekintve összességében jól éreztük magunkat és visszamennénk.
A szobáról: Szerecsés, hogy a WC nem a fürdőszobában található, van megfelelő szárító alkalmatosság, nagy erkély. Viszont: Hiányzott a hajszárító. A csaptelep feje többször leesett, a szekrények óriási tükörrel borított tolóajtajai többször kicsúsztak a sínből, kiestek. (Törés- és balesetveszély.
) A TV kicsi, régi, és recseg(ett). A szállodai wellness részleg egy ekkora szállodához képest kis terjedelmű, és levegőtlen. A személyzet kissé személytelen, egyébként korrekt szolgáltatók. Ami mindent felülír: Közvetlen, ingyenes átjárás a városi strandra. Nyáridényben a lehető legjobb választás a Hotel Flóra.
Kellemes napokat sikerült eltölteni a Hotel Flórában amely kellemes fekvésével ( közel van a történelmi belvároshoz, mégis csöndes nyugodt helyen fekszik ) kényelmes szobáival ár/érték arányt tekintve minden igényt kielégít. Wellness és TB által biztosított szolgáltatásai és kezelései megfeleltek az elvárásainknak.
A városi strand közelsége, közvetlen összeköttetése a szállodával szintén kellemes lehetőséget biztosított a fürdőzésre kikapcsolódásra. Szívesen ajánlom mindenkinek.