A Bükk hegység déli lábánál, a síkság és a hegyvidék találkozásánál található Eger történelmi városa, Budapesttől 130 kilométerre. A híres borvidék közelsége, egyházi és közigazgatási szerepvállalása régóta központi hellyé tette e csinos kis városkát. Fürdővárosként is régóta ismert, mivel gyógyvízforrások központjában fekszik.
A Hunguest Hotel Flóra évszázados fák árnyékában kínál pihenést és sokrétű szolgáltatásokat kedves vendégeinek.
Több éve már hogy először ebben a szállodában pihentünk. Most úgy gondoltuk visszatérünk. Az ágy nagyon kényelmes vastag és jó minőségű matracokkal van ellátva. A szoba is nagyon kellem behatást tett. Jó illat volt mindenütt ami kifejezetten tetszett.
Nekem az étkezés olyan átlagos volt, szerény volt a reggeli választék a svédasztalon egyszerre szelet felvágott volt fajtánként, ha valaki szedett előttem nekem már abból nem jutott, a feltöltéssel nem igyekeztek. A sütinél ha az egyik elfogyott nem pótolták, gondolták a másikat egyétek. Megjegyzem nem volt valami ízletes. A fürdője a szállodának tiszta és rendezett. Udvariasak voltak a személyzet tagjai.
A párnák rossz állapotban vannak. A szőnyegpadló cserére szorul. (222-es szoba) A lift belső burkolata szegényes, kopott. Az ablakok felújításra, vagy cserére várnak.
Törzsvendégek vagyunk ,s bizony sok minden mellette szól: az elhelyezkedés ,az ételkínálat/na volt már egyszer kis problémánk de azt igyekeztek kiküszöbölni/..a strand közelsége ,a kényelmes szuperior szoba, s a személyzet figyelmessége.Szeretünk oda visszajárni!!!Ajánlani tudom mindenkinek.
Kellemes szálloda, egyszerű, de tiszta szoba. A személyzet nagyon segítőkész, kedves. Az ételek finomak, frissek. A kisfiam is mindig tudott választani és jókat enni. A játszószoba kellemes, viszont nincs szellőzése, nagyon zárt és meleg a helyiség. Viszont az 50 ft-os csocsóasztal telitalálat A strandkapcsolat tökéletes, bármikor jöhettünk-mehettünk.
A fizetés gyorsan és flottul történt, de a számlát érdekesen állították ki. A végösszeg rendben volt, de nagyon oda kellett figyelni, hogy minden összeg helyes-e. Véleményem szerint, a számlákat egyértelműbben kellene kiállítani. Összességében nagyon jól éreztük magunkat, minden rendben volt! Köszönjük!
Nagyon kellemes környezetben,udvarias személyzettel töltöttünk el két éjszakát Hotelünkben Ajánlom mindenkinek! Nagy aula nyugodt kikapcsolódást nyújt. Az étterem személyzete és szolgáltatása kitűnő. A Wellness részleg nagyon jó és hangulatos. A szobák egyszerűek de jók.
Egy kis apróság amin odafigyeléssel javítani lehet:a WC-ben a papírtartó áthelyezésével könnyebb a közlekedés. Nagy kár,hogy az Ajándékbolt-ban a személyzet udvariatlan! ! ! ! ! Máskor is szívesen ellátogatunk Önökhöz .
A szálloda elhelyezkedése kitűnő. Közvetlen a szálloda szomszédságában található a strand, csak kisétál az ember a szállodától kapott strandtörülközővel a kezében. A városban minden fontos hely gyalogosan megközelíthető a szállodától, így nem kell autót használni és parkolódíjat fizetni a városban.
A wellness rész jó, a három csillaghoz képest mindenképpen. Az ételek változatosak. A szobákban és a közösségi terekben nagyon hiányzik a légkondicionálás. Az étteremben bent van a klíma, de ritkán volt bekapcsolva, hiába volt kint több mint 30 fok. A szobákban pedig az erkélyajtóra jól jött volna egy szúnyogháló, hogy lehessen világítás mellett is este szellőztetni. Ez különösen igaz a tetőtéri manzárdszobákra.
A szálloda elhelyezkedése kitűnő. Közvetlen a strand szomszédságában található és a városközpont is közel van, gyalogosan szinte minden fontos hely megközelíthető. A szobák kényelmesek, az ételek változatosak. A 3 csillaghoz képest a wellness rész is jobb a vártnál.
Szintén pozitívum, hogy a strandoláshoz külön törülközőt adtak, így nekünk nem kellett 5 főre Budapestről levinni. Amivel kevésbé voltam elégedett az a légkondicionálás hiánya. A közösségi terek nem igazán voltak hűtve a nagy meleg ellenére, pedig az étteremben is volt légkondicionáló, de sokszor nem volt bekapcsolva. A szobákban nem felszereltség a légkondicionáló, de azért egy szúnyogháló az erkélyajtóra jól jött volna, hogy lehessen este szellőztetni. Ugyan az erkélyajtó feletti kis ablakon volt, de az semmire nem elég amikor a napközbeni 35 fok után kellene lehűteni a szobát. Így választhatott az ember, hogy vagy ül a sötétben és szellőztet vagy becsukja az ablakot ha esetleg olvasni szeretne még este szúnyog társaság nélkül. A tetőtéri manzárd szoba ablakain pedig egyáltalán nem volt szúnyogháló, ráadásul itt még a függöny sem igazán jelentett védelmet. A gyerekeim (ők aludtak a felső részen) csak tényleg akkor nyitottak ablakot, amikor már lefeküdtek aludni. Ennek ellenére nagyon jól éreztük magunkat és elképzelhető, hogy pár év múlva visszatérünk.
A szoba tisztasága kifogástalan volt. A kisgyerekekkel is el lehetett tölteni az időt. A wellnes részben nagyon kicsi a gyerek medence. Az idény gyümölcsökből több lehetett volna. Összességében jól éreztük magunkat.
Havonta 1-2 alkalommal járunk a hotelbe, már 10 éve. A szállodai szobák felújítása elmaradt, vannak nagyon elhanyagolt szobák. A wellness rész átalakítása, felújítása megtörtént, de sajnos a gyógyvíz eltűnt a wellness részlegből, azaz felváltotta az erősen vegyszerezett víz. Az étterem kínálatában megállt az idő.
A reggeli minősége, választéka, évről-évre romlik. Egészséges étkezést letudják a müzlivel. Aki szereti a sült vért, sült, zsíros hagymát annak kiváló a reggeli. Egyre többször látni külföldi vendéget megrázkódni a látványtól, és üres tányérral sétálgatni. A szomszédos fürdő szolgáltatásaiért érdemes ebbe a hotelbe foglalni.
Először 20 éve jártam, ezen a helyen. Aztán 2010-ben ismét, azóta minden évben, szinte minden évszakban vissza-visszatérünk. Tökéletes szálloda nincs, ez sem az. Mi még is szeretjük. Télen, nyáron feltöltődést nyerhetünk a szállodával szomszédos strand és gyógyfürdőben, ahová ingyenes az átjárás, jó időben használhatjuk az óriáscsúszdát.
Nem túl nagy, de kellemes a hotel saját wellness részlege. Az árak kicsit magasabbak, mint általában egy három csillagos szállodában, viszont a szolgáltatások is jobbak. A szobák világosak, kényelmesek, és néhány éve LCD TV is van. Az étteremben a svédasztal még az étkezések vége felé is fel van töltve rendesen. Mivel sokszor jártunk itt voltak kellemetlen élmények is: -egyik alkalommal átadták a szobát kitakarítatlanul, ágynemű, ágytakaróval letakarva, de nem áthúzva, a használt törölközők a kádban. . . azonnal reklamáltam a recepción, sajnos csak többszöri figyelmeztetés után rakták rendbe a szobát, és igazából elnézést sem kértek, ilyet még sehol máshol nem tapasztaltam. -másik alkalommal, idén április eleje, hideg volt és nem volt fűtés,állítólag vezetői utasításra. Aztán telefonált a férjem a szálloda igazgatójának, és megoldódott a probléma, igaz csak részben, mert mi három éjszakát foglaltunk, és vasárnap megint nem volt fűtés.