Visszajárók vagyunk, tehát szeretjük az Unikornist, de néhány dolgot lehetne korrigálni. Az 'all inclusive' kifejezés nem korrekt, inkább grátis vacsoraitalt ill. ebédet lenne jó feltüntetni. A masszázs helység jéghideg és a szobácska maga nagyon lepukkadt, nedvesek a törölközők és a lepedők is.
Az étteremben a sok tanulókislányt be kellene tanítani, hogy szedjék le folyamatosan az asztalokat, ahelyett, hogy hármasban beszélgetnek a pult mögött. A recepción a belépő vendéget illik köszönéssel üdvözölni, akkor is, ha már 'bentlakó'. Ezek apróságok, de ha valóban kíváncsiak a vendégek véleményére, akkor kis korrekciókkal még jobbá válhatnak. További jó munkát kívánunk ! ! !
A hotel a város központjában, mégis csendesnek mondható helyen található. Majdnem minden rendben volt ebben a szállodában, kivéve a parkolási lehetőségek nem tökéletesek. A konyhája nekünk nagyon bejött, a félpanziós ellátásban nagy választék volt elérhető.
A személyzet nagyon kedves, udvarias, segítőkész. A szobák wellness részleg tiszta. Sajnos a gőz nem üzemelt ottjártunk idején. Amin szerintem valahogy változtathatnának, hogy a bejárati szenzoros ajtó mindig nyitva van, ami ha csak a recepcióra megy az ember annak ebből a szempontból nincs jelentősége.
De ez közös bejárat az étteremmel, és ha az étterembe jön egy új vendég folyamatosan beáramlik a hideg. Ezt biztosan ügyesen megoldható lenne. Mindent egybevéve nagyon jól éreztük magunkat.
Mi visszatérő vendégek voltunk négy éjszakára a párommal. Teljes ellátásban volt részünk, ami nagyon jó, bőséges választék az étkezésben. egyetlen dolog volt, ami számunkra nem volt reális. A vacsorához lehetett csapolt sört, akár bort is kérni. Mi nem iszunk egyáltalán alkoholt. Viszont szénsavas üdítőt csak tonikot vagy szódát kérhettünk.
Kértünk gyömbért /250ml / , amit külön ki kellett fizetni. Azt szeretném kérdezni, hogy mennyivel ér többet egy kis üveg gyömbér vagy narancs mint az akár 2-3 pohár sör? Szerintem ezt módosítani kellene. Köszönjük szépen!
A szállás jó volt csak az ágy nagyon gödrös, nem lehet mélyen aludni. Étterem felszereltsége kiváló, személyzet udvarias barátságos,azon törekedik minél jobban érezze magát a vendég. Tisztaságra nem lehet panasz, a takarító személyzet becsületes munkát végzett.
Szálloda barátságos, jól be illeszkedik a környezetbe, elhelyezkedése szintén nagyon jó mert párperc sétával eljutunk a belvárosba. Remélem sokszor leszek a vendége.
A szálloda remek elhelyezkedésű, minden ott van a közelben. A szobánk a tetőtérben volt, ahonnan gyakorlatilag a tetőn és néhány fa koronáján kívül mást nem lehetett látni. A fiamékkal voltunk, az ő szobájuk tágasabb volt a 2. emeleten és gyönyörű kilátás volt a várra. (A két szoba ára ugyan annyi volt.
) A reggeli és a vacsora svédasztalos volt, ahol több féle étel közül lehetett választani. Mi mindig találtunk kedvünkre valót. Finom, ízletes, házias ételek között válogathattunk. Ebédre menüt szolgáltak fel, a leves után két főmenüből választhattunk. Az ebéd is finom és bőséges volt. Az egyedüli negatívumnak annyit tudnék írni, hogy 1 db gyümölcslé adagoló volt és csak egy ízű ( ananász) gyümölcslé volt egész ott tartózkodásunk alatt. Összességében jól éreztük magunkat, remek 4 napot töltöttünk a szállodában. Ár, érték arányban nagyon jó, csak ajánlani tudom mindenkinek!
A szállodában mindenki nagyon kedvesen fogadott minket és végig kedvesek is maradtak. Az ételek nagyon finomak voltak, a kiszolgálás nagyon jó volt. A szoba szépen be volt rendezve, egyedül a fürdőszoba hagyott egy kis kívánni valót (a zuhanyzóban a zuhanytartó le volt törve, a zuhanyrózsát ki kellett volna cserélni.
) A tisztaság megfelelő volt. A wellness részleg jó kikapcsolódást nyújtott: a pezsgőfürdős medence, a gőzkabin és a masszázs nagyon jó volt. Mindenkinek jó szívvel ajánlom az Hotel Unicornis Eger-t!
Meg voltunk elégedve a szolgáltatással.A reggeli bőséges volt.A szoba bár nem volt nagy ,nekünk tökéletesen megfelelt arra a pár napra.Az apróbb problémákat nem írom le,mert összességében jónak itéltük a szállást.A személyzet kedves és udvarias volt.Csak ajánlani tudjuk másoknak is.
Nagyon közel van mindenhez. Finom és bőséges az étkezési menüsor. A szállásadók segítőkészek voltak. A déli menüs étkezés is megfelelő volt. A főnök úr még a saját gyümölcspálinkáját is ajánlotta reggelente a vendégeknek kóstolásra.
Hotel Unicornis válasza
Kedves Gyöngyi! Köszönjük szépen pozitív értékelését, szeretettel várjuk Önöket vissza!
2019. december 26., Vendégkapcsolat, Hotel Unicornis
A szálloda remek helyen van, minden lényeges látnivalóhoz közel. A személyzet kiváló, mindenki rendkívül kedves volt. Az egyetlen gond a kaja volt: svédasztalos reggeli-vacsoránk volt. A reggelivel nem volt bajunk, de a vacsora? ! Szerintem amíg ott voltunk (2 este), nagyjából ugyanazt kaptuk, gondolom, másnap felmelegítve.
A sütemények, a zöldséges csirke(ez amúgy nagyon finom volt), a fokhagymás sertés biztos, hogy másnap is ugyanaz volt. Volt egy-két más étel is, mint előző nap, de a többi ismétlés volt, sajnos.
Hotel Unicornis válasza
Kedves Hajnal Tiborné!
Köszönjük szépen értékelését és visszajelzését, melyet továbbítunk a Vezetőség részére kivizsgálásra.
Bízunk benne, hogy a jövőben ismét ellátogatnak hozzánk.
2019. november 13., Vendégkapcsolat, Hotel Unicornis
3300Eger, Dr. Hibay Károly u. 2.
Foglalás: +36 1 4578450 (Szállásvadász)
Bejelentkezés
Kijelentkezés
Internet
• Ingyenes WI-FI a szálláshely teljes területén
Szép kártya elfogadás
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Zárt parkoló, kamerával felügyelt: 2000 Forint / nap (Foglalás nem szükséges) • Parkolás a szálloda előtt, kamerával felügyelt: 2000 Forint / nap (Foglalás nem szükséges)
Kisállat bevihető
• Egyéb kistestű háziállat, 40 kg-ig: 5000 Forint / nap (Foglalás nem szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • szobaszervíz • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • cukormentes étkezési lehetőség • étterem • kávézó • bár