A négycsillagos Thermál Park Hotel az egerszalóki gyógyfürdőtől található 300 méteres sétára, a Laskó-patak mentén. A vendégek nyugodt, erdei környezetben, kényelmes szobákban, apartmanokban kapcsolódhatnak ki, a közelben pedig háromféle termálvíz közül is választhatnak a gyógyulni vágyók (az egerszalóki fürdőn kívül a demjéni gyógyfürdő másfél kilométerre található).
Tökéletes a szálloda elhelyezkedése. Eger központja 10 perc autóval (na jó csak 7). Erkélyes szobában voltunk, kategóriájában példátlanul tágas, kényelmes. A konyha korrekt, bár desszertben nem a legjobbak. A kiszolgálás kedves, korrekt. A szállodai személyzet udvarias, jó értelemben véve 'észrevehetetlen'.
A szálloda tisztasága példás, ugyanakkor a wellness részleget gyakrabban és figyelmesebben kellene takarítani, a női wc-ben kifejezetten büdös volt. Az egyetlen negatívum, hogy a csomaghoz járó masszázs-t nem lehetett igénybe venni, a masszőr szabadnapjai miatt (! ), és ezt előre nem kommunikálták ki.
A személyzet, főként a recepción nagyon udvarias volt. A vacsora kínálata és minősége azonban nem érte el a négycsillagos minőséget. Hiányoztak a hideg előételek, a főételek ízvilága sem volt túl jó. Pl. egy tejfölös gombapaprikáshoz hozzátartozik "szerintem" a galuska.
3 nap/ 2 éj töltöttünk a szállodában. Csomag ajánlat volt, járt hozzá 2 fő demjéni barlangfürdő belépő / kb. 10. 000 érték/. Utólag modhatom,enélkül,ár értékben az àr győz a minőséggel szemben. A szoba megfelelő lett volna, ha nincs tele büdös bogárral és valmi repülő poloskafélével.
A kérésünkre jöttek porszivóval és rovarirtóval, de utánna 2 napon keresztül mi is fogdostuk a rovarokat. Megértettük hogy közel az erdő de ki se nyitottuk az ablakokat a bogarak valahonnan csak jöttek és jöttek. . . A reggeli jó minőségű szokványos magyar svédasztal. A vacsora azonban a szálloda valahonnan szerzett 4 csillagját meg sem közelíti. Unalmas ízvilág, ötlettelen menűsor/ cukkini főzelék/szállodában? / amihez semmi natúr hús feltét. . . egymás utáni napon lasagne,bolognai valamint, hogyan készítsük el a sült karajt többféle képpen hogy más étel legyen cimű verseny. . . azt már meg sem említem hogy ami elfogyott azt csak nagy sokára pótolták ha pótolták. . . A recepciós hölgyek nem mosolyognak, nem köszönték meg hogy a őket választottuk,elég unottak és passzívak voltak. . Legkedvesebb az a hölgy volt akivel a bogarakat porszivóztuk. Elutazásunkor Ő volt az Egyetlen aki jó utat kívánt. . . Ami pozitivum /de nem hotelé/ hogy a környék csoda szép, közel van Eger, és több thermal fürdő van.
Szép szálloda. Az étkezés átlagos, az elvárható színvonalú. A személyzet kedves, segítőkész. A kert szépen megrendezett, jó volt benne sétálni. A demjéni fürdő nagyon érdekes volt a különleges, barlangszerű medencékkel. A szálló kültéri medencéje sajnos nekünk túl meleg volt, nem tudtunk benne sokáig lenni, ennek ellenére többször megmártóztunk benne, és jólesett.
Tetszett a csendesség, a nyugalom, a kiszámíthatóság. Ebben az időszakban leginkább nyugdíjasoknak ajánlanám. A meghirdetett kedvezményes ár és a fizetendő összeg versenyében az utóbbi nyert.
Jól éreztük magunkat, bejártuk a környéket. Kaptunk a csomagban belépőt a demjéni élményfürdőbe, csodás volt. A Thermál szállodával is elégedettek voltunk, jó volt, de nem kiváló. Az étkezések színvonala különböző volt,a választék nem túl nagy. A recepción sokszor nem volt senki. A pincérlány nagyon kedves volt! Egészében meg voltunk elégedve, jövünk még.
A reggeli bőséges és finom volt,ugyanez nem mondható el a vacsoráról. Szegényes választék,a főtt ételek éppen hogy langyosak voltak. Az szoba 70-80 méterre van a medencéktől,ami ősszel,este,vizesen nem kellemes séta. Második este vacsora után,már nem is mentünk úszni,nem akartunk még jobban megfázni. Ez a része semmiképpen nem 4 csillagos!
A szállás ára kedvező,de csak ha a főépületben kapunk szobát és zárt folyosón keresztül tudjuk megközelíteni az éttermet,fürdőt,egyébként átlagos 3 csillagos szálloda. A személyzet kedves és segítőkész (például a masszőr jött megjavítani a TV kábelt mert nem volt adás :)
Kellemes 8 napot töltöttünk itt a barátnőmmel. A személyzet kedves és szolgálatkész volt. A szoba tiszta, és mivel elég hidegek voltak már az éjszakák a törölközők és a köntösök nem száradtak meg, mindem további nélkül kicserélték szárazra. ez nagyon jól esett. A kinti medence vize lehetett volna kicsit hűvösebb, ez csak a mi véleményünk volt.
A szauna rész nagyon jó volt. Az étkezésről nem is beszélve. Még nem mertem a mérlegre állni. hogy ellemőrizzem, mennyit híztam (bár nem kellett volna).
Össze3ségében jól éreztük magunkat,de volt egy-két probléma,melyet az alábbiakban épitő céllalírok le. A reggeli kinálata jó volt,de a vacsora sem ízeiben,sem kinálatában nem felelt meg. A gyógyvizesmedence csempéje koszos,vízköves. A medence széle tele volt döglött legyekkel,a fakupola be- bábouódott rovarokkal.
A repcepció szolgáltatásában is volt gond. A belépte- tési kártyát kétszer is rosszul aktiválták,megérkezésünkor az üdülésicsoma- gunkhoz járó bont csak utólagos kérésre kaptuk meg. A szobszéf nem működött, később külön kulcsot kaptunk hozzá. Egy kis odafigyeléssel ezek javíthatók lennének. A szálloda szinvonala,így egy háromcsillagos besorolást ha elér.
Óhatatlanul összehasonlítottam más gyógyvizes pihenéseinkkel / Hajdúszoboszló, Mezőkövesd, Harkány . . / és ezért értékeltem jónak, kiegyensúlyozottnak. Jó helyen fekszik, közel vannak kirándulóhelyek / főleg Eger / és sok a látnivaló a környéken. A lehetőségekkel elégedettek voltunk, ki is használtuk, és máskor is igénybe kívánjuk venni pihenési céllal a szállót.