A négycsillagos Thermál Park Hotel az egerszalóki gyógyfürdőtől található 300 méteres sétára, a Laskó-patak mentén. A vendégek nyugodt, erdei környezetben, kényelmes szobákban, apartmanokban kapcsolódhatnak ki, a közelben pedig háromféle termálvíz közül is választhatnak a gyógyulni vágyók (az egerszalóki fürdőn kívül a demjéni gyógyfürdő másfél kilométerre található).
Nem cseréltek törölközői, ledobtam a földre és nem vitték ki. Nincs a szobában fogas a vizes köpeny részére.Szólni kellett még azért is, hogy a szemetest üritsék ki. Nem egy 4 csillagnak megfelelő. Medenceében millió bogár, nem tisztitják.Reggeli nem változatos!
Kényelmes,tágas volt hármunknak a szoba.A medencék megközelítése egyszerű és nagyon jó volt.A személyzet készséges és udvarias volt.A vacsorák nem voltak elég ízletesek,kivétel ez alól az utolsó este./08.21.-08.25./
Mi egy idősebb házaspár vagyunk és a kis unokánkkal voltunk Önöknél. Minden nagyon kényelmes és pihentető volt. A személyzet kifogástalan és nagyon kedves. Egyetlen pici dolog van amivel kevésbé voltunk elégedettek. Ez pedig az ebéd. Mikor előzőleg voltunk a Thermálban,akkor is kértünk ebédet és az is kifogástalan volt.
Most sajnos ebédre csak grillezett étkek voltak,amit nem mindenki szeret,különösen egy gyermek. De ezt is kompenzálta a kint sütött óriás palacsinta,amit megfejeltek rengeteg tejszínhabbal. Hannánk teljesen el volt ájulva tőle. Javasolnám,ha lehet,akkor a grill mellé egy két fogás hagyományos ételt is felszolgálhatnának ebédre. De ettől eltekintve minden csodálatos volt. Köszönjük. Jövőre is szeretnék újra eltölteni itt pár napot. Köszönettel. . . Donkó Béla. :)
A hely nagyon tetszett,az ételek nagyon ízletesek,a tisztasággal annyira nem voltunk megelégedve,főleg a fürdöszobában..a személyzet közül mindenki nagyon kedves volt.
Nagyon tetszett a szállodai megoldásuk. Jó volt a fürdőzési lehetőség, gondoltak a gyerekesekre is, tetszettek a szaunák egész napos rendelkezésre állása is. Kedvesek voltak a pincérek, szolgálatkészek. A recepciónál mindig adtak felvilágosítást kérdéseinkre. Reméljük a gyógyvizes medence használata hatásos lesz.
Csodálatosan éreztük magunkat, az étkezés szuper, nagy a választék és jó a wellness részleg, a medencék. Több nevezetesség van a környéken,ami autóval fél órán belül elérhető. Ahol túráztunk: Szalajka völgy, Ősember barlang, Olasz kapu és környéke, siroki vár és annak környéke, Barát és apáca szikla, Török asztal szikla.
Szépasszonyvölgy. Ez mellett még bőven volt idő a hotelben fürdésre. Ami nem tetszett: a szobában nagyon pici a hűtő, 1 másfél literes ásványvizet alig lehet bepasszírozni. A külső medence feletti fagerendákon rengeteg bebábozódott rovar van. Nagyon fakó, kopott, vízköves a mozaikkő a medence oldalán.
A szallas szep volt es kenyelmes. A szemelyzet es a kiszolgalas tokeletes. A szalloda elhelyezkedese es kornyezete kivalo. Az egyetlen apro kis gond az volt, hogy az egyik vacsoranal elfogyott a suti, amit megkostoltunk volna, de mindent osszevetve csak ajanlani tudjuk.
Első alkalommal jártunk a szállodába. A pihenni vágyóknak igazi kikapcsolódást nyújt a szálloda és szolgáltatásai egy nagyon kellemes környezetben. Kisebb hiányosságok azért akadtak pld a ruhaszárító hiánya , a fedett medence tisztasága, a penészes járólap és néha a termálvíz melegsége, a kültéri zuhanyzó nem rendeltetés szerű működése volt zavaró valamint a medence környékén kevés volt a napernyő ami árnyékot nyújthatott volna a nagy melegben.
4 éve nagyon jól éreztük magunkat, minden szép volt. Nem 4 csillagos, de 3 csillagosnak is gyenge. Az ételek választéka elfogadható, ízvilága vacak. Pl. meleg- szó szerint- gesztenyepüré, sótlan, ízetlen pisztráng-80 perc várakozás után-, salátához öntet nincs. . . . Nem működik a medence lábmosója, köve koszos benyomást kelt, ÁNTSZ büntet érte!
! ! ! Gyógymedence fúvókái nem működnek, lábmosóba iszonyú forró víz folyik be. Pad részek szegélye érdes, karmol, felsérti a bőrt. Medence körül fű helyett gaz nő. Gyerekmedencéből hiányzik a csúzda, a kőépítmény csak veszélyt rejt. Valószínű pénzhiányban szenvednek ezért ilyen leromlott minden, de nagy kár érte, mert szép és jó volt! ! ! ! ! ! ! ! ! !
A személyzet nagyon kedves volt,az étkezések alkalmával minden finom friss volt. A hotel fürdője bababarát ami számunkra elsődleges szempont. A szoba tiszta,jól felszerelt volt. Nagyon élveztük az ittlétet,visszatérő vendégek leszünk.