A négycsillagos Thermál Park Hotel az egerszalóki gyógyfürdőtől található 300 méteres sétára, a Laskó-patak mentén. A vendégek nyugodt, erdei környezetben, kényelmes szobákban, apartmanokban kapcsolódhatnak ki, a közelben pedig háromféle termálvíz közül is választhatnak a gyógyulni vágyók (az egerszalóki fürdőn kívül a demjéni gyógyfürdő másfél kilométerre található).
Már kétszer jártunk a szállodában. Nagyon kedves, segítőkész személyzettel találkoztunk. A szoba nagy méretű, szép tiszta minden. Az ételek finom frissek, változatosak. A medencék vize kellemes. Jó megoldás egy forró és egy langyosabb medence, így mindenki megtalálja a neki legmegfelelőbbet. A környék szép, csendes, nagyon jó levegővel.
Kora tavasszal jártunk a párommal a szállodában. Érkezésünkkor ebédeltünk, a kiszolgálás, noha csak ketten voltunk gyors volt, az étel finom. A wellnes a szokásos. A környék és a szoba barátságos. Talán a TV adók számát lehetne növelni. Jókat lehet kirándulni a tiszta levegőn. A szálloda honlapját érdemes figyelni az akciók miatt.
Csodálatos környezet, családias, minden igényt kielégítő szálloda,elegáns berendezéssel,kedves és figyelmes személyzet. Az ételek finomak voltak, a tálalás pedig elegáns. A wellness részleg kényelmes és a gyógyvíz csodálatos. Remélem még eljutunk ide. Talán kicsit a szálloda környezete elhagyatott, bár mi pár perc alatt bent voltunk Egerben és ott sétáltunk, nézelődtünk.
Nagyon szép helyen fekvő szálloda,sajnos a többi szalóki szállodához képest gyengébb is a felhozatal. a szobák nagyok és kényelmesek, a fürdő nyáron jó de télen kicsi. A wellness részleg tul átlagos lehetne egy kicsit szebbé tenni. Az étkezés átlagos, hagyományos . Inkább nyugdijas korosztálynak ajánlható. Azért itt is jól éreztük magunkat és nagyokat sétáltunk.
Az idén áprilisban jártunk itt párommal. Kitűnő levegőjű, csodálatos , egyedi környezetben van ez a barátságos, családias kis hotel. Kedves, segítőkész és az egyedi igényeket is biztosító személyzet fokozta a szállodáról kialakítandó rendkívül jó véleményt. . Mindenhol rend és tisztaság, a konyha kínálatának minden egyes "eleme" átlagon felüli.
Ez dicséri a séf és a személyzet magas fokú hozzáértését, természetesen beleértve a felszolgálók közvetlen, segítőkész és korrekt hozzáállását. Látszik, hogy itt minden a vendégért történik, minden a vendégről szól. Eddig is szerettünk Egerbe és környékére járni, de az itt töltött hat éjszaka ezt csak erősítette. Végkövetkeztetés: ide többször vissza kell térni.
Jó levegőjű, csodálatos környezetben van ez a barátságos, családias hotel. Kedves, segítőkész és az egyedi igényeket is kiszolgáló személyzettel találkozhattunk. Mindenhol rend és tisztaság, a konyha fantasztikus. Látszik, tapasztalható, hogy itt minden a vendégért történik, minden a vendégről szól.
Kitűnő elhelyezkedés, kedves segítőkész személyzet, első osztályú étkezés. Kiváló welness szolgáltatás. Rend, tisztaság, kellemes szoba. Őrzött, zárt parkoló, kedves emberek. Tiszta ágynemű, kényelmes ágyak, megfelelő mennyiségű napozóágy, kitűnő szauna. Közelben több termálfürdő.
Csodálatos, nyugodt, fákkal körülvett szálloda, tiszta, tágas, szépen berendezett szobák. A személyzet rendkívül kedves és figyelmes. Bebarangoltuk a környéket sok erre a látnivaló. Negatívumnak csak a Spa & wellness centert tudnám felróni ami kívánni valót hagy(az élménymedence, az infraszauna ottlétünk alatt egyáltalán nem működött,a finn szauna és a gőzfürdő csak néha-néha.
Visszajáró vendég lettem! Véletlenül mentem el először. Nagyszerű volt. Egy hete jöttünk haza, és ez a harmadik találkozás volt a csodálatos vizű, és családias hangulatú szállodában. Ami nagyon tetszett: ismerősként üdvözöltek, nagyon kedvesek voltak -mint mindig- tisztaság, rend, csendes vendégek.
Naponta többször öltözködtünk, de úgy éreztük mi is, hogy meg kell tisztelnünk egymást, és a nagyon finom ételeket, a gondoskodó személyzetet. Valahol olvastam, hogy az egyik pincér megismerte a vendéget. Lehet, hogy harmadszor voltam, ám még a szokásomra is emlékezett! Csak gratulálni tudtam neki. (nem tudom, szabad-e a Jani (János) nevét megemlítenem,,,, ha nem, kérem töröljék. ) Jó szívvel ajánlom szinte minden korosztálynak. Én már az idősebbekhez tartozom, de a fiatalokkal is sokat beszélgettem, és nagyon jó véleményük volt. Külön kiemelem a változatos és nagyon finom ételeket, a szálloda tisztaságát, és a személyzet kedvességét. Én jártam Gyulán, Parádfürdőn, és itt a Thermálparkban, Egerszalókon. Nálam ők a kiemelten első helyezettek. Gratulálok Nekik, és az ősszel szeretnék ismét elmenni. Köszönöm, ha elolvassák: Károly bácsi
Csodálatos, nyugodt, fákkal körülvett szálloda, tiszta, tágas, szépen berendezett szobák. A személyzet rendkívül kedves és figyelmes, az étterem egyik pincére fél év elteltével is emlékezett ránk és ismerősként üdvözölt, nagyon jól esett. Bőséges és nagyon finom svédasztalos ételválaszték, a wellness részleg - a masszázs - kiváló.
Az élménymedence vize - igaz csak egy alkalommal - de kicsit hideg volt, bár úszásra alkalmas. Többször voltunk és megyünk is még, megszerettük a szállodát.