A négycsillagos Thermál Park Hotel az egerszalóki gyógyfürdőtől található 300 méteres sétára, a Laskó-patak mentén. A vendégek nyugodt, erdei környezetben, kényelmes szobákban, apartmanokban kapcsolódhatnak ki, a közelben pedig háromféle termálvíz közül is választhatnak a gyógyulni vágyók (az egerszalóki fürdőn kívül a demjéni gyógyfürdő másfél kilométerre található).
Mindennel maximálisan meg volt elégedve a baráti társaságunk, azonban ami még plusz és ilyenre még nem volt példa /pedig sokat utazunk úgy belföldön, mint külföldön/ hogy már odaérkezésünkkor előkészített 11 személyes asztallal vártak minket az étteremben és ez ottlétünk alatt rendelkezésünkre állt.
Nagyon szeretünk ide járni,szinte haza járunk :D Amit kifogásoltam, hogy az úszó medence nagyon hideg volt 28 fok ez novemberben nem igazán kellemes! Nem is voltak benne,ott vannak a jó kis masszírozók, de ilyen hideg vízben nem lehet mozdulatlan masszírozni ! Régebben sikerült 32 fokosra varázsolni, most nem sikerült!
5 napig voltunk, naponta reklamáltam, míg a 4 -ik nap valahogy 32 fokos lett! Ezt a problémát a téli hónapokban jó lenne ha megtudnák oldani ! A fiatal, magas, szakács fiút , szeretném nagyon dicsérni, mert amikor ő főz isteni minden étel ! :)
A fürdőszobában elfogyott a WC-papír, mert nem pótolták naponta. Az étteremben egyik reggel piszkosan készítették ki az üvegpoharakat, foltosak voltak és szájnyomok is látszottak rajtuk, talán mosogatógéppel kellett volna elmosni.
Igen kellemes nyaralás volt. Tágas apartman, bőséges svédasztalos félpanziós ellátás. Finom ételek. Készséges személyzet. Szép környezet. Csak ajánlani tudom.
Érdekesnek tartom, hogy amit a csomag tartalmazott külső szolgáltatási kedvezményt azt ránk terhelték 5780. -ft értékben, miközben a közeli strandbelépőt vettük csak igénybe. S ezt is a kedvezmény ellenére drágábban kaptuk mivel a szálloda recepciósa nem vette figyelembe, hogy férjem már 65 éves elműlt igy teljes árú jegyet számitott számára.
Jó volt a pihenés nekünk és a gyerekeknek is azonban egy 4 csillagos szállodától kicsit töbet vártunk. A reggeli vacsora mind minőségben mind mennyiségben kiválló volt, azonban 1x ebédeltünk ott több mint 1 óra volt a 3 fogás elfogyasztása mert olyan lassú volt a kiszolgálás. Mikor fagylaltot kérünk nem tudták megmondani mennyibe kerül. Szerintem a szállodában nagyon kevés a személyzet. A wifi jelszó sehol nem volt feltüntetve.
Kedves segítőkész személyzet,jó minőségű változatos ételek,kényelmes nagy szoba, családbarát szállás.Egy hét alatt sikerült kipihenni magunkat. Jó szívvel ajánlom mindenkinek,aki csendes nyugodt környezetre vágyik.
Csodálatos négy napot töltöttünk Egerszalókon. A hotel tökéletes,az apartman tágas,tiszta,jól felszerelt,a medence vize nagyon jó hőmérsékletű,rosszabb időben sem fázni benne. A félpanzió változatos és nagyon finom. A én válogatós lányaim is találtak maguknak megfelelő ételt. A személyzet nagyon kedves és figyelmes. Bárkinek ajánlani fogom,tökéletesen elégedettek vagyunk!
A Szálloda elhelyezkedése nagyon jó, könnyen megközelíthető. Az étkeztetéssel nagyon megvoltunk elégedve, a medencékben a vízminőség nagyon jó, még hűvösebb levegőhőmérséklet esetén is kellemes volt a hideg vizes medencében a fürdés. A személyzet kedves és figyelmes volt. A zöldterület lehetne gondozottabb, a gyermek homokozó, játszótér gazos volt.
Családunkat a B3-as apartmanban helyezték el , melynek teraszára kiülve az épülő étterem falában gyönyörködhettünk a Mátra látképe helyett egész héten keresztül. Én az Önök helyében átalakítanám egyéb célú használatra ezen apartmanokat annak érdekében, hogy ne szerezzenek több elégedetlen ügyfelet. ( A csaptelepek erősen elhasznált állapotúak voltak). Üdvözlettel: Perecz László ,Szeged
Remek helyen, csendes, nyugodt környezetben található a Hotel. A szoba nagy és kényelmes, terasszal együtt. Nagyon jó volt a wellness részleg, remek a víz. Közel vannak a híres Sódombok, nagyokat lehet sétálni a környéken. Eger csak egy ugrás, ha valaki városnézésre adja a fejét. Rengeteg a látnivaló. A környező fürdőhelyek is rövid időn belül elérhetők.
Egy kellemes hosszú hétvégét töltöttünk el a családdal itt. Szép környezetben helyezkedik el hotel. Az apartman amit kaptunk tágas volt és tiszta. A leírás alapján jól felszerelt az apartman, ezt azért cáfolnám, mivel az apartmanban 5 főre volt szállás (igaz mi csak 3-n voltunk), de csak kettő csésze volt, lapostányérból egy, tehát egy kicsit szegényes volt.
Mentségükre legyen, hogy a szálláshoz kaptunk reggelit, tehát az apartman konyháját nem kellett használnunk. A svédasztalos reggeli jó minőségű volt és mindig volt elegendő mindenből. A svédasztalos vacsoránál finomak voltak az ételek, de a kétfajta leves és a háromfajta főételnél azért egy kicsit nagyobb választékot várna az ember. Az apróságoktól eltekintve, nagyon tetszett a hely. Tetszik, hogy saját fürdő része van, a személyzet fiatal, kedves és nagyon segítőkész. 2 élmény fürdő is van közvetlen közelben, egy harmadik pedig kb. 4 kilométerre. Könnyen megközelíthető.