Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Kiváló 2025. január 12. 11:58a párjával járt itt
Kicsit eldugott helyen de vendégváró!
Parkolás megoldott. Egyedi rendelést is megcsinálnak. Ár-érték rendben. Visszatérők vagyunk. Ajánlom!
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 268 városban járt márFelfedező - 3626 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 102478 feltöltött kép
Érdekes 2025. január 12. 11:07egyedül járt itt
Itt az V. kerület szívében, a Váci utca közelében, a Szervita téren kezdtem el dolgozni 1995-ben. Sem az egykori munkahelyem, sem az épület nincs már meg azóta. A templom viszont áll, sokszor jártunk benn mi is, amelyet általában Szervita templomként emlegetnek.
Belvárosi Szent Anna templom, BudapestBelvárosi Szent Anna templom, BudapestBelvárosi Szent Anna templom, BudapestBelvárosi Szent Anna templom, BudapestBelvárosi Szent Anna templom, BudapestBelvárosi Szent Anna templom, BudapestBelvárosi Szent Anna templom, BudapestBelvárosi Szent Anna templom, BudapestBelvárosi Szent Anna templom, BudapestBelvárosi Szent Anna templom, BudapestBelvárosi Szent Anna templom, BudapestBelvárosi Szent Anna templom, BudapestBelvárosi Szent Anna templom, Budapest
Még több kép (10 db) >>
Szörnyű 2025. január 12. 10:56gyerekekkel járt itt
Mi is azon a héten indultunk el a családi nyaralásra, amikor sok ezer honfitársunk is, a repülőtér meg éppen összeomlott. Sok órát kellett pluszban eltöltenünk a repülőtéren. Szintén sok utazóhoz hasonlóan mi is kaptunk emailben étkezési utalványokat a Wizzairtől (10 euro/fő), így a gyerekek döntése alapján azt a KFC-ben váltottuk be.
Kentucky Fried Chicken KFC - Airport, Budapest
Átlagos 2025. január 12. 10:49gyerekekkel járt itt
A repülőtér indulási részén ez a kávézó a központi, legzsúfoltabb résztől egy kissé távolabb található, azon a szakaszon a folyosón tovább haladva, ahonnan a fapados gépek indulnak. Olasz kávézó hangulatot próbáltak teremteni, valamelyest sikerült is.
Caffé Ritazza, BudapestCaffé Ritazza, BudapestCaffé Ritazza, BudapestCaffé Ritazza, BudapestCaffé Ritazza, BudapestCaffé Ritazza, BudapestCaffé Ritazza, BudapestCaffé Ritazza, BudapestCaffé Ritazza, BudapestCaffé Ritazza, BudapestCaffé Ritazza, BudapestCaffé Ritazza, BudapestCaffé Ritazza, BudapestCaffé Ritazza, Budapest
Még több kép (11 db) >>
Átlagos 2025. január 12. 10:01gyerekekkel járt itt
A repülőtéri felvezető történetet megírtam a Negroninál, mivel időnk bőségesen volt a több órás késések miatt, így belefért megnézni a többi vendéglátó helyet is a repülőtéren, Évekkel ezelőtt még be tudtunk ingyen ülni a Mastercard Lounge-ba, az ún.
Costa Coffee - Ferihegy, BudapestCosta Coffee - Ferihegy, BudapestCosta Coffee - Ferihegy, BudapestCosta Coffee - Ferihegy, BudapestCosta Coffee - Ferihegy, BudapestCosta Coffee - Ferihegy, Budapest
Még több kép (3 db) >>
Átlagos 2025. január 12. 9:44gyerekekkel járt itt
A repülőtéren indult a nyári kaland, a szabadság, de sajnos nem éppen úgy, ahogy szerettük volna, hiszen mi is éppen akkor utaztunk, amikor sok órás késésekkel indultak a repülőgépek Budapestről. Emiatt a tervezettnél lényegesen több időnk jutott a gasztronómiai lehetőségek feltérképezésére.
Negroni, BudapestNegroni, BudapestNegroni, BudapestNegroni, BudapestNegroni, BudapestNegroni, BudapestNegroni, BudapestNegroni, BudapestNegroni, BudapestNegroni, BudapestNegroni, BudapestNegroni, BudapestNegroni, BudapestNegroni, BudapestNegroni, Budapest
Még több kép (12 db) >>
Kiváló 2025. január 12. 9:14kollégákkal járt itt
Azt tudom mondani, hogy ez az újhullámos kávézó kitűnően passzol a környezetéhez. A Kopaszi-öböl/ Lágymányosi-öböl Budapest egyik új, hipermodern városközpontja, még épülőben van, de a monumentális MOL Campus, körülötte az üveg-csoda lakó- és irodaházak, valamint a vízparti sétány és strand (SHO Beach) már itt vannak.
The DAM_n Good Place Specialty Kávézó, BudapestThe DAM_n Good Place Specialty Kávézó, BudapestThe DAM_n Good Place Specialty Kávézó, BudapestThe DAM_n Good Place Specialty Kávézó, BudapestThe DAM_n Good Place Specialty Kávézó, BudapestThe DAM_n Good Place Specialty Kávézó, BudapestThe DAM_n Good Place Specialty Kávézó, BudapestThe DAM_n Good Place Specialty Kávézó, BudapestThe DAM_n Good Place Specialty Kávézó, BudapestThe DAM_n Good Place Specialty Kávézó, BudapestThe DAM_n Good Place Specialty Kávézó, BudapestThe DAM_n Good Place Specialty Kávézó, Budapest
Még több kép (9 db) >>
Rubin fokozatú értékelőOrszágjáró - 80 városban járt márFelfedező - 14 helyen első értékelőNépszerű író - 32 hasznos szavazat8 évnyi aktív tagság
Kiváló 2025. január 12. 9:12barátokkal járt itt
Citromos. Mert van egy ilyen nevű desszertjük. Leírni nem lehet, meg kell kóstolni. De kezdjük az elején. Bájos kis utcákon jutunk el a térre, ahol az étterem található egy régi, talán kereskedő házban. Már a belső dizájn is megfog, a finom elegancia és rusztikusság, némi modernnel ötvözve.
48 Étterem & Bár, Kecskemét48 Étterem & Bár, Kecskemét48 Étterem & Bár, Kecskemét
Kiváló 2025. január 12. 8:59barátokkal járt itt
. . . hiszen a városban mindig éltek betelepült kereskedők, többek között szerbek is. Így teljesen jogos, hogy a város egyik főterén legyen szerb vendéglő. Ami inkább bisztró jellegű. Nem annyira kicsi, mint belépve gondolnánk, hiszen két galériája is van, ami lehetővé teszi, hogy elkülönüljenek a társaságok.
Classic Café Szerb Étterem & Grillkert, SzegedClassic Café Szerb Étterem & Grillkert, Szeged
Kihagyhatatlan 2025. január 12. 8:46barátokkal járt itt
A csendet csak a madarak éneke, a harkály kopácsolása és a vadkacsák hápogása töri meg. A vadkacsák mintha kiröhögnék az embert, olyan hangokat adnak ki. Ha kicsit megállsz, jégmadarat, szürke gémet vagy bakcsót is láthatsz. A napfelkelték csodálatosak. A tanösvény pallósora szépen karban tartva, látogató nincs, mintha egy elhagyott világban lennél.
Mártélyi Tájvédelmi Körzet, Hódmezővásárhely