Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 833 városban járt márFelfedező - 2604 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat10 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 51289 feltöltött kép
Kihagyhatatlan 2024. november 19. 1:35egyedül járt itt
Csegöldre nem magamtól mentem, hanem azért, mert ajánlották, hogy nézzem meg, nem fogok csalódni. Szerintem valahogy el is terjedt, hogy van ez a fura pesti fütyi, aztán nagy templomrajongó és itt mászkál faluról falura. . . na, én is elég érdekesnek tartottam volna magamat, persze. De nagyon jó nézelődés ez, csupa élmény.
Istenszülő születése görögkatolikus templom, CsegöldIstenszülő születése görögkatolikus templom, CsegöldIstenszülő születése görögkatolikus templom, CsegöldIstenszülő születése görögkatolikus templom, CsegöldIstenszülő születése görögkatolikus templom, CsegöldIstenszülő születése görögkatolikus templom, CsegöldIstenszülő születése görögkatolikus templom, CsegöldIstenszülő születése görögkatolikus templom, CsegöldIstenszülő születése görögkatolikus templom, CsegöldIstenszülő születése görögkatolikus templom, CsegöldIstenszülő születése görögkatolikus templom, CsegöldIstenszülő születése görögkatolikus templom, CsegöldIstenszülő születése görögkatolikus templom, CsegöldIstenszülő születése görögkatolikus templom, CsegöldIstenszülő születése görögkatolikus templom, CsegöldIstenszülő születése görögkatolikus templom, CsegöldIstenszülő születése görögkatolikus templom, CsegöldIstenszülő születése görögkatolikus templom, CsegöldIstenszülő születése görögkatolikus templom, CsegöldIstenszülő születése görögkatolikus templom, CsegöldIstenszülő születése görögkatolikus templom, CsegöldIstenszülő születése görögkatolikus templom, CsegöldIstenszülő születése görögkatolikus templom, CsegöldIstenszülő születése görögkatolikus templom, CsegöldIstenszülő születése görögkatolikus templom, CsegöldIstenszülő születése görögkatolikus templom, CsegöldIstenszülő születése görögkatolikus templom, CsegöldIstenszülő születése görögkatolikus templom, CsegöldIstenszülő születése görögkatolikus templom, CsegöldIstenszülő születése görögkatolikus templom, CsegöldIstenszülő születése görögkatolikus templom, CsegöldIstenszülő születése görögkatolikus templom, CsegöldIstenszülő születése görögkatolikus templom, CsegöldIstenszülő születése görögkatolikus templom, CsegöldIstenszülő születése görögkatolikus templom, CsegöldIstenszülő születése görögkatolikus templom, Csegöld
Még több kép (33 db) >>
Érdekes 2024. november 18. 17:05egyedül járt itt
Az ustkai református templom nem az Árpád-kori templomok láncolattában foglal helyet, ez az épület 1800 után épült. Ettől függetlenül ez nem von le semmit az élmény értékéből. A gyönyörű fa harangtorony a templomépület mellett van, belül meg hát láthatod is itt.
Református templom, UszkaReformátus templom, UszkaReformátus templom, UszkaReformátus templom, UszkaReformátus templom, UszkaReformátus templom, UszkaReformátus templom, UszkaReformátus templom, UszkaReformátus templom, UszkaReformátus templom, UszkaReformátus templom, UszkaReformátus templom, UszkaReformátus templom, UszkaReformátus templom, UszkaReformátus templom, UszkaReformátus templom, UszkaReformátus templom, UszkaReformátus templom, Uszka
Még több kép (15 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 385 városban járt márFelfedező - 2659 helyen első értékelőNépszerű író - 1399 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 29148 feltöltött kép
Átlagos 2024. november 18. 16:16a párjával járt itt
A minap a Szabó-féle halsütőben reggeliztem, volt frissen sült ponty, harcsa és hekk a választék, a harcsa és a ponty emlékezetem szerint 950 ft/10 dkg, a hekk 700/10 dkg. Harcsát kértem, egy kisebb darabot, mellé kenyeret savanyút és majonézt, élvezhető minőség volt, nem átütő, kissé el is sózták, jóindulattal meg lehetne adni neki a 4 pontot, ha a kenyér frissebb lenne s ropogna a héja. De mivel nem, így 3 pont.
Szabó-féle Halsütő, SzegedSzabó-féle Halsütő, SzegedSzabó-féle Halsütő, SzegedSzabó-féle Halsütő, Szeged
Még több kép (1 db) >>
Kiváló 2024. november 18. 15:10családjával járt itt
Az Etoile apartman Egerben remek élményem volt. Jó a megközelíthetőség, a ház előtt lehet parkolni, tiszták és esztétikusak a szobák, jó a felszereltség, szerettünk itt lenni. Aranyos a kis belső terasz. Az árak is kedvezőek. Mivel Eger kiemelt gasztroturista célpontunk, lehet, hogy még visszatérünk.
Étoile Apartman, EgerÉtoile Apartman, EgerÉtoile Apartman, EgerÉtoile Apartman, EgerÉtoile Apartman, EgerÉtoile Apartman, EgerÉtoile Apartman, EgerÉtoile Apartman, EgerÉtoile Apartman, Eger
Még több kép (6 db) >>
2024. november 18. 14:56a párjával járt itt
A Két Bagolyban közel egy év elteltével ismét alkalmam volt megszállni. Ezúttal este ittam egy pohár sört, váltottam pár barátságos mondatot a tulajjal, másnap pedig reggeliztem is. Nincs svédasztal, klasszikus tojásételeket lehet rendelni, ha egy tojással vagy feltéttel többet kér az ember, akkor azért mindössze 150 forintot kell fizetnie.
Két Bagoly Étterem, VárpalotaKét Bagoly Étterem, VárpalotaKét Bagoly Étterem, VárpalotaKét Bagoly Étterem, VárpalotaKét Bagoly Étterem, VárpalotaKét Bagoly Étterem, VárpalotaKét Bagoly Étterem, VárpalotaKét Bagoly Étterem, VárpalotaKét Bagoly Étterem, VárpalotaKét Bagoly Étterem, VárpalotaKét Bagoly Étterem, VárpalotaKét Bagoly Étterem, VárpalotaKét Bagoly Étterem, VárpalotaKét Bagoly Étterem, Várpalota
Még több kép (11 db) >>
Kiváló 2024. november 18. 14:46egyedül járt itt
A Nagy Magyarország Emlékparkban több ízben is alkalmam volt megszállni, pazar az egész komplexum, a Kárpát medence illat- és virágösvénye, a Nemzeti Helytállás szobra, a milleniumi szoborpark, az étterem és a szobák dekorációja. Szívet melengető hely ez, egyfajta időnkívüliséget sugall, ahol térerő sincs.
Nagy-Magyarország Park Vendégházai, IsztimérNagy-Magyarország Park Vendégházai, IsztimérNagy-Magyarország Park Vendégházai, IsztimérNagy-Magyarország Park Vendégházai, IsztimérNagy-Magyarország Park Vendégházai, IsztimérNagy-Magyarország Park Vendégházai, IsztimérNagy-Magyarország Park Vendégházai, IsztimérNagy-Magyarország Park Vendégházai, IsztimérNagy-Magyarország Park Vendégházai, IsztimérNagy-Magyarország Park Vendégházai, IsztimérNagy-Magyarország Park Vendégházai, IsztimérNagy-Magyarország Park Vendégházai, Isztimér
Még több kép (9 db) >>
Kiváló 2024. november 18. 8:49a párjával járt itt
Már többször voltunk itt, visszatérő vendégek vagyunk . Azt kaptuk amire számítottunk . Ismét jól ki tudtuk használni a fürdőbelépőket a gyógycentrumban ahová zárt folyosón átlehet átmenni . A reggeli,vacsora finom választékos volt mindenki megtalálhatja a fogára valót .
Kiváló 2024. november 18. 8:46a párjával járt itt
Visszajáró vendégek vagyunk. Nagyon készséges, udvarias a személyzet, kellemes a környezet, a szobák nagyon hangulatosak.
A konyha kínálata bőséges, változatos, az ételek nagyon ízletesek. Első alkalommal megnyert bennünket a hotel a hotel elhelyezkedése, a csodás panoráma.

Az ágy matrac most kicsit kemény volt nekünk, de ettől eltekintve tökéletes volt a pihenésünk.
Kiváló 2024. november 18. 7:41barátokkal járt itt
Mindennel nagyon elégedettek voltunk. A személyzet szuper kedves és segítőkész, a szoba jól felszerelt és szépen berendezett, a wellness jól felszerelt és tágas . A reggeli választék is megfelelő , sokféle és finom minden . Egy apró dolgon valtoztatnék, hogy a wellness részleg reggel jó lenne ha korábban nyitna :)
Kiváló 2024. november 18. 6:59a párjával járt itt
A Welnes részlegnél esetleg ballonos víz,vagy csap jó lenne a folyadék pótlásra. A gőzkabin teljesítménye kissé gyenge,kevés a gőz. A reggeli étkezésnél nekünk és másoknak is hiányzott a kis apró pékárú ( fornetti lekváros, csokis termék)
Igaz voltak cukrász sütik,de a többség nem ezt kívánta reggel.