Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Ezüst fokozatú értékelő1 évnyi aktív tagság
2025. február 19. 12:26egyedül járt itt
Jó ideje terveztem, hogy eljutok ide. Ám reggelente távozok Pestről, vagy mire intézem dolgokat, már bezárt. Új munkarendünk lett, így kaptam az alkalmon, irány a Cserepes! Tömeggel legegyszerűbb Kodály köröndnél kiszállni 1-es Metróból, majd Felsőerdősor utcán át jutunk le a pince helységbe. Itt boxok, falakon a kínálat.
Kiváló 2025. február 19. 10:05a párjával járt itt
A szoba és a wellnes rész teljesen rendben volt, az ételek finomak voltak és a korlátlan borfogyasztás a vacsorához is egy nagy plusz. Az egyetlen említésre méltó probléma számomra akkor merült fel amikor viszonylag későn mentünk vacsorázni egyik este és az ételek egy része nem volt megfelelően melegítve, ezért mire kiszedtük őket már kihűltek/langyosak voltak.
2025. február 19. 8:23a párjával járt itt
Elsősorban a nagy wellness-részleg miatt választottuk a férjemmel februári kikapcsolódásunk helyszínének. Tetszett, jól tudtuk érezni magunkat, DE
- a szauna-részbe kellene egy ivóvíz csap,
- nem volt elég meleg a levegő hőmérséklete a medence-részben, illetve a folyosón.
Választékos és finom a reggeli és vacsora kínálat, széles időspektrumban fogyasztható el.
Kiváló 2025. február 19. 4:50egyedül járt itt
A baràtnőmmel töltöttünk el 3 napot a szàllodàban . A szemèlyzet nagyon kedves, segiítőkèsz. A szoba tiszta az àgyak kènyelmessek. Az ètelek finomak, jò izűek. Tetszett a welness rèszleg is. A szàlloda közös tereiben nagyon szèpek a vìràgok. Jòl èreztük magunkat.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 868 városban járt márFelfedező - 2724 helyen első értékelőNépszerű író - 322 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 54067 feltöltött kép
Kiváló 2025. február 19. 0:19barátokkal járt itt
Egy zebrával kevesebb van. . . na, nem én pusztítottam el, de kétségtelen, hogy részt vettem a kereslet-kínálat láncolatában. Ma zebra-steaket ettem a Buffalóban, tavaly kenguru volt a terítéken, idén ideje volt mást is kipróbálni. Jó haverral voltunk vacsorázni, idén ő ette a kengurut. Mit mondhatnék értékelésül?
Buffalo Steak House, BudapestBuffalo Steak House, BudapestBuffalo Steak House, BudapestBuffalo Steak House, BudapestBuffalo Steak House, BudapestBuffalo Steak House, BudapestBuffalo Steak House, BudapestBuffalo Steak House, BudapestBuffalo Steak House, BudapestBuffalo Steak House, BudapestBuffalo Steak House, BudapestBuffalo Steak House, BudapestBuffalo Steak House, BudapestBuffalo Steak House, BudapestBuffalo Steak House, BudapestBuffalo Steak House, BudapestBuffalo Steak House, BudapestBuffalo Steak House, BudapestBuffalo Steak House, BudapestBuffalo Steak House, BudapestBuffalo Steak House, BudapestBuffalo Steak House, BudapestBuffalo Steak House, BudapestBuffalo Steak House, BudapestBuffalo Steak House, BudapestBuffalo Steak House, BudapestBuffalo Steak House, BudapestBuffalo Steak House, BudapestBuffalo Steak House, BudapestBuffalo Steak House, BudapestBuffalo Steak House, BudapestBuffalo Steak House, BudapestBuffalo Steak House, BudapestBuffalo Steak House, Budapest
Még több kép (31 db) >>
Szörnyű 2025. február 18. 20:46barátokkal járt itt
Ajánlanám a szállodát mindenkinek aki jól bírja a hideget. Arra számítottunk, hogy wellnessezni jövünk ahol meleg van és kellemes borzongással járó illatok vannak a levegőben na itt ez nincs. Az úszómedence légterének hőfoka még felöltözve is kevés volt. Viszont személyzet aki medence és szauna környékén folyamatosan veled van az nagyon kedves.
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 95 városban járt márFelfedező - 52 helyen első értékelőNépszerű író - 52 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 1116 feltöltött kép
2025. február 18. 19:40a párjával járt itt
Idén megrendezésre kerülő TerraPlaza eseményre érkeztünk vasárnap a Lurdy - házba. A körbejárás előtt éhes voltam és a Mekit választottam. Igazából semmi extrát nem tudok mondani róla, a kiszolgálás gyorsan ment, nekem a személyzettel aznap nem volt problémám. Hozzám kedvesen szóltak.
2025. február 18. 18:39a párjával járt itt
A szoba rendben volt, az alkalmazottak kedvesek. Első este nagyon gyenge langyos volt minden étel. A töltöttkáposzta nagyon sós volt, illetve a gyümölcslevesben a gyümölcsök egy csomóban összefagyva voltak. Másnaptól viszont nagyon finomak voltak az ételek, és bőséges választék volt. A wellnessnél senki nem figyel arra, hogy labdáznak, ugrálnak a gyerekek.
2025. február 18. 18:18a párjával járt itt
Kiváló ételek, segítőkész személyzet , kényelmes szoba , csendes környezet ,
Wellness részlege is szuper , bár lehetne nagyobb , mivel a hotelben nagyon sokan vannak , így kicsit már kinőtte a részleget ! De így is , más hotelek viszonylatában , nagy de lehetne bővíteni nagyon medencékkel!
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 22 városban járt márNépszerű író - 29 hasznos szavazat1 évnyi aktív tagság
Kiváló 2025. február 18. 17:40a párjával járt itt
Már törzsvendégként megyünk ide. Nagyon jól éreztük magunkat mindíg. Ide bármikor örömmel jövünk és jó szívvel ajánljuk másoknak is. A szoba, a tisztaság, a személyzet kifogástalan. az ellátás, , a wellness minden igényt kielégítő. Sok lehetőség van szabad programokra is. Idősebb és fiatalabb pároknak is ideális hely.