Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Kihagyhatatlan 2024. november 15. 22:16gyerekekkel járt itt
Szuper játék volt nagyon színvonalas eddig még sosem találkoztam ennyire jó szobával.
A led szobát és a Harry pottert is nagyon várjuk. Biztos ,hogy még decemberben visszatérünk!
Tiszta rendezett mellékhelység és a személyzet ritka kedves volt. Gratulálok
Kiváló 2024. november 15. 21:27a párjával járt itt
Többször voltunk már itt, csak pozitívan tudunk nyilatkozni a szállodáról: igen magasszintű szolgáltatás nyújt, így nagyon jól éreztük magunkat ez alkalommal is. Felnőttbarát és kevéssé állatbarát hely, tágas zuhanyzóval, az ellátás pedig pazar. Nekünk minden igényünket maximálisan kielégíti, rendszeresen ide járunk.
Kiváló 2024. november 15. 17:48a párjával járt itt
Ragyogó! Kiváló minden! Kényelem, pincérek kedvesek! Mit mondhatnék! Az ételek finomak, választékos!
Belenus Thermalhotel Superior, ZalakarosBelenus Thermalhotel Superior, Zalakaros
Kiváló 2024. november 15. 14:19a párjával járt itt
Nagyon elégetettek voltunk mindennel. A környék csendes nyugodt . A hotel személyzet kedves, segítőkész, a szoba kényelmes tiszta . A wellness részeg minden igényt kielégítő . Az étterem kifogástalan, bőséges választék, ízletes ételek. Kellemes kikapcsolódás volt számunka. csak ajánlani tudom mindenkinek.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 833 városban járt márFelfedező - 2604 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat10 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 51289 feltöltött kép
Kihagyhatatlan 2024. november 15. 13:56egyedül járt itt
Kisszekeres temploma is egy nyitott, tárt karokkal váro megálló. Érdekes, hogy míg máshol vasrácsokkal, láncokkal, lakatokkal kell védeni a szentélyeket és úgy is megtalálják a vandálok és szétverik, itt nem.
Református templom, KisszekeresReformátus templom, KisszekeresReformátus templom, KisszekeresReformátus templom, KisszekeresReformátus templom, KisszekeresReformátus templom, KisszekeresReformátus templom, KisszekeresReformátus templom, KisszekeresReformátus templom, KisszekeresReformátus templom, KisszekeresReformátus templom, KisszekeresReformátus templom, KisszekeresReformátus templom, KisszekeresReformátus templom, KisszekeresReformátus templom, KisszekeresReformátus templom, KisszekeresReformátus templom, KisszekeresReformátus templom, KisszekeresReformátus templom, KisszekeresReformátus templom, KisszekeresReformátus templom, KisszekeresReformátus templom, KisszekeresReformátus templom, KisszekeresReformátus templom, KisszekeresReformátus templom, KisszekeresReformátus templom, KisszekeresReformátus templom, KisszekeresReformátus templom, KisszekeresReformátus templom, KisszekeresReformátus templom, Kisszekeres
Még több kép (27 db) >>
Kiváló 2024. november 15. 13:13a párjával járt itt
nagy szobák, tisztaság, kellemes étterem fix szobához rendelt asztallal, ételek nagyon jók, változatos konyha, reggel rendelésre frissen készítik a különböző tojás alapú ételeket felár nélkül, ez része a szolgáltatásnak, wellness részlegben úszómedence, gőzkabin, sima és infra szauna, nyáron lehet teniszezni, napágyak vannak kihelyezve
2024. november 15. 0:48a párjával járt itt
A szálloda a Balaton partján helyezkedik el. A szobák valóban a tóra néznek, de mi ezt a csodás látványt sajnos csak kb. 20%-osan élvezhettük, mert a Hotel oldalán kaptuk a szobát. A hotel hatalmas ingyenesen igénybe vehető parkolóval rendelkezik. A személyzet minden tagja nagyon kedves volt.
2024. november 14. 23:33a párjával járt itt
Nagyon szépen felújították a Helikon Hotelt **** kényelmesek voltak a szobák és kiváló lett a wellness részleg. Az ételek bőségesen voltak és a minőség is kiváló volt. A szeméyzet sajnos nagyon terhelt volt és látszott is rajtuk. Sajnos többszöri kérésre kaptunk evőeszközt és szalvétát.
Érdekes 2024. november 14. 23:18egyedül járt itt
A Domahidy Viktor főispán által építetett kiskastély vagy kúria Kisnaményban található. Más kastélyai is voltak (Angyaloson, Domahidán. . ), de azok a határon túlra esnek már. Mi itt ezt nézhetjük meg. ha akarod, semmi akadálya. Nyitva van, bár nagyon begazosodott, meg meg is repedtek a falak itt-ott. Szóval, csak óvatosan!
Domahidy-kúria, KisnaményDomahidy-kúria, KisnaményDomahidy-kúria, KisnaményDomahidy-kúria, KisnaményDomahidy-kúria, KisnaményDomahidy-kúria, KisnaményDomahidy-kúria, KisnaményDomahidy-kúria, KisnaményDomahidy-kúria, KisnaményDomahidy-kúria, KisnaményDomahidy-kúria, KisnaményDomahidy-kúria, KisnaményDomahidy-kúria, KisnaményDomahidy-kúria, KisnaményDomahidy-kúria, KisnaményDomahidy-kúria, KisnaményDomahidy-kúria, KisnaményDomahidy-kúria, KisnaményDomahidy-kúria, KisnaményDomahidy-kúria, KisnaményDomahidy-kúria, KisnaményDomahidy-kúria, KisnaményDomahidy-kúria, Kisnamény
Még több kép (20 db) >>
Kihagyhatatlan 2024. november 14. 22:16egyedül járt itt
Izgalmas egy templom, már eleve az erendezése is, a torony (azaz egy jelentősebb harangláb) nem tarrtozik szervesen hozzá a templomépülethez, a kettő között üres tér van, és táadásul a helyi fa-haranglábakkal szemben ez rendesen kőből épített. Ember jött biciklicvel és már nyitotta is nekem, aztán végigvárta, amíg kigyönyörködöm magam.
Református templom, GyügyeReformátus templom, GyügyeReformátus templom, GyügyeReformátus templom, GyügyeReformátus templom, GyügyeReformátus templom, GyügyeReformátus templom, GyügyeReformátus templom, GyügyeReformátus templom, GyügyeReformátus templom, GyügyeReformátus templom, GyügyeReformátus templom, GyügyeReformátus templom, GyügyeReformátus templom, GyügyeReformátus templom, Gyügye
Még több kép (12 db) >>