Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

2025. február 17. 14:57a párjával járt itt
A kert, a megközelítés jó volt. A Wellnes jó, talán a víz lehetne melegebb. Gyerekmedence jó ötlet. Lehet, hogy érdemes egy nagyobb csoporttal is ellátogatni. Az étkezés, kaja jó, bármilyen igényt kielégít. A borokat savasnak éreztem, de ez egyéni. . .
A tv elromlott, és a recepció azonnal új szobát biztosított a részünkre. Köszönjük.
Kiváló 2025. február 17. 13:14a párjával járt itt
Kerestem, de nem találtam kritizálni valót az Írottkő Hotelben. Recepciótól a wellness részlegig csupa kedves vendégszerető személyzettel találkoztunk. A félpanziós ellátás tökéletes finom bőséges friss terítéssel, a szakácsok profizmusát dicsérik. A szobák tiszták rendezettek, a szoba asszonyok diszkrétek.
Átlagos 2025. február 17. 10:37a párjával járt itt
A szálĺás elfogadható,de nagy az áthallás a szomszédos apartmanokból,elég zavaró.
A tisztaság átlagos de bizonyos helyeken vannak porcicák.
A wifi-ről nem is tudtunk, az apartmanban semmilyen leírás nincs,ígaz később érkeztünk
Ìgy csak emailben kaptunk tájékoztatást,ami a bejutást tette lehetővé! A fürdő kellemes jól éreztük magunkat.
2025. február 17. 10:29a párjával járt itt
A hotel emberléptékű, a személyzet nagyon kedves és segítőkész. A wellness rész nagyon sokat ad a kínált szolgáltatásokhoz, a szauna részleg nagyon jó hangulatú. A reggeli és a büfévacsora bőséges és finom. A szobák tisztaságára kellene több figyelmet szentelni. Esetleg egy felújítás is időszerű lenne.
Gyenge 2025. február 17. 10:17a párjával járt itt
A szoba ahol szállás kaptam a két szoba közötti falba ajtó építve minden áthallatszott a másik szobából és át is lehetett látni. A fűtés a szobában nem ment éjjel nagyon hideg volt. A wellnes részleg víz és levegő hőmérsékleti nem volt megfelelő. A portai személyzet nagyon kedves volt.
2025. február 17. 10:06egyedül járt itt
A szoba szép tiszta volt , az ételek finomak voltak és nagy volt a választék. A recepción a fogadtatás lehetett volna valamivel vendégszeretőbb , a meglévő fogadtatás kielégítő volt , de nem volt valami barátságos.
Amit hiányoltunk az a medencék használata pl. szombaton rövid ideig volt elérhető, ugyanis az átjárónál kiírták, hogy 15. 55-kor bezárják.
Kiváló 2025. február 17. 9:44gyerekekkel járt itt
Tágasak szobák, kedves mindenki. Nagyon jól éreztük magunkat! Észrevétel: Mivel mi picurral utaztuk, így este az elalvása után kiültük az emeleti közössegi részre társasozni. Mivel kicsi, mi messzebb nem akartunk még menni. Viszont mindenhol mozgásérzékelő lámpákat helyeztek fel, ami nagyon megnehezítette a játékot.
Gyenge 2025. február 17. 8:54a párjával járt itt
A masszázs nagyon jó volt és az étkezés is. Valentin napi csomagot vettünk, 2 különálló ágy volt a szobába a 2 fal mellett, közte egy asztalka. . . . a fürdőszoba melletti fal penészes volt, tapéta végig feljőve, radiátor, fűtés nem volt a szobába, hideg volt. Vékony nyári takaró és egy kispárna bekészítve, max 10 magyar csatorna.
Kiváló 2025. február 17. 8:51egyedül járt itt
Nagyon kellemes hétvégét töltöttünk Badacsonyban, a Hotel halászkertben. A szálloda nagyon jó helyen, a Balaton partján helyezkedik el. A szoba berendezése igényes, tágas, kényelmes. Az étterem kínálata kiváló. A környéken remek túrákat lehet tenni. Szent György hegyi bazaltoszlopok, badacsonyi Rózsakő és Páholy kilátó, csobánci vár stb. Mindenkinek ajánlani tudom, aki szeret szép helyekre túrázni, kirándulni.
Átlagos 2025. február 17. 8:27a párjával járt itt
A kiszolgálás az étteremben 10 pont a recepción is segítőkészek és kedvesek voltak! Viszont a szobaban a szőnyeg már akkor is poros és szöszös volt mikor érkeztünk! Hiányolom, hogy az ágy és stb kürül nincs alaposan porszívózva! Szerintem ha a porszívó fejét leveszi akkor csak a csővel minden olyan reszhez oda lehet férni!