A Kígyós Csárda & Panzió évtizedek óta szigetként helyezkedik el tavak és folyók ölelésében, Solt és Fülöpszállás között. A Hodován család 1992 szeptemberében vásárolta meg a csárdát, ami azóta nagy változáson ment keresztül. A hosszú évek alatt országosan ismert, sőt elismert vendéglátó egységgé vált.
Tovább olvasom >>
2003 tavaszán elkezdtük a csárda felújítását, amit 2004 tavaszára be is fejeztünk. Panziónkban 8 rendkívül színvonalas szobát alakítottunk ki, amely 26 fő fogadására alkalmas. A vendégtérben három különálló termünkben 150 főt, nyitott árkádunkon 90 főt tudunk vendégül látni. Konyhánkat a létező legkorszerűbb technológiával szereltük fel a HACCP minőségbiztosítási rendszernek megfelelően. Konyhánk büszkesége Varga Károly, Fülöpszállás díszpolgára, többszörös olimpiai és világbajnok mesterszakács, aki főállásban dolgozik nálunk.
2013 júliusában nyaralásból haza fele jövet,egy ismerős ajánlása miatt betértünk a csárdába,úgy ebéd idő környékén. Sült kacsacombot rendeltem,amit nemsokára ki is hoztak. Annyira kemény volt a hús hogy nem ment bele a villa. Természetesen szóltam a pincérnek,aki mellesleg elég udvariatlan volt,hogy a hús kemény,nem kérek belőle.
Ő ezt nekem nem hitte el,annyit mondott majd a szakács eldönti,hogy tényleg kemény e a hús. Kisvártatva vissza jött és annyit mondott,a szakács szerint is kemény a hús,ezért választhatok valami mást,amit én nem tettem mert elment az étvágyam. Felháborítónak találom,hogy egy ilyen helyen ahol egy többszörösen díjnyertes séf dolgozik ez előfordulhatott,nem beszélve a szemtelen szakmájához nem értő pincérről. Soha többet nem megyünk oda és másokat is igyekszünk lebeszélni erről a helyről.
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét.
Ön a tulajdonos, üzemeltető?
Használja a manager regisztrációt, ha szeretne válaszolni az értékelésekre, képeket feltölteni, adatokat módosítani! Szívesen értesítjük arról is, ha új vélemény érkezik.