Magyarország legmagasabban fekvő szállodája, a XX. század tradícióit megőrző, de vadonatúj köntösbe bújtatott wellness és konferencia-hotel, mind a négy évszak élményszállodája, ahol minden új, csak a tiszta levegő a régi: ez a Hunguest Grand Hotel Galya.
Az étel minősége, változatossága, felszolgálás, massage, recepció nagyon jó volt. A wellness-medence, uszoda csempéjéről a vízkövet/piszkot időszerű lenne leszedni, tudom, h nagy munka, de ronda. A wc-csésze ürítésével akadtak dondok, ez 4csillagos szálláson nem elfogadható.
Legközelebb lifttől távoli szobát kérünk, mert a Fundamenta-tréning résztvevői este/éjjel igen vidámak voltak. . . ez persze nem a szálloda hibája, de minket zavart.
A Lakosztály nagyon szép, tágas. A környezet gyönyörű. A takarítás hagy némi kivetni valót, pld.. tele voltak az ajtók kéznyomokkal. Az internet az nagyon gyenge szinte használhatatlan volt a szobába. Ezenkívül nagyon jól éreztük magunkat, az étel finom, és nagyon tetszett a sok választék a kiszolgálás.
Tisztelt Szálloda! A kiváló személyzet és étkezés mellett sajnos az alábbiakat is el kell mondani, amit véleményem szerint nem engedhet meg egy 4*-os szálloda: - A szobában a szőnyegpadló foltos, a csempelap több helyen törött - Az erkélyek állapota már már minősíthetetlen - A fürdőrészlegben a vízszint felett a csempeburkolat (elnézést) gusztustalanul fekete zsíros, pedig egy kis ciffel le lehet mosni, csak a vizet is cserélni kell.
Elnézést az őszinteségért, de kifejezetten bántottak a fent részletezett hiányosságok, mert ma egy 3*-os szálloda sem enged meg ilyeneket. Üdvözlettel Galináné T. Gertrúd
Nagyon gyönyörű környezetben lévő szálloda. A hegy oldalán napozhat az ember. a medencék is szuperek voltak,csak a környezetük kissé csúszós. A 1,5 éves kislányomat csak a szerencse és a gyors reakció mentette meg egy nagyobb balesettől:( Az ételek finomak voltak, nagy a választék, a személyzet segítőkész. Sok szolgáltatásból választhat az ember.
Nagyon szép környezetben lévő "szockós" szálloda. Ráférne egy erős felújítás, főleg a szobákra. Wellness részleg kicsi és nagyon hideg a víz. Animációs programokban nincs hiány, igazi gyerekbarát szálloda. Tisztasággal nincs gond, a régi lötyögős parketta miatt volt az az érzés, hogy kosz van.
Félpanzió bőséges és változatos, csúcs segítőkész személyzet. Nyáron nagyon hiányzik a klíma, de sajnos egyik szobában sincs. Tökéletes parkolási lehetőség, jó levegő, végre egy szálloda, ahol csak a kijelölt helyeken szabad dohányozni!
Nagyon szép környezetben lévő szálloda.A kert gyerekbarát(játszótér,mini vadaspark),de a felnőttek is ki tudnak kapcsolódni.A wellnesst egy kicsit kicsinek találtam.Mi nem vagyunk igazán túrázós család a környéket nem fedeztük fel,így arról nem tudok nyilatkozni.A vacsoránál lehet nagyobb választék.
A Hotel gyönyörű helyen fekszik, túrázóknak és pihenni vágyóknak, családoknak tökéletes választás. A szobák kényelmesek, tiszták. A wellness-szolgáltatásokkal is meg voltunk elégedve. A Vadasparkjuk aranyos. A szálloda külsőleg már kissé avittos, de ez nem ront az összhatáson, hangulata van. Az ellátás jó. Egyedül az animációs programokat hiányoltam.
Az alkalmazottak nagyon kedvesek, szolgálatkészek. Tavalyi évhez képest az ételek választéka kevesebb. Az úszómedencénél korábban üzemelő két zuhanyzó helyiség üzemen kívül volt, így a medence használata előtt és után közvetlenül nem lehetett lezuhanyozni(higiénia). Ugyan a wellness részleg első traktusában(WC) erre volt lehetőség.
A parkban kialakított napozópadok tárolására kialakított " fa dobogó"(lépcsőzet alatt) be volt szakadozva, nem volt elkerítve - balesetveszélyes, s hullott a vakolat.
Többször nyaraltunk már a Galyában. Elsősorban a környezete, a gyönyörű szépsége a tájnak, a levegő tisztasága ami csillagos 5-töst érdemel. A személyzet készséges, de nem elég vendégbarát. Hiányzik a kreatív hozzáállás a problémák megoldáskereséséből. Két gyerekkel voltunk legutóbb. 3,5 és 12,5 évesek.
Nagyon ajánlom gyermekes családoknak, házaspároknak, nyugdíjasoknak. Az étterem kínálata kiváló, mindenki megtalálja az ízlésének megfelelőt. A Wellness részleg hangulatos, felnőtteknek és gyermekeknek is kielégítő. A környék nagyon szép, az erdőben lehet nagyokat túrázni. A szálloda hangulata a régi időket idézi de a fiatalok ízlésének is megfelel.