Gyenesdiás üdülőfaluban Keszthely és Hévíz közelében található családbarát szállodánk, a Balaton parttól 300 méterre, nyugodt környezetben. 39 m-es óriáscsúszdával, családi és felnőttbarát fürdővel.
Most értünk haza, de mennénk vissza! A személyzet kedve, mosolygós. A szoba kényelmes, az ételek finomak és elég jó adagok A wellness részleg kulturált, főleg, hogy van felnőtt részlege.
Wellness Hotel Katalin válasza
Nagyon örülünk, hogy kiválónak találta szállodánkat! Köszönjük!
2022. szeptember 18., Wellness Hotel Katalin, vendégkapcsolati manager
Itt mindig tökéletes a feltöltődés, az étterem kínálata kiváló, minősége páratlan. A személyzet rendkívül kedves, segítőkész. Többször jártunk már a Wellness Hotelben, visszatérő vendégek vagyunk, ezzel talán elmondok mindent. Az udvar már önmagában hívogató, az a rengeteg gyönyörű virág. Csalódni nem fog senki sem,aki ide ellátogat.
Tökéletes karácsony előtti feltöltődés volt a család számára. A wellness tökéletes minden korosztálynak. Az ételek nagyon finomak voltak, a vacsora hideg előétel kínálata mindig kiemelkedő volt. Igazán bőséges volt a választék, az ételeket folyamatosan töltötték újra. A személyzet kedves, a szoba, a wellness tökéletesen tiszta. Praktikus a felnőtteknek szánt wellness-részleg.
Évek óta ide járunk, gyerekekkel, mamával, unokatestvérekkel, barátokkal, stb. , Mindenkinek ajánlom, de főleg gyermekkel érkezőknek, akik nagyon jól akarják magukat érezni, és kifogástalan ételeket enni. Tökéletes, és tényleg minden! A személyzet nagyon kedves, és mosolygós, főleg a régi alkalmazottak. Mindig úgy érzem haza megyünk. :-)
Sok Wellness hotelben jártunk, de ez mindannyit felülmúlta. Olyannyira gyermekbarát amit eddig még nem tapasztaltunk. Akár a wellness részben, akár az étkezésekkor a gyerekek az elsők. Örültek is unokáim alig lehetett lefektetni őket este 9 kor, mert addig tudnak a gyerkőcök elfoglaltságot találni. A gasztronómia kiváló!
Már nagyon sokszor voltunk a Katalinba és remélem többszöt eljutunk még. Több szállodában megszálltunk már,de nekünk mindig ide húz a szívünk. A személyzet mosolygós ,kedves. A konyhájuk szuper. Az új rész ami márciusban nyílt meg, minden igényt kielégít. A kert szemet gyönyörködtető. Ez a hely ahonnan még el sem indultál haza,már mennél is vissza.
Nemrég voltunk vendégei a szállónak. Mindennel megvoltunk elégedve már csak azért is mert azt kaptuk amit igértek, vagyis nem volt felesleges reklám - csalogató, amit aztán a vendég nem kap meg. Természetesen mindig akad valami apróság ami nem jó de ez abszolute nincs hatással az elégedettségre és az igért konfortra.
Ami nagyon meglepett hogy a vacsorához kérésre adnak vizet - ingyen - így az ember nem kényszerül drága pénzen valamilyen müanyag , vagy cukrozot italt fogyasztani. Csak így tovább.
Wellness Hotel Katalin válasza
Kedves Vendégünk! Köszönjük, hogy pihenésük helyszínéül szállodánkat választották, valamint pozitív értékelését. Reméljük, hogy a közeljövőben ismét szállodánkban köszönthetjük Önöket. A Wellness Hotel Katalin**** superior csapata
2019. március 5., Wellness Hotel Katalin, HotelKatalin
Tényleg maximálisan bababarát hely,kisgyerekes szülőknek csak ajánlani tudom. Rendezett, csodálatos környezet,kényelmes tágas szobák, kedves , segítőkész személyzet. A konyha fantasztikus. Közel a strand és a Balaton egyik legjobb fagyizója. Figyelmesek a szobák elosztásánál, a kisgyermekes családokat általában a szálloda egyazon szárnyában helyezik el ,míg így a másik szárnyban is zavartalan a pihenés. A játszószobájuk is különösen jó. Nyáron még biztosan visszajövünk.
Wellness Hotel Katalin válasza
Kedves Vendégünk! Köszönjük, hogy pihenésük helyszínéül szállodánkat választották, valamint pozitív értékelését. Örülünk, hogy munkatársainkat kedvesnek minősítette, a svédasztalos kínálatot fantasztikusnak találta.
Reméljük, hogy a közeljövőben ismét kellemes pihenést és még több wellness élményt tudunk Önöknek nyújtani az új családi fürdőházunkban, ahol spirál csúszda, 39 m hosszú óriás csúszda, valamint családi medence pezsgőfürdővel, bio szauna és infraszaunák is helyet kaptak. Köszönjük szépen, hogy gyermekes családoknak és pártoknak is ajánlja a hotelünket. Sok szeretettel várjuk vissza Önöket a Wellness Hotel Katalinba! A Wellness Hotel Katalin**** superior csapata
2019. március 5., Wellness Hotel Katalin, HotelKatalin
Már nem is tudom, hányadszorra tértünk vissza a Katalinba egy kis nyaralásra. A hotel minden része továbbra is gyönyörű és ragyog a tisztaságtól. Nem tudunk olyat kérni a személyzettől, amire ne mosolyogva mondanának igent. És a konyha fenomenális. Minden vacsora alkalmával kifogástalan és hihetetlenül finom ételek voltak.
Aki nem szeretne gyerekek hangoskodását és esetleg egy éjszaka felsíró babát hallgatni, az kerülője el a hotelt, mert itt bizony sok a gyerkőc és ez tényleg bababarát és gyerekbarát hotel!
Wellness Hotel Katalin válasza
Kedves Vendégünk! Nagyon szépen köszönjük, hogy családi pihenésük helyszínéül gyermekbarát szállodánkat választották, valamint pozitív értékelését. Büszkék vagyunk rá, hogy a hotelt ragyogóan tisztának és a konyhát fenomenálisnak minősítette.
Az étteremhez tartozó különterem kisgyermekes családoknak lett berendezve, az exclusive háromágyas szoba hangszigetelt ajtókkal rendelkezik (2018 október), a wellness bővítésével (2019 március) és átalakításával széles körű vendégigényeket szeretnénk teljesíteni. Az új családi fürdőházban spirál csúszda és 39 m hosszú óriás csúszda, valamint családi medence pezsgőfürdővel, bio szauna és infraszaunák is helyet kaptak, a korábbi élménymedence és gyerekpancsoló mellett. Pihenésre vágyó vendégeinknek ajánljuk az átalakított felnőttbarát wellness részlegünket, ahol a pezsgőfürdő, az úszómedence és a szaunák várják a 16 év felettieket. Reméljük, hogy a közeljövőben ismét szállodánkban köszönthetjük Önöket. A Wellness Hotel Katalin**** superior csapata
2019. március 5., Wellness Hotel Katalin, HotelKatalin
Ismét itt szilvesztereztünk. Minden tökéletes volt. Az ételek, a buli, a szálloda. Rengeteg ismerős, hiszen sok a visszatérő vendég. Önmagáért beszél. Teltház volt, de mégsem volt zsúfoltság soha. A személyzet minden megtett, hogy jól érezzük magunkat...Ezúton is köszönjük Nekik. Hajnalig roptuk a táncot.
Wellness Hotel Katalin válasza
Kedves Vendégünk! Nagyon örülünk pozitív visszajelzésének, melyet ezúton szeretnénk megköszönni. Reméljük, hogy a közeljövőben ismét szállodánkban köszönthetjük Önöket. A Wellness Hotel Katalin**** superior csapata