Az Elizabeth Hotel a Dél-Alföld egyik legszebb történelmi városában, Gyulán, a méltán híres Várfürdőtől 200 méterre helyezkedik el, a középkori téglavár közvetlen szomszédságában, mely egyedülálló módon máig épen maradt gótikus épület.
A szállóvendégek az étteremből, a bárból és a szobák jelentős részéből egyaránt a gyulai vár látványában gyönyörködhetnek, a nagyszerű wellness létesítmények páratlan ellazulást biztosítanak egy hosszú nap után, egy vacsora az étteremben pedig minden igazi ínyencnek felüdülést nyújt.
Kiváló elhelyezkedés. A személyzet elsőosztályú,főleg Robi,akivel hamar megtaláltuk a közös nevezőt. Az ellátás választékos és kitűnő. A szobák nagysága megfelelő, a welness részleg is jó. Igazából kellemes, jó meglepetés volt a szálloda. A gyerekeink által, névnapunk meglepetésében is kiválóan jártak el.
Még visszatérünk ide. Addig is jó munkát és jó egészséget kívánunk a Hotel összes dolgozójának,valamint a Szállásvadásznak is. Üdvözlettel Molnár Béla és felesége Csilla Gyulaháza (Szabolcs megye)
Nagyon szép és rendezett környezet,tiszta szobák ,barátságos segítőkész személyzet. A welnes részleg is megfelelő, habár kisgyerekeknek nem elegendő, de felnőtt igényeket kielégit.Tökéletes karácsonyi ajándék az egész családnak. A karácsony akkor a legszebb ha azokkal lehetünk akiket szeretünk!!!!!!
A Karácsonyi ünnepeket az Elizabeth Hotelben töltöttük. Meg kell mondanom, hogy a személyzet és a hotel tisztasága kiváló volt. A wellness részleg minden igényeinket kielégítette, és attól függetlenül hogy nem túl nagy, egyáltalán nem volt zsúfolt. Mi kutyával érkeztünk, emiatt is választottunk ezt a szállodát. Bármikor szívesen visszatérnénk ide.
2 éjszakát töltöttünk a hotelban. Amikor beléptünk, az első benyomásunk az volt, hogy milyen barátságos és tiszta. A személyzet segítőkész, kedves volt, kivétel nélkül mindenki. A szobánk a várra nézett, a nagy ablakokon át gyönyörködhettünk a várban és a parkban. A fürdőszoba tiszta volt, az ágy kényelmes, a törölköző és az agynemű jó illatú puha.
A wellness részleg szintén tiszta, kényelmes, élvezhető volt, mindent tudtunk használni amit akartunk. Az étkezés bőséges volt, az ételek finomak, az italok amit kínáltak szintén kiváló minőségűek voltak. Jó szívvel ajánlom :-)
A párommal kettesben töltöttünk el a hotelban egy hosszú hétvégét. A hotel azt nyújtotta, amire számítottunk: kiváló, nyugodt kikapcsolódást, elegáns környezetben. A szoba klasszikus, elegáns berendezésű, az átlagosnál tágasabb volt. Balkon nincs, de ősszel nem is hiányzott. A szoba berendezése nem új, de minden tökéletes esztétikai és műszaki állapotban van.
Naponta takarítva. A fürdőszoba viszont teljesen új, modern és szép. Tetszett a nagy átlátszó üveges zuhanykabin, a tejüveg ajtó a szobába, és az hogy volt hová kiteregetni a vizes törülközőket, fürdőruhát is. A hangulatos, otthonos wellnessben minden megtalálható amit csak szeretne az ember, nem zsúfolt, a vendégek létszámához mérten bőséges a buborékmennyiség is. Az étteremben finomak az ételek, háziasak az ízek, habár a választék és mennyiség (utántöltések) nem mindig érték el azt amit a nagy szállodákban lehet tapasztalni, de megfelelő. Húsevők előnyben, vegánok éhen maradnak. A wifivel akadtak csatlakozási illetve sebesség problémáink a szobában. Gyerekmedence, játszótér, játszószoba, bowling, biliárd és hasonlók hiányában ez nem egy családi szálloda, de felnőtt pároknak jó szívvel ajánlom a hotelt. A hotel elhelyezkedése kiváló mind a gyulai óváros megtekintéséhez, mind a várhoz és a várfürdőhöz, ami teljes 1 illetve 2 perc gyalog :)
A szálloda várakozáson felüli volt. Egyetlen negatív dolog a szoba hőmérséklete. Tetőtéri szobában voltunk. Klíma berendezés működik ugyan, de ebbe a magas külső hőmérsékletben kevésnek bizonyult. Más minden kiváló volt.
Egy baráti társasággal érkeztünk Gyulára, mi egy másik [moderálva - a szerk. ] hotelbe ők pedig itt foglaltak helyet. Sajnos a mi hotelünkben a wellness részleget elfelejtették megépiteni, így vagy unalom vagy séta a barátokhoz ide az Elizabeth hotelbe. A recepción elmondtuk hogy nem itt vagyunk elszállásolva, de szeretnénk használni a wellness részleget, illetve ha már itt vagyunk, itt is ebédelnénk.
Rendkívül barátságosan, szívélyesen fogadták a kérésünket, mindenben segítőkészek voltak. Egyszóval, köszönünk mindent. Ha ismét Gyulán pihenünk, csak ide fogunk jönni. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Harmadszorra választottuk ezt a szállodát gyulai tartózkodásunkkor. A szálloda tisztaságával, a személyzet segítőkészségével mint korábban is, most is, meg voltunk elégedve. Viszont szomorúan tapasztaltuk, hogy az ebédnél és a vacsoránál közölte a pincér, hogy nem tud adni vizet.
Sok szállodában jártunk már, olyan előfordult, hogy egy kancsó citromos vízért fizetni kellett, dehogy nem adnak vizet, még nem. Miért "kötelező" szeszes italt v. üdítőt fogyasztanunk az ételhez? Bosszúságunkat kárpótolta a sok látnivaló, ami a városban található. A szállodát azért szívesen ajánlom másoknak is, sőt áprilisban ismét itt fogunk pár éjszakát eltölteni.
Az Elizabeth környezete, és maga a szálloda is csodálatos. Annak ajánlanám aki szereti a kastélyokba illő stílust, kényelmet és eleganciát. A személyzet nagyon kedves, segítőkész, és az ad hoc kihívásokat is kérdés nélkül, azonnal teljesíti. Az ételek nagyon finomak, a bár kényelmes. Visszatérő vendég vagyok, csak ajánlani tudom!