A párommal és egy baráti házaspárral töltöttönk egy csodálatos hetet Hajdúszoboszlón, és a szállodában. A megérkezésünktől kezdve , ott tartózkodásunk idje altt is minden szuper volt! ! ! A személyzet kedves, segítőkész és mindeki mosolyog ami nagyon jó. Az étterem is fenséges, az ételek melegek és frissek! ! !
A wellnes részleg is nagyon kellemes, tiszta, rendezett és nagyon sokszínű szolgáltatásaal rendelkezik. Május 18án volt az esküvőnk és anászutunkat szintén a szálodában fogjuk tölteni, a nagyon sok jó élményt követően vissza vágyunk. Az érzékelésünk:kiváló. Jaczkovicsné Csoma Enikő
nászutaztunk a Mátyásba,isteni volt! ! a kényelem az első helyen szerepel! a kaja kifogástalan,mint ízre és mennyiségre egyaránt, étterem is kiváló volt! ! a fürdő akkor inkább gyermektelen pároknak illetve idősebbeknek volt való. . . . azaz nekünk! ! azóta már bővült kis családom de a Mátyás se tétlenkedett! !
2. 5 éves kislányommal, és az anyukámmal töltöttünk el egy pár napot a szállodában. Minden igényünket kielégítette. A személyzet nagyon kedves, szép tiszta a szálloda, a szolgáltatások tökéletesek, a játszótér szuper! Aki pici babával megy a csúcs szezonba az kérje a parkolóra néző szobák egyikét, mert a sétányról beszűrődő zaj esetlegesen zavarhatja a piciket. Én csak jót tudok írni, biztosan visszatérünk még!
Nagyon tetszett a tágas, jól felszerelt játszószoba, a gyermekmedence, az viszont nem, hogy ez utóbbiban rendszeresen szólni kellett, hogy legalább hébe-hóba kapcsolják már be az élményelemeket! A fürdő és a wellness részleg szuper. Az ételválaszték megfelelő, mennyisége igazán bőséges. A szobák rendben voltak, bár az ágy rugója kicsit kényelmetlen.
Három éjszakát töltöttünk a szállóban, a fogadtatás, szállás, az ellátás kiváló, igazi kikapcsolódást jelentett. Nagyon meg voltunk elégedve úgy a kiszolgálással, mint az ellátással. A wellnes részleg nagyon szép. Máskor is szívesen megyünk. Családom több tagja is volt már több alkalommal, mindig meg voltak ők is elégedve.
Többször jártunk már a szállodában. Elégedettek vagyunk a család többi tagjainak is ajánljuk,mert bőséges az ételválaszték,izletes. Szép a szálloda ,tiszta,lelkiismeretesek a dolgozok. Gyönyörű a wellnes részleg szép a szálloda környezete. Udvarias a kiszolgálás,a szobák tiszták jol felszereltek. Kellemes a kinti terasz ,a park a külső medence.
Nagyon szép hely jártunk itt,imádom Hajdúszoboszlót ,Nagyon választékos étkezés,kisgyermekes családoknak is ajánlanám,kedves személyzet ,Nagyon jó fürdőzés lehetőség is van
Központi helyen van a szálloda zárt parkolóval. A szoba jó méretű, kényelmes. A reggeli és vacsora nagyon választékos és finom. Ebédre jó leveseket kaptunk. A gyógykezeléseket is kaptuk minden nap, épületen belül. Szép volt a karácsonyi ünnepség és másnap a kedves ajándéknak is örültünk. Az egész szálloda ünnepi díszben és hangulatban volt.
A személyzet kedves, udvarias, értik a dolgukat. Nem volt jó A szoba szőnyege elég kopott volt. A karácsonyi vacsorához volt aki melegítőben jött, ami egyáltalán nem méltó az ünnephez. A dreszkódott kicsit szigorúbban kéne alkalmazni.
Nagyon szép volt minden igényt kielégítő volt gyermekes családok részére is alkalmas, kényelmes szoba,minden közel van szinte a centrumban.Csak ajánlani tudom
5 napot töltöttünk itt és elégedetten, pihenten jöttünk haza. A személyzet tagjai kedvesek, figyelmesek, értik a dolgukat. Karácsonyra szép ünnepséget rendeztek és díszítettek, kellemes volt. A gyógyászati kezelések is nagyon jók voltak. A szoba kényelmes, tágas az ágyon jó a matrac. Az ételek nagyon finomak, szépen tálalva.
Bőséges volt a választék. Egy dolog nem stimmelt csak. A 4. emeleten volt a szobánk és itt nem volt wIfi, viszont a porta mellett működött, így meg tudtam oldani amit akartam. Tervezzük, hogy újra jövünk ide.