Ez az a szálloda, ahova bármikor vissza mennénk. Olyan kedves a személyzet, hogy akár melyik 4 csillagos szálloda megirigyelhetné. A szolgáltatások kiválóak, a kezelések is. A konyhája csúcs,az ételek választéka nagyon kielégítő az ízekkel együtt. Nagyon odafigyelnek a vendégekre,mindenben rugalmasak.
Igaz, hogy tavaly voltunk a Mátyás Király Hotelben, de felejthetetlen élménnyel gazdagodva jöttünk haza. A reklámban és a honlapon fel van tüntetve, hogy gyerekbarát szálloda, és valóban az. Mi az akkor 1,5 éves unokánkkal voltunk és el mondhatom, hogy minden nagyon szuper, kényelmes. Külön kiságyat kaptunk, és mondhatom, hogy minden a gyerekekről szól.
A személyzet kedves, türelmes, segítőkész. A Hotel tiszta, csendes, és jó az elhelyezkedése. Az étkezés minden igényt kielégit. Egy szóval is -ajánlom mindenkinek nagyon sok szeretettel. Mi biztos megyünk még ! ! ! ! !