. . Kétéves kisunokánk még pelenkás,kértünk szemeteszsák cserét, a takarítónő közölte, hogy nincsen, vigyük oda és dobjuk az ő zsákjába a szemetünket! A jakuzzit külön kellett kérni, hogy indítsák el, a hab fölött nem kosz van, á, dehogy, a masszázs után jönnek és az az elhalt bőr! ! ! , de a víz tiszta. . . . A weboldalon szereplő képen a koktélozó pár nem ebben a hotelban van, az biztos, mert itt egy szál jéghideg merülőmedence van és a koszos jakuzzi, a pálma abban a sötétben nem maradna meg. Első este a levesünkben egy hosszú fekete hajszál úszott, a pincér kicserélte, de minek? A második napra választott csőben sült penne tészta szerintem kb egy órát ázott a vízben és gyakorlatilag ehetetlen volt, kávét szerettünk volna inni, a bárban nincs kávégép, mondta a tulajnő, miközben látom, hogy ott van a pulton. . . A padlószőnyeg foltos, a fürdőszoba padlója ragad a mosószertől. Az összegzés: jól éreztük magunkat, mert jól akartuk érezni, de senkinek nem ajánlom! Sok helyen jártunk már itthon és külföldön egyaránt, de ennyire még soha senkinek nem volt a homlokára írva, hogy utálja, amit csinál, mint ezeknek az embereknek! Úgy éreztük, elnézést kellene kérnünk, hogy zavarjuk őket. . .