Alig 500 méterre a hajdúszoboszlói Termálfürdőtől és az Aquaparktól, csendes környezetben, saját kerttel várja vendégeit a Wellness Hotel-M. A gyógyfürdőiről híres üdülővárosban igényes wellness- és pihenési lehetőségekkel szolgál.
Félve mentünk a szálláshelyre,mert nagyon sok negatívumot olvastunk róla.Szerencsére kellemes csalódás ért bennünket.A személyzet figyelmes és nagyon kedves volt. Az ételek nagyon ízletesen voltak elkészítve,és a szobánk is a várakozásoknak megfelelően tiszta és kényelmes volt.Bármikor visszamennénk.
Megérkezéskor csalódás volt. Egyedül a recepciós hölgy volt kedves, a férfi alkalmazott flegma volt. A szoba tiszta volt, viszont az ágy kényelmetlen. A padló kényelmesebb volt ,az éjszaka egy részét ott töltöttem. A fitness részleg mégnagyobb csalódás.
A jakudzi oldalán vastagon felrakodott kosz volt, eggyetlen medence jéghideg vízzel,konditeremben alig volt valami és azok eggyik része hibás volt. Eggyetlen pozitív dologként a reggelit tudom említeni. Összesítve ablakon kidobott pénzként emlékszem erre a pár napra. Sajnálom
Az étkezéseknél nem gondoltak a diabéteszesekre, laktózérzékenyekre, vegetáriánusokra. A vacsorát minden este ugyan azok közül lehet választani. A rántott hús nem alternatíva egy szállodában. A tájékoztatás gyenge. Számlát nem kaptam kézhez.
Három napot, két éjszakát töltöttem el a párommal a Hotel M Wellness szállodában, félpanziós ellátással, amely szinte tökéletes volt, a személyzet nagyon figyelmes, a reggeli a vacsora bőséges változatos, a wellness részleg szintén első osztályú, minden meg található benne ami biztosítja a nyugodt és kényelmes kikapcsolódást. Nyugodt szívvel ajánlom bárkinek.
A Hotel M Hajdúszoboszló kellemes részén, nagyon jó helyen található. Közel van a Strand bejárata, jól járható, szép utcában van, ami nem túl zajos, de mégis könnyen elérhető a központ is. Kívülről szép látványt nyújt a Hotel. A recepción korrektűl fogadtak. Szobánk a második emeleten volt, szerencsére az árnyékosabb oldalon, parányi erkéllyel.
Az erkélyen nem fért el egy szék sem, de nem is volt kint. Erkély csak a második emeleti szobákhoz volt. A szoba kicsi, jellegtelen, tiszta, de pl. a szőnyeg foltos volt. A füdőszoba tágas, kényelmes volt, kevés pakolós résszel és akasztóval. A légkondícionáló használhatatlan volt: a gyerekágy fejénél, egy méteres körben jéghideget csinált, máshol nagyon meleg maradt a levegő, ez nagyon elrontotta az ott tartózkodás élményét. Az ágyak nagyon kényelmesek voltak. A wellness részleg kicsi, elhanyagolt. A személyzet idős, nem túl kedves emberekből állt. Az étel finom és bőséges volt. Reggelire öt napig ugyanazt kaptunk.
A hotel a pihenni vágyók igényeit tökéletesen kielégíti . .Csend,nyugalom,tisztaság,udvarias kiszolgálás jellemzi . Az ételek finomak és bőségesek. A személyzet figyelmes,segítőkész . Kedvünkre volt a Wellness részleg használata . Nagyon jól éreztük magunkat . Üdv : Novák József és felesége
Meg voltunk elégedve mindennel,.Nagyon segitő készek voltak.rugalmasak ,készségesek.Szivélyes fogadtatás fogadott bennünket.Ételek finomak és bőségesek voltak.Tulajdonosoknak és a személyzetnek innen a messzi távolbol kivánunk további jó egészséget és jó munkát üdv Kozselka család
A feleségemmel és a kislányommal töltöttünk el 2 éjszakát a Hotel M Szállodában. Nagyon megvoltunk elégedve mind a személyzettel, mind az ellátással. A rossz idő miatt az idő nagy részét a szállodában töltöttük, teljes nyugalom, megfelelő kiszolgálás.
A tulajdonos és a személyzet figyelmesek voltak,kedvesek és udvariasak. Bár sok vendég volt és 1 pincér mégis hamar felszolgáltak. A ételek finomak és bőséges adagok. A szobánk tágas volt aránylag tiszta. A szomszédos szobából áthallatszott a tv. A falakra ráférne egy festés,mert valamelyik paraszt vendég nem tud viselkedni és otthagyta még a plafonon is a papucslábnyomát,ez kicsit zavaró volt.