Két éjszakát töltöttünk önöknél és mit ne mondjak tisztaság terén lenne mit fejlődni. A paflószőnyeg borzalmas piszkos és büdös a fürdőről nem is beszélve. A wellnes részleg jó de nagyon kicsi. Az étkezés viszont kiváló istenien főz a szakács.
2018. 03. 16-18. -a között voltunk itt. Többet vártunk a szállástól. Az Orhidea szárnyban voltunk, de csak a wellness volt plusz meg az erkély, nem volt arányba a plusz árral. Megágyazott pótágyat hagytak a szobában ami nem kellett így foglalta csak a helyet. A félpanzióba az ételek. . .
szerintem itt csak melegítik és nem itt készítik, ez meglátszik sokszor a kaján. Lehet rossz időszakban voltunk, de olyan lepukkantnak tűnt az egész. Ez vonatkozik sajnos a Gyógyfürdőre is! Így a wellness hétvége "hát, úgy elment". Kár, hogy ebédelési lehetőség sincs a Hotelben.
A szálloda elhelyezkedése jó, a fürdővel szembe. Megérkezésünkkor kissé meglepővolt, hogy a vissza igazolt kétágyas szoba helyett francia ágyasat akartak adni. Utánna a nehéz böröndjeinket cipelhettük fel a lépcsön ,mert lift az abba a szárnya nem volt. A szoba megfelelő volt, de a fürdőszoba szörnyű ,föleg a tusoló tálca és függöny volt botrányos.
Hiányoltuk a szobából a tájékoztatot, amit edig minden szállodába megtaláltunk PL: Hány órakor van a reggeli, amit érkezésünkor ugyan elmondtak, de 2. reggelre már nem tudtuk pontossan. Ezért 8-óra helyet 7:40-körülérkeztünk, a személyzet egyik tagjától a jóreggelt helyett csak enyit kaptunk mogorván nincsis még 8-óra. De hál istennek azért nem tessékelt ki bennünket az érteremből. A WElnes részleg szép ,de kicsi. S sajnos csak részlegessen müködött. A WElnes recepcion soha nem láttunk senkit akitöl segitséget lehetetvolna kérni, a nem müködő ellemek elinditásához PL:élményzuhany.
Kellemetlenségek:A wc folyt,javítására 18 órát vártunk.A 2 ágyas szobában csak 1 szék volt.az erkélyről hoztunk.A meghírdetett szolgáltatáshoz képest nem működött a gőzkabin,a kneip taposó. A személyzet udvarias,segítőkész.
Baráti társasággal mentünk. Azért választottuk ezt a szállodát,mert svéd asztalos vacsorát hirdettek, ennek ellenére,oda hoztak egy 2-orrával előbb kisütött krumplit,és egy szelet húst,aminek régi olaj szaga volt. Kevés vendég volt, de máshol ilyenkor 3-rom féle menüből lehet választani. Itt fel voltak háborodva Hogy szóvá mertük tenni.
Sajnos Harkány nem kapott fejlesztésre lehetőséget, valószínűleg országos szinten sem. Európa legjobb gyógyvizű helye pedig megérdemelné, úgy a gyógyfürdője, mint a szállodái.
Gyerekkoromban sokat üdültünk a szállóban, és nagyon kíváncsi voltam, hogy most is ugyanazt a színvonalat nyújtja-e. Hát sajnos a wellnes részleg kivételével elég nagy csalódás volt a szálloda. Az étterem bezárva, a reggelit (ami a gyümölcslevek kivételével elég jó volt) a konferenciateremben tálalták, ahol közben egy sakkverseny folyt.
A fürdőszoba katasztrofális, a WC-ből még a papírt sem vitte le a víz, a zuhanyfülke rozsdás volt. Ennek ellenére arra jó volt, amire nekünk kellett: aludni valahol :-)
A szoba falai nagyon hidegek voltak, az ablak nem zár rendesen, így a -8 C fokos kinti hőmérsékletben a szobában fáztunk annak ellenére, hogy a radiátor forró volt. A fürdőszobában a zuhany hőmérsékletét nagyon nehéz beállítani. Az ételek általában jó ízűek voltak, a szilveszteri menüvel azonban nem voltunk megelégedve.
Miért nem lehetett a hangzatos étkek helyett pl. malachúst feltálalni. A lencsét új év reggelijéhez kellett volna újra kínálni és nem 2-án vacsorára. Nem fért bele az árba az éjféli 1 pohár pezsgő? Akkor miért nem került 1000,-Ft-al többe a csomag? Akkor nem éjfél előtt 5 perccel derült volna ki, hogy csak külön rendelésre kapunk pezsgőt. Az egyik pincér magyarázata: . . . a vendégek 70 %-a nem issza meg a pezsgőt és csak megmaradna . . . Nem jó válasz! Ilyet még sehol nem tapasztaltunk az évek során! A 2 tagú zenekar szörnyű volt! Éjfélig játszottak, majd minden átmenet - gong, visszaszámlálás . . . stb. - nélkül kezdődött a himnusz. Lélekben nem lehetett rákészülni és ki tudja, hogy pontos volt-e? Legközelebb körültekintőbben választunk szállodát.
Nem volt igazán kényelmes a Húsvéti hosszú hétvége . A tisztaság átlagos volt . Négy épület részből áll a szálloda gondolom a régi rendszerbe Szot üdülőként üzemelt . Az egyik épületbe az étterem ,a másikba a vellnes a harmadikba is volt valami de nekünk oda nem szólt a csomag ajánlat és a negyedik épületbe volt a szállásunk .
Ha vellneselni szerettünk volna ki kellet menni és át a másik épületbe nem győztünk öltözni . Fél panzióként lett meg hirdetve a reggeli az rendben volt . de a vacsora az nagyon rossz volt hideg a leves a hús rágós volt ,göngyölt csirke mell spenóttal töltve izetlen és a spenót ropogott a fogam közt a homoktól , ami előző napról meg maradt azt másnap másféleképp variálták . Pl Fejtet bableves másnap káposzta fejtetbabbal sütve valami hússal . Ja és Húsvét volt ! Ilyen helyen még nem voltam hogy ünnepkor ne legyen valami ünnepre jellemző étel . Igen sonka az reggelinél volt egy kicsi mutatóba tojás úszott a vízbe amibe főt undorító volt . Nagyon nem volt korrekt nem éreztem jól magam nekem a félpanzió az mást jelent . Sok szállodában pihentem már de ilyen rossz ellátás még sehol sem volt .
Az étteremben az asztalterítők ételfoltosak voltak amikor megérkeztünk, közben turnusváltás is volt, de a foltok maradtak. Az étel túl sós volt, illetve a lazac túlsütött, kiszáradt. A svédasztalos reggeli elfogadható volt, de a kávé és a gyümölcslé erősen kifogásolható volt. A wellness részleg átlagos.
A hely pozitívuma, hogy a Gyógyfürdő szemben van, csak át kellett sétálni. A két párna között hosszú fekete női hajszál volt. . . Az egyszínű szürke szőnyegpadló több helyen hypó-foltos. A fűtés szabályozhatatlan volt, a szobák túlfűtöttek, elzárni nem lehetett a fűtést. Ósdi TV, gyenge képminőség, összesen két magyar nyelvű csatorna. A portaszolgálat viszont udvarias és segítőkész! Szerintünk nem üti meg a háromcsillagos színvonalat, visszatérni nem fogunk ide.