A szálloda tulajdonképpen tetszett, de ami abszolút nehézség volt számunkra az-az, hogy a babakocsit kézben kellett a második emeletre felcipelni és lecipelni, mert nem volt a szállodában lift, illetve mi nem abban a szárnyban kaptunk elhelyezést ahol ez megoldható lett volna. A Wellness részleg nyitva tartásával is voltak gondjaink, mivel csak 13 órától lehetett igénybe venni.
Kellemes méretű. elhelyezésű volt a szoba, de néhány dolog hiányzott: két lámpában sem volt égő, a fürdőszobában nem volt hajszáritó, ami egy wellness-szállodában szerintem nélkülözhetetlen. A büfé-reggeli bőséges választékú volt, de a kávé rettenetes rossz, valószinűleg mert automatából jött.
A wellness-részleg szaunái nagyon jók, többféle szaunával, a medencéi nem annyira jók, mert az amúgy kellemes pezsgőfürdő mindig zsúfolásig tele volt, valószinűleg azért, mert a kismedence vize nagyon hideg. Ilyen kicsi medence vize legalább 30 fokos kéne hogy legyen, hiszen úszni nem lehet benne, ha pedig az ember nem mozog, 25 fok nagyon kevés. Épp ezért a kismedence szinte mindig üres volt.
Személyzet kissé unott, nem vendég-barát viselkedése, ez különösen a recepcióra jellemző. Többször jártam Harkányban, eddig ehhez hasonló "negatív" hozzáállást nem tapasztaltam. WIFI gyakorlatilag nincs, központi recepció előterében sem megbízható. Termálfürdő belépő a recepción nem vásárolható.
A szálloda több épületből áll, mi az állítólag felújított, illetve nem olyan régen épülhetett D épületben voltunk. A padlószőnyegek a közös terekben, folyósókon, szobákban borzalmasan koszosak, hatalmas foltok rajtuk. Brrrrr. A frissen átvett szoba fürdőszobájában, a wc kefe tartójában fekália maradékok.
Zuhanyrózsának nincs helye, a zuhanykabin fala lifeg, nincs fogmosó pohár, nincs polc a pipere dolgoknak. A TV élvezhetetlen, mert a fidesz csatornáin kívül más csatorna nem elérhető. A wellness részleg 13:00-tól van nyitva. Ez egyszerűen nevetséges. Az étteremben az asztalokat magunknak kellett megteríteni, mert a személyzet ezt nem igazán végezte el. Nem volt az ültetésben segítség, így volt, hogy a hatszemélyes asztalnál 1 illetve 2 fő ült, a négyszemélyesnél 2. Elfogytak az evőeszközök, vagy a kenyér, ezért többször szólni kellett. Viszont a séf, a szakácsok kitettek magukért, az ételek változatosak és finomak voltak. Köszönjük a finomságokat. Sajnos a reggelinél a sült kolbász, enyhén szólva savanyú, kellemetlen ízű volt, romlott. Összességében csalódás volt, mert annak ellenére, hogy 3 csillagos a minősítése, azért többet vártunk, főleg a "nívósnak" mondott D épületben. Az utazás napján viszont megtudtuk, hogy a szálloda most novemberben 3-4 évre bezár. Talán ez is belejátszott a koszba, igénytelenségbe, a személyzet viselkedésébe. Reméljük, hogy nem csak a rezsiköltségek emelkedése, hanem a felűjítások miatt is döntöttek a bezárás mellett a tulajdonosok. Bízunk abban, hogy pár év múlva egy nívós, kellemes szállodakomplexum nyit meg újra.
A fürdőszoba "retró", teljes felújításra szorul (csaptelepgomb leesett, nem lehetett kinyitni, elzárni, a mosdó repedt, fugák penészesek, szappantartó leesve, csaptelepen kb. 2cm vízkő lóg, WC vízköves. Az ajtókat újra kellene festeni, nyikorognak. Szőnyegpadló gusztustalan, pecsétes. Folyosón laminált padlóban 2 cm-es rés van.
Kezdem azzal, amivel meg voltunk elégedve a párommal. A reggeli jó volt, a vacsora kicsit gyengébb,de elfogadható. Az árához képest jó volt a wellness, bár néhány szolgáltatás nem működött, ki lehetett ülni az erkélyre és nem lehetett dohányozni a szobában. Viszont legborzalmasabb az ágy volt, minden rugót külön éreztünk.
Kifejezetten franciaágyas szobát kértünk a Superior kategóriában, ehhez képest két különálló ágy volt. A fürdőszobában nem működött a hajszárító és nem volt törölközőtartó a kéztörlőnek. A folyosón nem működött a világítás. Nem volt telefon a szobában, hogy leszóljunk a recepcióra, ahol elképesztően közömbösek voltak. Azoknak ajánlom, akiknek nincsenek nagy igényeik.
Akinek nincsenek nagy igényei, annak teljesen megfelelő lehet a hotel. Az étterem nagyon retró, lehangoló. Az étkezéseknél nagyon szegényes a választék, a vacsoránál nagyon sótlanok voltak az ételek. A wellness kicsi, de tiszta, kellemes hőmérsékletű vízzel vannak feltöltve a medencék.
A közösségi terek szépek, a szoba katasztrofális. Franciaágyas szobát kértünk, és igazoltak vissza, erre kétágyas szobát kaptunk két ágyat összetolva, amelyek között 8 cm-es rés volt. A padlószőnyegen látszott az ágy régi helye. A padlószőnyeg festékfoltos, a wc vízköves és rozsdafoltos, folyamatosan folyatott,úgy látszik nem telik tisztítószerre és kb 2000.
- Ft-os szelepre. A járólap repedezett. Máshol negyedennyi áron szoktunk kapni nagyságrenddel különb szobát. Az éttermi rész: A személyzet nagyon segítőkész, próbálták korrigálni a recepció hibáját, hogy nem szóltak, hogy vegetáriánus ételt szeretnénk. Az ételek jók voltak. A parkolóba több autót engedtek be, mint a kapacitás, nehéz volt beállni, és centiken múlott, hogy ki tudtunk állni. A recepción elszámoláskor megpróbáltak minket átverni, 4 db üdítőért kb 8000 Ft-ot számoltak, és még elnézést sem kértek.
A szállás jó lett volna, de a szoba tisztasága hiányos volt, a filc szőnyegpadló tisztán tartása biztos nehézkesebb,de kritikán aluli volt. Hiányoltam, hogy a fürdőszobában nem kabin volt,hanem csak zuhanyfüggöny. Az étkezésnél a választás kicsi volt, rendszerint mindig volt valami probléma. a vacsora 18-20 között volt , de első nap már 18.
20 - kor nem volt semmi, a pótlás nehézkes volt ( kaptunk 19 óra után kacsacombot, de az már rendesen nem tudott megsülni) 3 nap múlva megint volt kacsasült, az meg a csontjáig el volt égetve, 3 adagból nem tudtunk egyetlen falatot sem enni. reggel banán csak az első 10 embernek jutott. A személyzet nagyon segítőkész volt ,velük semmi probléma nem volt! Lehet, hogy jó lesz ez a hotel, de még sok javítani való van rajta és egy kicsit az ételeket megreformálni,mert tulajdonképpen az húzta le legjobban a színvonalat. Pihenésre így is jó volt.
Azért mert akciósan utaztam nem kellett volna olyan szobát adni, ahol nem volt meleg víz, nem volt olvasó lámpa, hát a tv-nek nevezett retró 4-5 csatornával szánalmas még egy 3*-os hotelnek is. Ha villanyt le- vagy fel akartam kapcsolni ki kellett az ágyból szállni, ez a tv-re is érvényes volt. Ide biztos nem jövök vissza.