Egy éjszakára foglaltunk szállást. Érkezéskor szembesültünk vele,hogy csak reggeli van a szálláson tulajdonos váltás miatt. Az étterem csak december 15-én nyit,erről elfelejtettek tájékoztatni minket. Két éve már voltunk itt,akkor is volt probléma( a marokkói welnesben 22fokos volt a víz,de akkor kárpotolt minket a vacsora, a jakuzzi,az úszómdence,a remek reggeli,a kedves személyzet).
) Most ez volt a helyzet: A deluxe szobában a fürdőszobai radiátor hideg volt. A délutánt a wellnes részlegben szerettem volna tölteni : a jakuzziban a víz hideg volt,az úszómedence még hidegebb. Legalább a a szauna forró volt. Üres illóolajos üvegek voltak az ívóvízkúton lerakva. És természetesen szauna lepedőnek se híre se hamva. Estére a szállodán kivül kerestünk éttermet,ami szerencsére jó volt,bár mi nem ilyen vascorát szerettünk volna,mert rá voltunk készülve a Baranya hotel éttermére,melyben két éve fenséges vacsorában volt részünk. A szállodába érve a recepciós hölgy azt a tájékoztatást adta,hogy két órája a z úszómedence 23 fokos volt, a jakuzzi 29,és azóta ömlik bele a forró víz. Persze a wellnes részlegben ismét csalódás ért bennünket. Az úszómedence ugyanolyan hideg volt,mint délután a jakkuzziban hideg volt a víz, és a szauna is kihülőben volt. A kneipp taposóban nem volt víz, a gőz nem müködött,az infraszauna nem müködött. A szállás foglalásakor fontos szempont volt,hogy a wellnes részleg este 10-ig van nyitva. 10 perc után visszamenekültünk a szobánkba. A következő csalódás a reggelinél ért bennünket. Jéghideg étteremben kellett elfogyasztani a reggelit. Forró víz és tea filter helyett előre megfőzött tea várt bennünket. A rántotta hideg volt,másnapos császárzsemle,és szeletelt fehér kenyér volt a péksütemény választék. Ez a két évvel előtti választékhoz képest egy nagyon nagy visszalépés. Igénytelen viaszos vászonnal leterített asztalon voltak az ételek elhelyezve. Ezen hiányosságok mellett a legeslegnagyobb csalódás. hogy elnézést kérés helyett a recepciós hölgy fel volt háborodva az észrevételeinken,és még ő kérdezte meg,hoyg miért mondjuk,hogy nem volt megfelelelő a welnes,amikor 29 gokos volt a jakuzzi,és az elég meleg. Az érkezés délutánján a tulajdonos szaladgált az épületben,és azt mondták,hogy próbálják kijavítani a hibákat,de ez nem mentség ezekre a hiányosságokra. Sajnos csak most olvastam el júniusi értékelést,mely híven tükrőzi a szállás mostani nagyon rossz minősítésemet.
Nem igazán értem hogy egy hatalmas szállodába mièrt nincs klíma. Egy kis lyukot kaptunk de elfogadtuk mert legalabb ott volt. Az étterem a legjobb és a pincérek. Köszönjük
A szálloda a strand bejáratával szemben található, így aztán a tetemes parkolási díj megspórolható.Sajnos eljárt a szálloda felett az idő, egy kis felújítást mind a szálloda mind a szobák elbírnának.Nekem nyomasztó volt a hangulata.Reggelije megfelelő minőségű volt, árai igen barátinak nevezhetőek.
A májusi hosszú hétvégére foglaltam szállást, a férjemmel szerettünk volna pihenni egy kicsit. Az előzetes levelezés során rákérdeztem minden részletre, ami nem volt egyértelmű a hírdetésben. Comfort szobát rendeltem. Furcsa volt, hogy a fürdőköpeny átvétele másik szárnyban történik.
Természetesen nekünk sem volt hajszárító és a tv csatornakínálata hagyott kívánnivalót maga után. Ami azonban teljesen kiverte a biztosítékot, az a szoba elrendezése. Megkaptuk a szoba kulcsát, kellemes pihenést kívánt a recepciós hölgy és beléptünk egy ifjúsági szállós elrendezésű, két külön ágyas szobába, ahol az ágyak szerintem be voltak betonozva a talapzatba. Rögtön reklamáltam, hogy kevesebb van a szobánkban egy francia ággyal. Hosszas telefonálás és kb. 30 becsekkolni vágyó vendég mérges tekintete kíséretében közölte, hogy szobáik 90%-a külön ágyas, ha nem ilyet akarok, fizessek még 28000 forintot! Természetesen nem vettem igénybe ezt a szolgáltatást de borzasztóan felháborító volt az egész! A kegyelemdöfés pedig az volt, hogy utolsó este a recepciós nem tudta megmondani, hogy a vacsora náluk történő elfogyasztásához elfogadják-e az étkezési Erzsébet utalványt. Szakadó esőben, viharos szélben kellet elkolbászolnunk valami erre alkalmas éttermet keresni! Utólag már nevetni is tudunk rajta de ott és akkor nem volt vicces!
Kb. húsz éve járjuk feleségemmel az ország wellnes szállodáit, de ilyen gyenge, igénytelen helyre nem emlékszem. Piszkos, gusztustalan bútorzat, fűtés, takarítás nem volt. Az étterembe hideg volt, csak jól felöltözve ülhettünk asztalhoz. Áporodott zsír szag terjengett. Unott kiszolgáló személyzet a recepciós hölgy állandóan a telefonjával volt elfoglalva.
Peníszes zuhanytálca az ajtaja alig mozgatható. Kivételt jelentett a welnes részleg. Ott rendben volt minden. Ide soha többet nem jövünk és nem is ajánlanám senkinek.
Borzasztó kosz volt mindenütt. Nem működött a lift csak a második emeletig, ezért utána cipelni kellett a harmadikra. Rossz volt a mozgásérzékelő lámpa, ezért este botladoztunk a sötétben. A fürdőszobában nincs egy polc amire felpakolhatjuk a fürdéshez szükséges dolgokat. A zuhanykabinban nem lehetett felakasztani a zuhanyrózsát, csak a tartó mögé lehetett betuszkolni.
Nem volt fűtés! ! ! A fürdés utáni vizes törölköző másnap is nyirkos maradt. A szobában klímával lehetett fűteni, amely a halkított változatban is nagyon hangos volt. A matrac sokkal rövidebb volt mint az ágykeret, ezért a nagyon vacak minőségű párna mindig beesett a matrac vége és az ágykeret közé. A matrac rendkívül rossz minőségű rugós matrac volt, aminek minden egyes darabját meg tudtam számolni a hátammal. Egy nyugodt éjszakánk sem volt. a REKLAMÁCIÓM SORÁN KÖZÖLTÉK VELEM, HOGY EZ EGY HÁROM CSILLAGOS HOTEL, NE VÁRJAK CSODÁT. Mindenkinek AZT AJÁNLOM, HOGY MESSZE KERÜLJÉK EL EZT A POKLOT!
Csak a B szárnyról tudok nyilatkozni,a főépületről nem. Az a szárny egy retró munkásszálláshoz hasonlított mint egy 21 ben felújított hotelhoz. Ócska kopott bútorok dédnagyanyám ágyterítőjével letakart ágyak,miniatűr tévé,talán négy csatornával,wifi gyenge nem működött. A kádba nehéz ki be mászni kapaszkodó nincs.
Ami jó volt az a reggeli,minden ami kell,személyzet korrekt,gyors ,udvarias. Több mint tíz éve,rendszeresen járunk Harkányba,és még fogunk is menni,de a B épület szóba se jöhet,mert az interneten fent lévő képek nem arról szólnak amit kaptunk,gondolom azért az árért.
2 éjszakát töltöttünk itt barátokkal (4 felnőtt, 2 szoba) a Harkányi Szüreti Fesztivál idején. Azért választottuk ezt a szállodát mert szemben van a fürdővel és a feltett képek és leírás alapján kimondottan megfelelőnek tűnt. Az egyetlen egy pozitívuma, hogy közel van a fürdőhöz. De itt vége minden jónak.
A szálloda koszos, lelakott, igénytelen. A wellness részleget termál vízzel hirdetik, de az nincs. A szobánk a 2. emeleten volt, klíma nincs, az ablakon szúnyogháló nincs, vagy zárt ablak és megdöglesz a melegtől, vagy megzabálnak a bogarak, bár nyitott ablaknál is elviselhetetlen meleg volt! Reklamálás után kaptunk egy ventillátort, aminek csak az 1-es fokozata működött. A leggázabb, hogy a szobában nem volt hűtőszekrény! ! ! ! ! Reklamációnkra a recepción elég flegma választ kaptunk (egy kis szőke hölgy volt akit csak a vendégek zavartak). A szobában a TV olyan apró volt, hogy inkább tabletnek tűnt! Standard szobát kértünk, weblapon tájékoztatás szerint: TV, minihűtő, hajszárító. Na ezek közül a tablet méretű TV volt csak. Ami kb 150-es magasságban volt felfúrva a falra. DE NEM VOLT HŰTŐ! és nem volt hajszárító sem! ! ! ! A WC olyan vízköves volt, hogy úgy tűnt mintha valaki el felejtette volna lehúzni, barnás-sárgás függőleges csík volt rajta, és minden lehúzás után kiakadt benne valami és nem lehetett utána lehúzni! A zuhanyzóban kabinnak kellett volna lennie, ezzel szemben zuhanyfüggöny volt egy félig leszakadt rúdon. A lépcsőn az egyik korlát nagyon mozgott, döbbenten láttuk, hogy gyorskötözővel volt a másikhoz rögzítve! Nem vagyunk kukacoskodó vendégek, elég magas az ingerküszöbünk, de ez a hely kiverte a biztosítékot! Sajnos minden szálloda tele volt, így kénytelenek voltunk itt maradni, de ide SOHA TÖBBET nem megyünk. Ez a szálloda 3 csillagos, de kettőt sem érdemel! ! ! !
Hárman mentünk, kétágyas szobába kerültünk a földszinten /büdös volt/ potágyat akartak betenni a recepcios fiu nem volt alkalmas ellátni a feladatát, reklamáció után az emeleten kaptunk szállást. A fürdöben nem müködött több féle szolgáltatás a medencébe a fém korlát el volt törve ugy kellett az oldalán becsuszni de kiszállni nehéz volt.
Rendkivűl koszos lepusztult szoba. És fürdő. Ócska kopott szőnyeg és bútor. Elszakadt függöny. 0 WiFi. Ócska tv 3 csatornával. Wellnesben 4 dolog nem működött. A pincérek kedvesek. A bejelentkezesnel nem kaptuk meg az ígért kupont. Amit utólag flegma modorral kérésre megkaptuk. Soha többet vissza..sajnalom