A szoba szerintem nem volt takaritva,és a kilátás is borzasztó volt.Az ágynemű kifogástalan volt,az étteremmel együt.Nagyon finomak voltak az ételek,a felszolgálok figyelmesek.Mindezek ellenére,nagyon jól éreztem magam.és elmegyek legközelebb is Harkányba,de megnézem melyik részlegen foglalok szállást a Park Hotelben.
A 301 szobát nem szabad elfogadni.A WC katasztrofális ha a wc.öblitésnél kicsap a viz,mosdoba nem tudsz kezet mosni alig folyik a viz.A szoba tele van porcicával zokniba nem lehet közlekedni csupa kosz lesz.A recepciósok be vannak savanyodva kedvtelen az egész személyzet.Katasztrofális az egész ha jót akartok nem mentek oda.
Szoba nem megfelelő tisztaság,fürdőkád újra festett felpattogva,tv bekapcsolás szerelővel1900 évbeli tv delton 4 csatorna fogható kikapcsolás után használhatatlan nem müködik. wellness részleget csak 13 órától lehet használni. Wellnessre,reggelizésre,vacsorára át kell menni egy másik épületbe amely 50 méterre van a szobánkhoz. Keserü szájízzel távoztunk.
Nem bírtuk a lefoglalt 3 éjszakát eltölteni a szálláson. . . A szobában sötítő sem volt, és az utcai fény az arcunkba világított egész éjjel. Az ágy matraca nagyobb volt, mint az ágykeret. . . folyton le akart csúszni az ágyról. A füdőszobában nem votl WC kefe, a zuhanyfüggöny kisebb volt, mint a zuhanytálca, így ha zuhanyoztál, nem tudtad behúzni a függönyt.
Jeleztem a foglaláskor, illetve érkezéskor is az ételallergiát (glutén és tej), ennek ellenére a vacsoránál rizs volt az "ajánlott mentes étel", reggelinél pedig barna kenyeret ajánlottak, kérdemre, hogy az gluténmentes-e, közölték, hogy nem. . . A szállodát és szolgáltatásait nem ajánlom senkinek!
Ez a szálloda egy katasztrófa! Nagy jó indulattal egy 80-as évekbeli minőség! A fürdőszoba kritikàn aluli! Törött csempék, penészes fugàkkal! Wc-t alig lehetett lehúzni! A fűtőberendezés olyan hangos volt hogy lehetetlen volt tőle aludni! Az àgy rettenetesen kényelmetlen volt! Az udvaron éjjel nappal valami gép hangosan zakatolt!
A wellness részleg nem működött, helyette 17 fokban strandbelépőt biztosítottak. Étkezés: se gyümölcs, se sütemény választék nem volt. 2-3 napig esténként ugyanaz az a kínálat volt desszertből. Több étel mirelit volt. Wifi tulajdonképpen használhatatlan volt. Melegvíz nem mindig ès a család nem minden tagjának jutott.
Nyílászáróval küzdeni kellett, hogy csukódjon. Üdvözlőital felszámolásra került, habár nem volt. Felszolgáló személyzet és a recepción kedvesek, segítőkészek voltak. A takarító személyzet a velünk szemben lévő helységbe jártak dohányozni, ami nem emelte számunkra a szálloda színvonalát.
2020. márciusában utaztunk volna a szállodába ajándékba kapott voucherrel. A koronavírus helyzet miatti veszélyhelyzet kihirdetése után módosítani szerettük volna foglalásunk időpontját egy későbbi időpontra (a kifizetett utalvány érvényességi idején belül- mely június vége), melyet a szálloda teljes mértékben elutasított.
A recepciós teljesen rugalmatlan volt a telefonban, semmilyen megoldást nem volt hajlandó felajánlani ebben az egyedi vírushelyzetben. Azt mondta ha nem érkezünk az eredeti időpontban, a utalványunk érvényét veszti. Az egészben az a legfelháborítóbb, hogy a szálloda 3 nappal később be is zárt a koronavírus miatt, de a mi foglalásunkkal abszolút nem voltak rugalmasak, mivel a szálloda akkor még üzemelt. . . Olyan lemondási feltételekre hivatkoztak a telefonban, melyet az írásos visszaigazolásban fel sem tüntettek. Nem azt kértem, hogy fizessék vissza az utalvány árát, csupán csak egy másik időpontra szerettem volna átrakatni a foglalást. Így az utalványunk sajnos nem is tudtuk felhasználni, mivel a kijárási korlátozás miatt nem indultunk útnak. Ennyire haszonleső és tisztességtelen szállodával még nem találkoztam. Kritikán aluli hozzáállás. Senkinek nem ajánlom!
Sajnos nagyon kicsi a szoba és az ágyak rövidek, matracok ezer évesek.Fürdőszoba csatorna szagú, kopott,töredezett.....Tv 30 cm-es,régi,csak fekete-fehérben üzemel,távirányító sincs.Reggelinél hideg minden, még a tea víz is.......Vödörből töltik fel az italautomatát...Biztos nem jövünk ide mégegyszer.....
Kicsi a szoba, benne az ágy még kisebb. Nincs meleg víz, nincs wifi. Kérésemre a válasz a recepción. . . pedig van. A wellness részen lepotyogva a csempe, rajta lépkedünk. A szoba zuhanyzója kopott, szörnyen néz ki. Tv. . . régi, kicsi és attól színes, hogy lila a teljes kép. Az ablakon akkora a sötétítő függöny, hogy két oldalt belátni.
Sok a vendég, nincs hely az étkezéseknél, és a pincér is kevés ennyi emberhez. Megfogadtuk, nem hagyjuk, hogy elrontsa ez a hangulatunk, de ez már azért sok.
A Szálláson érkezésünkkor 2 szobából tudtunk választani(négyen mentünk volna de ketten mentünk) ,és ez volt a szerencsénk. Csatorna szagú volt a szoba,kényelmetlenek az ágyak,koszos volt a padlószőnyeg,kb 2000 éves tv és berendezés. A pincérekre sem tudok sok jót mondani,több perces várakozás egy italra,amikor pedig ki kellett szolgálniuk vágták a pofákat.
A wellness részleg amit hirdetnek a csomagban az is kritikán aluli volt,van egy pezsgőfürdő amiben szinte hideg volt a víz aminek 33 foknak kellett volna lennie,a fúvókái sem működtek. van még egy úszómedence amiben nem fürödtem de a többi vendég elmondása alapján az is hideg volt. Azt hiszem 3 szaunával van fent a hirdetésük amiből csak egy működött. Az Ünnepi vacsora is szenteste borzalmas volt,svédasztalosnak kellett volna lennie. Egy féle leves,nyers hús fogadott. Még attól el is tudtam volna tekinteni hogy várni kellett a vacsorára,mert nagyon sokan voltak,de az hogy bemegyünk vacsorázni és az előző család terítéke az asztalon maradt,az azért kicsit durva volt nekem. Jeleztük a pincérnek hogy le szeretnénk ülni,majd közölte hogy rögtön jön. . . . . aztán egy kb 5 perc várakozás után,mi raktuk össze a koszos tányérokat hogy egyáltalán le tudjunk ülni vacsorázni! Fejetlenség volt az ünnepek alatt végig! Lehetett volna kicsit rendszerezettebben csinálni az egészet! Arról nem beszélve hogy foglalás után olvastam én is a véleményeket (sajnos),rengeteg negatív értékelés van a helyre! Én a tulajdonos helyében elgondolkodnék hogy mit csinálnak rosszul. Mindenesetre én a 3* minősítést nem adnám meg a helynek! Akit csak tudok lebeszélek a helyről!