Ami tetszett az a reggeli volt. Ami nem tetszett,a szoba büdös volt a fürdőszobából kiáramló szenyviz miatt,a wellness részleg használhatatlan hideg víz van a medencében ill. a jakuzziban,az étterem nagyon pici,egymás hegyén hátán kényszerülnek ülni az emberek. A wifi jel olyan gyenge volt,hogy az okos telefont nem is lehetett vele használni.
Szörnyű az egész szálloda! Alkalmazottak mogorvák, kimértek, nem segítőkészek! Szoba koszos, medencében a víz hideg, sok minden nem működik a wellnessben, étel íztelen és mindig ugyanaz! Kávé pocsék! ! Nincs semmi tájékoztatás semmiről! Zsúfolt étterem mert be van szorítva a svédasztal a fal mellé és így csak az egyik oldalról lehet megközelíteni! Sokat kell várni!
Az érkezés napján csak 14óután kaptuk meg a szobát, elöre kifizetteték az egész összeget, a szoba megmutatása nélkül mely rettenetes volt,igy másnap már szobacserét kértünk v.a fennmaradó összeg visszafizetését ami elől elzárkóztak végül a 2-ik napon adtak másik szobát. Az egész nyaralásunkat elrontották.
Így még sohasem jártunk, pedig hosszú évek óta egyik kedvenc szállodánk volt. Még most is ott kéne lennünk és este fogyaszthatnánk az igen finom, ízletes ételeket, - amiért a séfeket illeti dicséret. Mikor megláttuk a szobát, majdnem sírva fakadtunk! Az hogy kicsi volt, nem probléma, hisz nem akartunk táncolni. A két ágy (ágyacska!
) össze volt tolva, - egyik oldalán fal. Első gondolatunk az volt, mi lesz éjjel, ha valakinek folyós ügyei támadnak, - átmászik a másikon keresztül? ! Persze átrendeztük, amilyennek eredetileg lennie kellett volna. Ennek ellenére életünk egyik legszerencsétlenebb éjszakáját éltük át, - egyikünk sem tudott aludni. Fél évszázaddal előtti rugós fekhelyeken nehezen, sőt egyáltalán képtelenek voltunk elhelyezkedni, kinyújtózni nem lehetett a kb. 150 cm hosszú ágynak sem nevezhető fekhelyen, mert még a fal is behatárolta testhelyzetünket. Hagytuk elveszni a befizetett 2 éjszakás csomagot, elfogyasztottunk pár falatot reggelire, - "szégyen a futás, de hasznos", még egy éjszakát már nem tudtunk volna ott tölteni. . . Még arra sem terjedt ki a figyelmük, hogy legalább a törzsvendégeknek kijáró kevés pluszt megadják az elhelyezést illetően. Köszönjük, hogy meghallgattak! Nyugdíjas pár
3 napot töltöttünk itt előre kell fizetni a szoba lepusztult koszos talán az étkezés ami pozitív volt. A welnes hideg víz langyos szauna stb. Ami szerencsés az az elhelyezkedés hiszen szemben van a gyógyfürdővel. Az esti program a teraszon zajlik aminek a bútorzata minimum ötven éves illik a helyhez. A zene hát hagy némi kifogásolni valót.
Már a foglaláskor is voltak akadályok a pótággyal kapcsolatban. Megérkezve nem tájékoztattak semmiről(étkezések,szolgáltatások)! parkolóhely nagysokára saját vadászat után lett. a szép kártyás fizetés nem is nagyon tettszett nekik. a szobánk egy C épületben (a leghátsó különállo lyukban)egy iskolányi gyerekkel,zajjal,éjszakai hangoskodással!
! elmondásuk szerint egy légtérben levő két szobás,ami természetesen külön szobákból állt. a szobákban dohos,dohányos állot szag,leszakadt ódivatú függönyök,az ablakok nagy rángatás után nyiltak,a szobában 5főre 3pohár bekészitve,régi mini képernyős tv,egy toldozott szigszalagozott távirányitoval,és 8 alap csatornával! a fürdöben egy leharcolt levert zománcú sarokkád várt,és egy olyan mellékhelység ahol mostanába csempét nem takaritottak! a wellnest külön jelentős dijjért igénybe véve megint csak külön épületbe. a szolgáltatások fele technikai okok miatt nem müködtek ugyan azon az áron! egy igazi rémálom volt családosként ez a hotel! ! !
Előre kellett fizetni, utólag érthető! Recepciós fiatalember minősítetlenül viselkedett - bár még annak sem mondható, hogy viselkedett. A második szobában már jó volt a TV, Wifi nem volt, az ablakot nem tudtuk becsukni, a világítást megcsinálták, a fürdőben az elszívó ventilátort nem sikerült. A szőnyeg koszos, a szemetet egy nap elvitték!
Az étteremben úgy kellett tiszta széket keresni. Volt olyan nap, hogy vacsora nem igazán jutott. Legközelebbi szállás választásakor első lesz a vélemények megnézése több honlapon!
A wellness részlegen sok minden nem működik. A jakuzzit csak akkor kapcsolják be ha szólva van. Az ételek ízetlenek és kevés, pedig rajtunk kívűl csak max 6 pár volt de az egyik húsból épp h szedni tudtunk. Amiért pedig legfőképp írok, hogy a zuhanyzóban délutántól nincs melegvíz és a radiátor sem működik.
Vagyis a törölköző sem szárad a zuhanyzás, hajmosás meg hideg vízben lehetetlen! Úgy hogy a delux ( magasabb kategória) orchidea részleget választottuk! Köszi Baranya hotel!
A főépületben voltunk 1 3ágyas szobobában. A terasz elég jó volt, de az egész szobára ráférne 1 alapos felújítás. Hűtő, klíma nem volt, viszont svábbogár vagy milyen, az rengeteg és mindenhol! Még a párnán is az mászott! A csap korróziós, az ágy matracában a rugó reggelre szinte átszúrt - így nem volt pihentető az ottlét.
Ezek mellett már kisebb gond volt, hogy a szobában kuka meg kispárna 1 száll se. Reggelinél se hideg tej, se gyümölcs. A kiskanál is 1km-re a kávétól. Fesztiválra mentünk, és az ottani szervező intézte a különböző helyszínre tartó mikrobuszt, csak neki fogalma nem volt arról, hogy mit szervezett meg - mikor is indul pontosan a kisbusz a szálloda elől. . . Olyan választ kaptam, hogy minden órában (,de hogy melyikben az 1 ? ), csak várjak! Hát ettől nem voltam elragadtatva! Hogy most álljon kint, a szálloda előtt az ember a hőségben 1 óra hosszát? !
Sajnos amikor oda értünk szembesültünk a ténnyel hogy egy kicsit vissza ugrottunk az időbe a szobát illetően :a személyzet a szobalányok akik mindent ellátnak le a kalappal :a recepciós hölgy modora hagy némi kivetni valót kezet foghat az étkező ajtóban álló ural aki 2 napig egy pólóban volt reggel este ugyan abban az ingben.
Ők egymásra találtak a recepcióssal. Az ágy kemény rajta aludni nem lehet a wc-csésze folyik a jakuzzi és a wellness részleg kicsi egy telt házas hétvégén a étkező és a kaja elmegy :a parkoló ha előbb érünk oda akkor van ha nem akkor parkolni csak a füves részen ahol tengelyig ér a sár: nyugalom az nincs csapkodják az ajtót reggel 6- este 9 ig rohangálnak a gyerekek a folyosón. A recepciós hőlgyel beszéltem hogy szeretnék egy másik szobát azt mondta hogy nincs húsvét vasárnap estétől adott volna egy szobát 6200 forintért:péntek 14-hétfö reggelig maradtunk volna de ma reggel elszakadt a cérnám és hazajöttünk a kutya nem kérdezett semmit miért jövünk haza mind ezért fizettem 40200 forintot. Soha többet oda .