A Siesta Club Hotel a híres Harkányi Gyógy- és Strandfürdő mellett található, apartmanokkal várja vendégeit, melyek jól felszerelt konyhával rendelkeznek. A szállodában étterem, fodrászat, gyógymasszázs, pizzéria, napozóudvar, sportudvar és minigolf teszi teljessé a kikapcsolódást.
A szoba tisztasága és berendezése kiváló volt, kivéve a pótágyat. Sajnos az nem volt a szobában, amikor megérkeztünk. Kérésünkre adtak egyet, amit nekünk kellett elhelyezni, ehhez a szobát át kellett rendeznünk, ami így már szűkös volt. A pótágy gyenge volt. Az étteremben az adagok hatalmasak és nagyon finomak voltak.
Gyors volt a kiszolgálás, viszont minden étkezésnél más infót kaptunk. Első este az étlapon szereplő összes levesből lehetett választani, plusz az összes szárnyas és sült ételből. Második este csak kétféle levest kínáltak, viszont az összes főételből lehetett választani. Szóval ez nem volt egységes. A személyzet kedves volt, minden kérésünket teljesítették. a kis minigolf ingyen használható. A szállás elhelyezkedése kiváló. Ajándékba siklósi fürdőbelépőt kaptunk. A fürdő minden elvárásnak megfelelt, bár június elején a benti vizek hőmérséklete már kicsit túl meleg. Összességében egy nagyon kellemes hétvégét töltöttünk itt.
Nagyon elégedettek voltunk a személyzettel, a tisztasággal. Nagyon kedvesek voltak velünk. Mindig jó meleg volt a szobában, jól esett abban a hideg időben. Az apartmanban esztétikus, szép edények voltak, jól felszerelt konyha, ami a komfortérzéshez szükséges, a szobai ágyak nem a legkényelmesebbek voltak, elég alacsony építésűek.
A szolgáltatási árak megfizethetőek. Az étkezés első este - az ígért svédasztalos kínálat helyett, egyszerű menü volt. A többi napokon már sokkal jobb volt az ellátás, finom ételek voltak. Jól éreztük magunkat, bár a Szilveszter nem lett jól megszervezve. M. S.
A személyzet kedves és figyelmes. A szobák felszereltsége megfelelő, bár az egyikben a fűtés nem biztosított kellő meleget. (Érdemes lenne a nyílászárókat kicserélni, mert a régi fa szerkezetek nem zárnak tökéletesen. ) Az ételek ízletesek és bőségesek volta. A szilveszteri gálavacsora teljes mértékben megfelelt.
Sajnos a szállóban beüzemelt jakuzzi csak egy napig volt használható, viszont az infra szauna remek szolgáltatás. Összességében a szolgáltatás megfelelő volt, kicsit lehet azonban javítani.
4 éjszakát töltöttünk itt 2015. október végén. A Hotel jó helyen fekszik, közel van a fürdő, a város központja. Tiszta, kényelmes szobát kaptunk. semmi nem hiányzott. Félpanziós csomagot választottunk. A reggeli is és a vacsora is jó ízű volt, az étterem személyzete nagyon készséges volt. A gyerekek is elégedettek voltak mert a játékokat ingyen használhatták.
Pécsett töltöttünk egy hetet a feleségemmel és az egyéves fiúnkkal, majd utána úgy döntöttünk, még két éjszakát ráhúzunk Harkányban. Pár nappal az érkezés előtt telefonon érdeklődtem és foglaltam is szobát. Már csak prémium szoba volt szabad, de nem bántuk meg. Az apartmanunkban teljesen felszerelt konyha, tiszta fürdőszoba és erkélyes szoba várt minket.
A kért babaágy ott várt már minket. A klíma is benne volt az árban. A tányérszervízes reggeli hosszú távon unalmas lehet, de nekünk két alkalomra tökéletes volt. A hotel földszintjén lévúő borozó és étterem is rendben van, mindenki segítőkész volt. A minigolf pálya és a trambulin pedig külön élmény volt. A parkolással sem volt gond, amíg ott tartózkodzunk, végig voltak szabad helyek.
Március közepén töltöttem egy hetet másodmagammal a harkányi Siesta klubhotelben, mint üdülőszövetkezeti tag. Most voltam először, mert amúgy Sopronba szoktam menni. A hotel nagyon jó helyen van, közel a fürdőhöz, és van parkolója is, bár az a hétvégén már kicsinek bizonyult. A szoba megfelelő, bár a kétszemélyes lakrész igen kicsi.
A szoba a két ággyal szinte megtelt, így alig marad mozgástér. Inkább egyszemélyesnek mondanám. A személyzet rendben. Nem főzőcskéztünk, hanem a házban lévő étteremben ettünk - 3 napig, mert igazán nem ízlett, nagyon egyhangú (hús és pommes frittes). De a falu többi étkezdéje se tűnik valami érdekesnek. Szolgáltatásként a wifi-t emelem ki, mást nem vettünk igénybe.
A recepción nagyon kedvesek és segítőkészek voltak. Az étkezésnél csak az volt a problémánk, hogy nagyon egyhangúak. /tojás-tojással/. Az apartman szolgáltatásnál hiányzott, hogy a konyha és fürdőnél kicsit hiányos a felszereltségük/pl. vízforraló,hajszárító/. Ezt csak azért jegyeztem meg mert van összehasonlításunk más apartmanokhoz. Összességében nagyon jó éreztük magunkat és máskor is vissza megyünk.
A szállás szobái nagyon kellemesek, közel van a fürdő, a berendezések és a személyzet segítőkészsége kifogástalan. Saját parkoló van, amely nagyban növeli a biztonságot. Mi négyen voltunk, 2 gyermekkel, de mindennel nagyon meg voltunk elégedve. Mi magunknak készítettünk az apartman minikonyhájában gyors ételeket, ehhez minden felszereltség meg van.
A fürdőt találtuk egy kissé drágának, az 1 hetes üdülés alkalmával nem mentünk emiatt minden nap a fürdőbe, tavasszal csak a belső fürdő használható, nyáron a strand rész is. A strand sokkal kedvezőbb, van családi jegy is, ami a beltéri fürdőnél nincs, ez nagy családnál megnehezíti a mindennapos fürdő igénybe vételt.
Az apart Hotel a településen jól megközelíthető, maga a szállás jó, kényelmes, a berendezések kifogástalanok, minden könnyen elérhető a szállástól, éttermek, üzletek és maga a termálfürdő is. Saját parkolója van a szállodának. A szálloda minden szobájából léteíthető internet kapcsolat, a Wi-Fi hálózat kiépítve.
A szálloda udvarán szabadtéri sütési lehetőség is van. Külön tetszett, hogy a tv-n napi frissítéssel aktuális programokat ajánlanak. Pécs, Siklós, Mohács közelsége lehetőséged ad a történelmi események helyszíneinek meglátogatására, és nem utolsó sorban közel van egy kiváló borvidék Villány, melynek pincészeteit meglátogatni, borait megkóstolni érdemes.
A Hotel kiváló helyen fekszik, közel a fürdőhöz, illetve Harkány központjához is. A személyzet kedves, segítőkész volt, a bejelentkezés teljesen gördülékeny volt. Meglepően tágas szoba várt minket, két szobával, hatalmas fürdőszobával, konyhával, erkéllyel. A tisztaság kiváló, az ágyak kényelmesek.
Egyetlen negatívum talán, hogy kissé a múlt századot idézik a szobák berendezései, bár ezek többsége már új volt. Az étterem személyzete is készséges, bár a félpanzióban biztosított menüs vacsora nem volt túl bőséges. Összeségében remek ár/érték aránnyal rendelkező szálláshely, tudom ajánlani!