A Siesta Club Hotel a híres Harkányi Gyógy- és Strandfürdő mellett található, apartmanokkal várja vendégeit, melyek jól felszerelt konyhával rendelkeznek. A szállodában étterem, fodrászat, gyógymasszázs, pizzéria, napozóudvar, sportudvar és minigolf teszi teljessé a kikapcsolódást.
Kellemes 2 napot töltöttünk a Siesta Club hotelben. Tágas szobák, rend tisztaság mindenhol. Teljesen felszerelt konyha. Kitűnő étlapról választható vacsora, és svédasztalos reggeli, kedves személyzet, gyors kiszolgálás, pedig teltházas volt a szállóda. Érdekes volt az alaksorban a fürdő rész, 1 óra a családok részére, előre lefoglalható. Összességében elégedettek voltunk.
A szállás a központban, nagyon jó helyen található. A szállás remek volt, a kiszolgálás tökéletes. A személyzet kedves segitőkész. A hotel cicája teljeen elvarázsolta a kislányomat. Félpanziót kértünk, kétféle levesből és kétféle másodikból választhattunk. Az ételek finomak, az adagok bőségesek voltak. Elégedetten távoztunk, bármikor visszamennénk.
A soproni Solar Club Hotelben lévő üdülőjogom révén cseréltem egy hetet Harkányra, a Siesta Club Hotelbe. Úgynevezett "ECO"-szobát kaptam (erre vagyok jogosult), amit bizonyára most újítottak fel, új felszereléssel. A pici apartman minden négyzetcentijét ügyesen kihasználták. Kár, hogy a kétágyas szobáknak nincs ablaka, csak a teraszajtón keresztül lehet szellőztetni.
Így pedig télen nagy a különbség a külső és belső hőmérséklet között. Önellátók voltunk, amire a mini konyha lehetőséget nyújtott. Jól éreztük magunkat.
A recepcióban december 31-én délután tartózkodó fiatalember egyáltalán nem volt készséges. Jó lett volna, ha január elsején nem kellett volna elhagyni a szobát 10 óráig.
A családdal voltam egy hétvégét ebben a remek hotelban ahol a személyzet segitőkész, aranyosak voltak,a felszolgálás szintén jó és az étel is izletes jó adagok voltak.Még vissza térünk ide.
Nagyon jól éreztük magunkat! Mindenkinek csak ajánlani tudjuk! A személyzet nagyon kedves,az ételek nagyon finomak és változatosak voltak,a szoba kényelmes és tiszta. Egy szóval mindennel elégedettek voltunk.
A szálloda elhelyezkedése kiváló, közel a gyógyfürdő ill. a szabadtéri strand bejáratához. Mi december végén voltunk itt, így a hatalmas strand élvezetét nem tudtuk kipróbálni, de kisgyerekes családok számára nyáron különösen kellemes lehet. A szálloda személyzete kedves, szolgálatkész. A konyharész kitűnően felszerelt.
Nagyon szép és vidám napokat töltöttünk Harkányban és Siklóson. A szálloda nagyon jól felszerelt, igazán semmiben nem szenvedtünk hiányt a szobában és a mini konyhában. A szoba kényelmes, pihentető és kellemes volt, nagyon jól éreztük magunkat. A tisztaság elsőrendű, a személyzet nagyon jól végzi a munkáját:) A recepción nagyon kedvesen fogadott minket V.
Z. Gy. , igazán megkönnyítette, hogy otthon érezzük magunkat:) plusz csillagot érdemelne a szálloda egy ilyen kedves és segítőkész alkalmazott miatt! :) Szeretettel ajánlom mindenkinek, aki ezen a környéken szeretne pihenni, hogy válassza ezt a szállodát, közel van mindenhez, Siklós is egy ugrás csak, és remek hely a kirándulások kipihenésére!
A személyzet rendkívül kedves, udvarias volt. (Vezetőtől, a takarítónőig)A mi szobánk rendkívül kényelmes volt. A félpanziós vacsora minősége és mennyisége egy pici kívánni valót hagy maga után. Az étteremben a kiszolgálás kitűnő. Szálloda elhelyezkedése nagyon jó. Ha valamit kértünk azonnal teljesítették. A csomagban szereplő szolgáltatások kiválóak voltak.