A Thermal Hotel Harkány a városka egyetlen gyógyszállója, amely újonnan kialakított termálmedencéinek, gyógycentrumának, éttermének és hangulatos szobáinak köszönhetően az utóbbi években komoly hírnévre tett szert a régióban.
Többször jártunk már a szállodában, mindig szívesen jövünk. A szobák megfelelő méretűek, kényelmesek. (Egyedül a lifthez közeli szobáktól érdemes tartózkodni, mert a lift igencsak hangos. ) A wellness-részleg és a medencetér nem túl nagy, de jól használható, és mindig tiszta, rendes. (Máshol ritkán látott, de hasznos eszköz pl.
a centrifuga a medencetérben. ) Jó dolog, hogy a szállodában is gyógyvíz van, így nem kell külön elmenni a gyógyfürdőbe. A harkányi víz igencsak jót tesz mindenféle mozgásszervi probléma esetén. A masszázs-részleg kevésbé nyerte meg tetszésünket. Bár nagyon sokféle masszázst kínál a szálloda, mindig az a meglátásunk, hogy ekkora szállodához kevés a masszőr. Ha nem jelentkezünk be akár már érkezés előtt masszázsra (napokkal előre), akkor szinte reménytelen időpontot kapni, különösen a hosszabb masszázsokra. A szálloda egyik legmagasabb színvonalú szolgáltatása az étterem. Kiváló minőség, nagy választék, gusztusos tálalás, udvarias, kedves felszolgálás. Megtörtént, hogy gyerekeink fél-komolyan megjegyezték az egyik felszolgálónak, hogy mennyire szeretnek egy konkrét ételt, és milyen szívesen ennének azt. Másnap vacsoránál legnagyobb örömükre megtalálták a büféasztalon a vágyott kedvencet. Ez a fajta figyelmesség jellemzi az éttermi részt. Mindig szívesen megyünk vissza ebbe a szállodába, gyerekeink és mi is örömmel pihenünk itt.
Ami nagyon tetszett: A szálloda kényelme,a személyzet kedves kiszolgálása , és egy légtérben lehettünk az összenyitható szobának köszönhetően a gyerekekkel! ! Elégedetlen ,de igazából nem jó szó rá,a tv különbözősége miatt voltam, de igazából ez sem baj,mert végül is nyaralni mentünk! Köszönjük a csodás egy hetet!
A családdal Harkányban nyaraltunk. Csak jót tudok mondani róluk.Kitűnő volt a kiszolgálás finon és tartalmas volt a választék is, és előzékenyek voltak a fürdőben is.Csak ajánlani tudom.A szálloda részről nem tudok véleményt mondani mert a szállásunk máshol volt de ide jártunk ebédelni és fürdeni.
Az egyetlen szálloda Harkányban, ahol az eredeti termálvíz a szállodában is megtalálható, így nem szükséges a városi strandra ellátogatni. A wellness részleg egyetlen hibája, hogy kicsi, viszont a kinti gyógyfürdős medence jakuzzira emlékeztet, kellemes napokat lehet benne eltölteni.
Többször jártunk már a Thermál Hotelben. Mindig nagyon kedves volt a személyzet. Az ételek finomak. Bőséges a kínálat. A gyógyvíz és a kezelések nagyon jók! ! A felújítás után még szívesebben tartózkodunk náluk. Ízléses,modern. Bármikor szívesen megyünk. Mindenkinek ajánlani tudom. Nagyon szerettük a 4 éjszakás,kezelésekkel bővített akciójukat.
Kitűnően éreztük magunkat,azt az egy kényelmetlenséget leszámítva, hogy a szoba kissé hűvös volt, és egy munkatársuk azt a választ adta, hogy "Így megyünk"! Ez nem volt számomra meggyőző válasz. Már másodszor voltunk itt, de több mint valószínű, még visszatérünk. Köszönjük a kellemes hetet.
A szállodában töltött 7 nap alatt annyi élménnyel gazdagodtunk, hogy nehéz kiemelni egy-két mondatban néhány eseményt :-). A hotel gyógyvizétől az amúgy állandóan száraz bőrünk - mindenféle krémek használata nélkül - gyönyörű lett. A férjem száraz-ekcémás keze szépen rendbe jött. Tele vagyunk energiával!
Az értékes gyógyvíz miatt legszívesebben Harkányba költöznénk . . . Nagyon tetszett az 5 éves gyermekünkhöz való viszonyulás, mind a recepciós hölgyek, mind a felszolgálók részéről. A takarító személyzet észrevétlenül varázsolta újjá minden nap szobánkat és törölközőinket - ezúton is köszönjük! Az utazás előtt olvastam a hotel néhány negatív értékelését - kár volt, mert majdnem elvette a kedvem az utazástól.
Aug. -ban is voltunk a hotelben,akkor nagyon hiányzott a szobaklíma,kicsit kellemetlen volt a böglyök hada a külső medencében. most nem kaptunk érkezési sütit a kávéhoz,de nagyon kellemes a gyógyvíz,finomak az ételek,kedves,segítőkész a személyzet.
Látjuk,hogy kell a felújítás,de reméljük megőrzik a gyönyörű parkot,a kellemes vizű nagy medencét is,megőrzik a gyógyvíz egészséges összetételét,az ügyes szakácsokat,az ingyenes parkolást. Sok erőt,kitartást a következő nehéz időszakhoz,kiváncsian várjuk,-és szeretnénk kipróbálni-milyen lesz jövőre a szálloda! ? Köszönjük az ott töltött két turnus igen kellemes időszakát! Üdvözlettel: Balog Lászlóné és párja
Felbosszantott a számla! A recepciós hölgynek leadtunk minden kapott ajandék kártyát. Látta, hogy leadtam az üdvözlő ital kártyát is. Tehát nem használtuk fel! Ennek ellenére csak lestem, hogy a számlán áll 2 kávé elszámolás! Ha üdvözlő ital, miért kell fizetni érte? De be sem váltottuk, miért számolt fel 2 db. kávét?
Nem a 600 ft-ért, hanem az elv miatt. Az üdvözlő italért fizetni kell? Minek adják? Ki kérte? Na és ha fel sem használom, akkor miért? Erre figyelni kellene!
a termálviz használat nagyon rossz ilyen átlag háromszáz fős fogadásnál a medenclben kb tiz vendég fér el mely nevetséges vagy adják a termál viz használatát legálább kb ötven fovel vagy egyáltalán ne de akkor a gyogykezelés lehetoségét vionják meg mert ily ez a tevékenységük nevetséges .