A Thermal Hotel Harkány a városka egyetlen gyógyszállója, amely újonnan kialakított termálmedencéinek, gyógycentrumának, éttermének és hangulatos szobáinak köszönhetően az utóbbi években komoly hírnévre tett szert a régióban.
Az első wellness élményünk ehhez a szállodához kötődik sok évvel ezelőttről. Azóta sok ilyenben volt részünk az ország különböző pontjain, ezért is mondhatjuk, hogy szolgáltatásaik bármelyik hasonló kategóriással versenyképesek. Talán azon lehetne változtatni, hogy a gyógyvizes medencék igénybevétele is legyen a csomag része.
Feleségemmel jártunk ott,szülinapi meglepi volt a Wellness hétvége. Nagyon kedves a személyzet,a reggeli és vacsora bőséges kínálattal rendelkezett,finom volt! A szobák szépek,tiszták a wellness részlegük elfogadható,a szauna falú az nagyon szuper. El dugott helyen van,nehéz megtalálni. Szép a parkja,kellemes a környezete.
Párommal ketten töltöttünk itt hat napot. Nagyon jól éreztük magunkat. Nekünk minden kiváló volt! A termál medencék használatáért külön kellett fizetni,de ennyi belefért! A szoba nekünk nagyon megfelelt,a fürdőszobával is minden rendben volt. A személyzet kedves segítőkész. Az ellátás kiváló!
Családunknak tettszett a szálloda. A belső medence vize nem igazán volt meleg. Viszont a szaunavilág, a szaunafalu kárpótolt. Korábban a termálmedence használatáért külön kellett fizetni, most ez is benne volt a csomagban. A svédasztalos ételek is minden esetben finomak voltak. Személyzet is minden esetben kedves volt.
3 éjszakát töltöttünk ebben a szép hotelben.Csoda szép helyen van,itt tényleg kilehetett kapcsolódni. A reggeli és a vacsora választéka bőségesés egyben nagyon finom. A problémánk csak annyi volt,hogy a fürdőszoba ajtót nem lehetett becsukni.A többi észrevételünket viszont rögtön kijavították.
A személyzettel kezdeném illemtudóak, kedvesek, aranyosak .... még folytathatnám. Az ételről annyit bőséges változatos, a süti jó ötlet a vacsora után. Minden szuper volt.
Nagyon jól éreztük magunkat, mert azt kaptuk, amit elvártunk, sőt, még kicsit többet is . Mindenki nagyon kedves volt és figyelmes. A park gyönyörű és gondozott, jó volt hűsölni a fák alatt . Tökéletes pihenés volt számunkra.
Középkorú pár 2felnőtt korú gyermekkel jártunk a szállodában mind fiatalabb korosztálynak mind az idősebb korosztálynak csak ajánlani tudom. Nyugodt környezettel szuper jó ételekkel választékos büfé reggelikben és vacsorákban volt részünk ,barátságos volt a személyzet is. Nem beszèlve a környék páratlan szépségeiről.
Harkány az egyik kedvenc fürdővárosom. Az az érzésem mintha a Mediterrán vidéken lennék. A szálloda, a wellness, a környezet csodálatos, az ételek, italok mind kiválóak. Jártunk a Siklóson a várban, a gyerek nagyon élvezte a történelmi múltat ismertető környezetet, de voltunk a faluban is, ahol bejártunk pár jó kis pincét.
A Siklósi fehér bornak nincs párja! Jártunk a vörösbor magyar hazájában, Villányban, ott inkább a túristáknak szóló élmény vár, de elmentünk Villánykövesdere, majd Palkonyára, ott találtam rá igazi borcsemegékre a kis házi pincesoron. Azóta is visszajárok, ha tehetem a Rozé cuvé, és a Cabernet Frank miatt. Csak ajánlani tudom mindenkinek, egy felejthetetlen élmény lehet.
2016 január harmadik hétvégéjét töltöttük itt férjemmel szülinapi meglepetésként. A hotel lakóhelyünkhöz közel található és gyógyvízzel rendelkező szálloda, ezért esett rá a választás. Először jártunk itt. A recepción barátságosan fogadtak. A standard szoba megfelelő volt, erkélyes, tiszta.
Az étteremben az ételek finomak voltak, a svédasztalos vacsora és a reggeli választék bőséges volt. A wellness részlegen legjobban az alpesi szaunafalu tetszett. A gyógyvizes medence igazi gyógyír a fájó izületeknek. Az úszómedence számomra kicsit hideg volt,de szauna után kimondottan kellemes. A wellnessben tisztaság van, a falak festése kimondottan ízléses. A hotelt elsősorban gyerek nélkül ajánlanám. Nagyon jól éreztük magunkat, a nyáron még visszatérünk.