A Thermal Hotel Harkány a városka egyetlen gyógyszállója, amely újonnan kialakított termálmedencéinek, gyógycentrumának, éttermének és hangulatos szobáinak köszönhetően az utóbbi években komoly hírnévre tett szert a régióban.
A szállodába érve, a bejelentkezés nagyon gyorsan lezajlott, a recepciós hölgy minden segítséget megadott ahhoz, hogy megismerhessük a környéket, a szállodai lehetőségeket. A szoba kellemes, meleg volt. Egyszerű berendezés, de tiszta, kényelmes. Kicsit a köntös állapota "leharcolt", de ez nem zavaró. Finom ételek, jó programok, élő zene. Csak pozitív jelzőkkel illethetem a szállodát és a személyzetet!
A szálloda és az étterem is kiváló. A wellness részleg tökéletesen kielégítő. A zuhany hagyott némi kívánnivalót maga után, de alapvetően elégedettek voltunk mindennel. Az étteremben és a bárban kimondottan segítőkészek voltak. Udvariasság felsőfokon. A recepción mindenben a segítségünkre voltak.
Mi egy csoporttal voltunk Harkányba, de a Hotelről csak jót tudok mondani. Kellemes, tágas, kiváló a szálloda fürdője és természetesen első osztályú az ellátás, barátságos, udvarias, kedves a személyzet. Gyönyörű étteremben jobbnál jobb ételek között válogathatunk. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki nyugodt kikapcsolódásra és pihenésre vágyik.
Nem először jártunk párommal a hakányi Termál Hotelben. Az év eleji kikapcsolódás idén is bejött, nem volt zsúfoltság, nagyon kellemes a tágas uszómedence, a két fajta szauna (finn, bio), a gőzkabin. A gyógyvízes benti és kinti termál medencékben kényelmesen el tudtunk lazulni, nagyon barátságos a személyzet, parkolóhely is volt (igaz hétköznap voltunk). . . Semmilyen negtívumot nem tudok írni, mert ilyet nem tapasztaltunk.
Nagyon kellemes környezetben,udvarias személyzettel,kiváló szolgáltatásban volt részünk ott jártunkkor.Mindenkinek őszintén ajánlom.Szívesen töltenék máskor is egy néhány napot az üdülőben! Remélem lesz rá alkalmam újra ellátogatni. Az Alföldi lakosnak különösen kellemes a jó levegőjű környezet.
A zenésznek Köszönet a zenés raggelekert es vacsorákert! A személyzet nagyon udvarias es kedves volt. Viszont a limonádé mint üdvözlő ital,nem méltó egy négy csillagos szállodához,legfőképp egy bortermelő vidéken . Az étkezések megfelelőek voltak,kivétel a sütemény választék,es harmadik este mar nem kívántuk ugyanazt a süteményt .
A vellnessz nagyon jo volt főleg első este a 38 fok jól esett. Hianyoltuk az utolsó estére meghirdetett zenés estbol a táncolasi lehetőséget . Összességében jól éreztük magunkat. Remélem vissza tudunk meg jönni!
Mi már régebb óta járunk ide. Ha tehetjük többször is ellátogatunk a szállodában, mert itt egy helyen megtalálunk mindent. A reggelik és vacsorák bőségesek és nagyon finomak is. A wellness részleg is nagyon jó,valamint a kinti medence és környéke is nagyon jól sikerült. A masszázsok is nagyon jók voltak amiket kipróbáltunk.
Negatívum talán annyi lenne talán hogy az szobákban az ágyak lehetnének egy kicsit keményebbek, hogy jobban tartsák a hátat, ne süppedjünk bele annyira, illetve működhetne a nagy medence melletti kis büfé is. Régebben volt ott újság, innivaló, rágcsálni való, most pedig csak ott áll üresen.
Kedves személyzet,különösen a recepción. Tisztaság mindenhol. A reggeli bőséges,rengeteg választékkal. A vacsoránál a levesek finomak,a főételek,desszertek nem ízlettek annyira. A saláták választéka is nagy. A wellness részleg kellemes,pihenésre nagyon jó a külső medence körüli terület a napozóágyakkal.
A gyógymedence vize szintén nagyon jó. Az ajándék masszázs remek volt/dícséret a masszőrnek/. Pihenésre mindenkinek ajanlom a hotelt! Nagyon jó,hogy egy helyen van minden/többféle medence:-) élmény-,úszó-,gyógy-,kinti hidegvizes/. A kinti medence melletti büfé választéka lehetne nagyobb,pl. lángos,palacsinta,hamburger,stb. Jól éreztük magunkat,biztos visszamegyünk még.
A barátommal egy nyugdíjas ki mit tud alkalmával, mint segéd szervezők, sikerült eljutnunk ebbe a szuper wellness szállodába. Maga a hotel gyönyörű, a wellness része kiváló és kielégítő. Sajnos a szobánk szőnyegén volt egy elég visszataszító folt, meg nem is volt már mai az a padlószőnyeg, azon kívül a szobával minden stimmelt.
A svédasztalos reggeli bőséges volt, és nagyon pazar. Viszont az ebéd és a vacsora, még nekem is kevés volt, nem hogy a páromnak. finom volt, csak szerintem kis adagot adtak. . . de a konferencia terem nagyon jól meg volt oldva, és nagyon elegáns volt. Ajánlani tudom minden nagy létszámú rendezvény szervezéséhez :)
Egy hétvégét töltöttünk ebben a szállodában. Mosolygós, kedves és figyelmes személyzet, kényelmes ágyak. Tisztaság. Nagyon finom, és bőséges ételek. Tetszett az élőzene az étteremben. A wellness rész kellemes, a gyógyvíz isteni, és a szauna falu minden igényt kielégítő. Nem is kellett a szálloda területét elhagyni, minden megtalálható benne.
Ottlétünkkor még az időjárás is nekünk kedvezett, a parkban lehetett napozni! ! ! Köszönjük a vendéglátást, másoknak is ajánlani tudom ezt a kellemes szállodát.