A Thermal Hotel Harkány a városka egyetlen gyógyszállója, amely újonnan kialakított termálmedencéinek, gyógycentrumának, éttermének és hangulatos szobáinak köszönhetően az utóbbi években komoly hírnévre tett szert a régióban.
A szoba és a fürdő szép,elégedett voltam. A fürdők és szaunák nagyon jók,érdemes kipróbálni. A reggeli és a vacsora választék nagy és finom.Stílusos hotel. Csak ajánlani tudom.
Személyzet barátságos, segítőkész. A szobában az ágy nagyon jó és kényelmes. Praktikus, hogy a szobára lehet íratni, amit napközben fogyaszt a vendég. Probléma a medence mellett, hogy a kövezet nagyon csúszós. Erre megoldást kell keresni!
Jó lett volna légkondi a szobába vagy legalább egy ventilator. Lehetne meleg vizes medence is ami nem külön fizetős. A Vacsorák viszont fannnntasztikussak voltak, finomak és választékosak.
Igen jól éreztük magunkat. Tiszta víz Szauna kiváló. Étkezés bőséges, még zárórakor is szinte telt ételtálcák. /kis pazarlás. /. Fényképekkel csal engedéllyel továbbítom. Italok kiváló. Tisztaság mindenűt. Az esti étkezésen zene meglepő, nagyon jó. Ha lehetne a meglévő kemencét üzembe helyezni esetleg heti egy két alkalom igen feldobná még télen is. Visszatérünk. .
Nagyon csendes, nyugodt a környék. Családias a hangulat a szállodában. Jókat beszélgettünk a medencében. A kezelések remekek voltak. Néhol ráférne a szállodára a felújítás és az étterem választákán is lehetne bővíteni. Összességében nagyon jól éreztük magunkat, szeretnénk máskor is itt tölteni több napot.
/ Harkány város tehetne a sok vendége érdekében tartalmas programokat, tisztaságot. Jelentős bevétele van az idegenforgalmi adókból! Ez nem a szálloda hibája! / Tisztelettel: Pataki Márta
A fogadtatástól kezdve végig az ott-tartózkodás alatt figyelmes, udvarias és kedves vendéglátásban volt részünk.Az ellátás mid minőségben mind mennyiségben osztályon felüli volt.Termálfürdő GRATULÁLUNK!!.
Mi nagyon elégedettek vagyunk mindennel ezért is vagyunk már régóta visszajáró vendégek. Mindig nézem az akciós csomagokat ami nagyon jó dolog. Bár mikor voltunk ott mindig voltak azért elég szép számban vendégek, gondolom azért mert mások is meg vannak elégedve a szállodával. Az hogy gyógyvíz van az nagyon jó dolog.
A hotelben nincs valutaváltásra lehetőség,még bankautomata sem. Friss újsághoz,de hetilapokhoz sem lehet jutni a szállodában,és a lobbi bárban,ahol remek kávét és frissítőket kaptunk,talán más vendégek is szívesen fogyasztanának a beszélgetéshez valami ropogtatni valót.
Sajnos csak sós mogyoróval szolgálhattak,amire utastársunk allergiás,és a közelben nem találtunk üzletet sem. Ezek azonban apróságok,összességében nagyon jól éreztük magunkat. Mindenkinek ajánlom a hotelt,különösen a wellness részleget.
Minden szuper,a személyzet minden tagja barátságos.A problémákra vagy esetleges kérésekre gyorsan és profi módon reagálnak.A kertészek alkotása magáért beszél.Talán a kávézónál jobban el kellene különíteni a dohányzókat és a nem dohányzókat.További jó munkát kívánok.
Kedves személyzet, választékos étlap, nagyszerű kiszolgálás az étteremben, sokrétű wellnes lehetőség, kényelmes szobák, erkély van, rugalmas számlázás. Köszönjük ezt a három napot.