A Hotel Aquamarin Hévíz nyugodt, csendes városrészében található egy közel kéthektáros parkosított területen, a központtól 5 perc sétára. A szálloda saját tulajdonú mélyfúrású kúttal rendelkezik, mely kénben gazdag vizet termel és tölti fel a szálloda három termálmedencéjét.
Október utolsó hétvégéjén töltöttünk egy hetet a szállodában. Minden nagyon szuper volt. A személyzet barátságos, kedves, az étkezés ( svéd asztalos reggeli és vacsora) mind minőségben mind mennyiségben nagyon jó volt. Újra igénybe fogjuk venni a szálloda szolgáltatásait. Csak így tovább gratulálok a személyzet minden tagjának!
Hotel Aquamarin válasza
Tisztelt Fabók Lászlóné! Köszönjük, hogy értékelte szállodánkat! Nagyon örülünk, hogy elégedetten távoztak és bízunk benne, hogy már a közeljövőben visszatérnek hozzánk! Üdvözlettel: az Aquamarin csapat
2016. november 8., Hotel Aquamarin, Hotel Aquamarin***
2016. 09. 05-től-09. 11-ig voltunk a Hotel Aquamarinban. Várakozással telve érkeztünk a Hotelbe mivel nem csak jókat olvastunk a szállásról. Kellemes csalódás ért minket. Az orvosi szobába kedvesen fogadtak és kivizsgáltak minket. A kezelések nagyon jók voltak és a személyzetről csak jókat tudok írni. A kaja 1.
osztályú volt és meglepően még főzeléket is kaptunk ami ritka. A szauna csak kinnt üzemelt ami egy kicsit zavaró volt,mert a merülő medence viszont bennt. De megoldottuk ezt is. Délutánonként még kirándultunk is. Tiszta szívből csak ajánlani tudom mindenkinek. Mi biztos még eljövünk ide máskor is.
Hotel Aquamarin válasza
Tisztelt paksimne! Köszönjük, hogy értékelte szállodánkat! Nagyon örülünk, hogy „nem csak jó” bejegyzés ellenére esélyt adott szállodánknak! Mi sem igazán értjük, hogy mit várnak tőlünk vendégeink annak ellenére, hogy korrektül ismertetjük a szállodát és a lehető legarányosabban (időszak, szobatípus, stb.
Nem tudok részleteket írni, hogy mi tetszett, mert összefoglalni tudom csak! Minden tetszett és mindennel meg voltam elégedve! Máskor is választom ezt a szállodát pihenés céljából!
Csendes környezetben van és megérkezésemkor,nagyon szivélyesen fogattak párperc után máris elfoglalhattam a szobát. Kértem kezeléseket és megvolt az időpont is dokinál. Minden rendben ment ki irták kezeléseket,mindenki kedves volt,Étkezés svéd asztalos reggeli valamint vacsoravolt,finom és változatos volt.
Az udvaron van egy nagy fedett uszó medence bent az épületben pedig 2 termál medence,van 2 szauna és egy fitnesz szoba is. Mindenki kedves volt. Szobában volt tv,hűtö,viz forraló,és zuhanyzó,valamint az épületben van wifi is. Én megvoltam elégedve.
Kedves Vendégünk!
Köszönjük, hogy benyomását megosztotta velünk! Nagyon örülünk, hogy mindennel elégedett volt. Reméljük, legközelebb is vendégeink között köszönhetjük!
Üdvözlettel: Hotel Aquamarin csapata
2016. május 24., Hotel Aquamarin, Hotel Aquamarin***
A hideg vizes medence fedett volt, és a klór gőz erős volt. Az ingyenes szauna lepedő egyik nap rongyos és lyukas volt. A személyzet a wellnessnél elég nyers modorú volt. A reggelinél az egy gép a kávénak és a teának együtt volt. Szerintem ez kevés kellett volna egy forró vizes külön. A vacsora változatos volt és ízletes.
Hotel Aquamarin válasza
Tisztelt Vendégünk! Köszönjük, hogy értékelte szállodánkat! Sajnos hiába szellőztetünk a kinti medencénél, a vendégek önhatalmúlag becsukják a nyílászárókat. Dolgozunk a problémán, 10 napos leállás van most a külső területen, reméljük jó megoldást találunk.
A mosodától kérjük, hogy külön válogassák a hibás textíliát, időnként ők is hibáznak, ami csak akkor derül ki, amikor a vendég kiteríti. Igyekszünk erre és a fürdő személyzetére is nagyobb figyelmet fordítani a jövőben. Külön örömünkre szolgál, hogy eltaláltuk az ízlését és elégedett volt az étkezéssel! Bízunk benne, hogy még sokszor vendégeink között üdvözölhetjük! Tisztelettel: az Aquamarin csapat
2016. január 11., Hotel Aquamarin, Hotel Aquamarin***
A hotel kiválóan megfelel a pihenni,gyógyulni vágyóknak. Saját gyógyvíz-medencétől az orvosi ellátásig minden helyben van. Mi a B épületben voltunk,a szoba tisztasága,rendezettsége kiváló. A fürdőszoba lehetne tágasabb. Éttermük és az ellátás kiváló. A személyzet kedvessége ,segítsége nagyon kiváló. Csendes hely,szép környék.
Visszatérő vendégek vagyunk, ami önmagáért beszél. . . Nagyon szeretjük ezt a szállodát. . . Nagyon praktikus, hogy saját forrása és medencéi vannak! A szobánk most különösen szép, kényelmes, tiszta volt. A konyha szuper jó volt, abszolút megfelelt mindkettőnk ízlésének. A személyzet udvarias, előzékeny, inteligens. Nagyon jól éreztük magunkat. KÖSZÖNJÜK SZÉPEN! ! !
2013 telén voltam itt pihenni a lányommal. 3 csodálatos napot töltöttünk el. A hóesésben kinnt fürödni a jó meleg vízben egy klassz élmény volt számunkra. A Welness nagyon jó, csak kicsinek bizonyult a sok vendég miatt. A személyzet rendkivül előzékeny, az étkezés kellemes helyen, bőséges és finom volt minden. Szeretnék újra eljönni ebbe a hotelba.
Nagyon jól éreztük magunkat. Mindennel meg voltunk elégedve. Kedvesek és segítőkészek voltak a hotel dolgozói. Az étkezés változatos és ízletes valamint bőséges. A medencék tiszták a vízminősége jó, a szauna is nagyon jó volt. Az eltöltött három nap az elvárásunknak megfelelően telt el. Kellemesen csalódtunk a vártnál sokkal jobb volt. Köszönjük.
Egy hetet töltöttünk a B részen a Hotel Aquamarinban. Tisztaság és kedves mosolygós dolgozók fogadtak. A recepción lehetnének kicsit kedvesebbek, rugalmasabbak. ( Nincs szemkontaktus, nincs hangos üdvözlés, nincs érdeklődés a hogylétünkről és volt mikor már nem bírtam megvárni az előttem álló érkező aztán távozó vendég kiszolgálását.
. . . . és közbeszóltam, elkértem a szobakulcsot. . Köntösben, vizesen egyértelmű volt, hogy a szobámba szeretnék bemenni, ha már nem ismertek fel. . . ) A szálloda valóban kicsit lepukkant állapotban van kívülről, de ez csak pénz kérdése rendbe tenni. Majd egy pályázat elnyerése után megváltozik. Nagyon jó lenne egy fedett kijáró a belső medencéktől a kültérre! ! Mindenért pótolt a tisztaság, - minden nap takarítanak, minden nap cserélik a belső medencékben a vizet! ! ! A svédasztalos reggeli és a svédasztalos vacsora 5*** ! ! A fogyasztásunk biztosan több lett volna, de sajnos, egyszer sem jöttek oda a pincérek megkérdezni, hogy innánk-e valamit? ? :( Ha kértünk kaptunk. Tisztaság kint is bent is szintén kifogástalan, de a B-épületben a takarítónők érkezése miatt kerüljétek el a 210-es szoba környékét! Minden reggel fél-8 körül kötelező ébresztőt fújnak az érkezésükkel a hangoskodásukkal! ! Ez nagy negatívum, hiszen nem tudsz addig pihenni ameddig szeretnél. :( Őszeségében nagyon jól éreztük magunkat. A kezelések szintén kiválóak, a dolgozók szakemberek, rugalmasak, kedvesek. Szerintem az ár-érték arány nem egyezik a hazai kínálattal. Nekünk kicsit drága, de amíg lehetőségünk van/lesz kedvezmények, kuponok felhasználására, addig nem panaszkodom, de kupon nélkül drágák lennének az egy napra elkért díjjak. Mi visszatérő - kuponos- vendégek leszünk! :)