A szálloda gasztronómiai kínálata lenyűgöző, az étlapról a la carte rendelhető fogások és a svédasztalos reggelik és vacsorák minőségileg egyedülállóan magas színvonalat képviselnek. A svédasztalos vacsorák és reggelik választéka páratlanul gazdag és finom csakúgy, mint a környékbeli termelőktől beszerzett ételek, alapanyagok (sajtok, joghurtok, mézek, lekvárok, köpült vaj és igazi házi tej stb. ) élvezeti értéke. Aki épp diétázik, az bizony jobban teszi, ha majd csak a diéta végét követően jön ide, mert úgysem tud majd ellenállni a felszolgált ételeknek. A borvacsorára összeállított étel- és borsor a hozzájuk fűzött szakszerű magyarázattal páratlan élményt nyújtott, kivételes hozzáértésről tanúskodott. (ezúton is külön köszönet Oláh Zoltán konyhafőnök úrnak a mennyei desszertből kapott repetáért. ) Egyetlen hazai szállodában sem tapasztaltam olyat, ahol a séf személyesen kérdezi meg a vendégeket, mennyire ízlett az ebéd vagy vacsora, vagy ahol a szállodaigazgató szintén személyesen érdeklődik, hogy a vendég mindennel meg van-e elégedve. A szálloda helyiségeinek, folyosóinak, szobáinak és fürdőszobáinak tisztasága és berendezése (pl. a jakuzzi, vagy az egyedileg szabályozható, kifejezetten halk, de mégis hatékony légkondi) kifogástalan, a személyzet kedvessége, segítőkészsége példás, az ágyak nyújtotta kényelem pedig szó szerint páratlan. Teljesen egyetértek azokkal, akik a szálloda nyitása óta eltelt egy év alatt már többször is visszatértek, (mi is így fogunk tenni) mert itt a tökéletes pihenéshez és kikapcsolódáshoz valóban minden adott: a hely szépsége, a személyzet kedvessége, a gasztronómia minősége, és a matracok nyújtotta alváskomfort sehol máshol nem tapasztalt szintje. Csak így tovább Paraczky Péter igazgató úr és Oláh Zoltán konyhafőnök úr, ne adjanak alább ebből a színvonalból semmilyen téren. Hálásan köszönjük Önöknek és a szálloda teljes személyzetének, hogy házassági évfordulónkat valóban felejthetetlen élménnyé varázsolták.