Ami sokkal jobban zavart, az az, hogy bár wellness szállodaként mutatkoznak be, a wellnessrészleg fél 8-kor bezár. 2 éjszakát töltöttünk ott, a 2. este ennek tudatában próbáltuk kihasználni a wellnesst, de a spa recepciósa a zárás előtt kb. 1-1,5 órával elkezdte a díszkavicsokat lemosni, ami egész pontosan azt jelentette, hogy a gőzkabint lefoglalta a magasnyomású vízgéppel (így azt nem lehetett használni), ami ráadásul kegyetlen zajt csapott, arról a ricsajról nem is beszélve, amikor a kavicsokat ki-be lapátolta. Egészen abszurd volt! Ahogy szerintem az is, hogy a kültéri napozóterasz melletti füves részt 11. 00-15. 00 között nyírták, amikor sokan (tele volt a terasz vendégekkel) kifeküdt pihenni. Délután 3-4 körül már nem sütött oda a nap, vagyis nem ott pihentek az emberek, valószínűleg sokkal jobb választás lett volna az az idősáv. Az étteremmel kapcsolatban vegyes élményeim voltak. Fél 11-ig van reggeli, 10 előtt pár perccel jeleztem a személyzet egyik tagjának, hogy valamelyik étel elfogyott, és megkértem, hogy tudnának-e készíteni frisset. Egy grimasz kíséretében közölte, hogy már nem, mert zár a konyha. Amikor felhívtam a figyelmét arra, hogy még bő fél óra van a reggeliből, elmondta, hogy az lehet, de 10-kor bezár a konyha - négycsillagos hotelben ez nincs rendben. (A vége ettől függetlenül happy end lett, mert hoztak friss éltelt. )
A svédasztalos reggeli és vacsora korrekt volt, semmi extra. Viszont fantasztikusat ebédeltünk a szálloda éttermében, a Mikszáth étteremben! Kivételesen finom volt! A hotel gyönyörű helyen van, kívül-belül nagyon szép, a szobák tágasak, kényelmesek, és minden kifejezetten tiszta volt. Összességében jó hely, de nem vágyom vissza. Én pihenni mentem oda, de lépten-nyomon megakadályoztak ebben.