A vadonat új szalloda, minden igényt kielégít, noha még külső részét szépítgetik. Gyönyörű környezetben levő szálloda kilátással a CSERHÁT hegységre kincs a pihenni vágyóknak. A személyzet kedvessége, előzékenysége, valamint az ellátás kifogástalansága minden igényt kielégít. Biztosan tudom, hogy ide még visszatérünk.
Csodálatos, napsütéses három napot fogtunk ki Hollókőn, ebben a páratlan szépségű kis faluban. Nem véletlen, hogy a világörökség része lett a hollókői Ófalu. Sikerült eredeti szépségében megőrizni a jellegzetes házakat, a kis templomot. Jó, hogy a 21. századi, modern, minden kényelemmel ellátott szálloda kellő távolságban, a domboldalon lett felépítve.
Ez az 1. olyan hotel, amelyen nem tudok fogást találni, nem mintha szándékosan keresném. Remek az elhelyezkedése, a kilátás a Cserhátra lenyűgöző (a másik oldalra néző szobákról ez valószínű, hogy nem mondható el, bár azokban nem voltam).
Rendkívüli kedvességgel és előzékenységgel fogadtak bennünket és ez kitartott az egész ottlétünk alatt: a recepcióstól, a pincérekig-szakácsokig, az igazgatótól a takarítónőig mindenki segítőkész volt, mindenkinek volt egy-egy kedves kérdése, vagy mondata felénk, mindezt mindenki mosolyogva, de úgy éreztem, hogy nem kényszerből tette. A szobák nagyon tiszták, modernek, a kb. 30 cm vastag ágymatracok igencsak kényelmesnek bizonyultak. Az étterem túl van a tökéletesen mind ízvilágban, mind változatosságban, ezt nem is nagyon akarom részletezni, ki kell próbálni.
Nagyon tiszta, vendégváró hotel. A személyzet érezhetően a vendégekért van. Külön dicséret a konyhai és a felszolgáló személyzetnek. Az ételek nagyon választékosak, finomak, bőségesek. Gratulálunk a séf munkájához! Pici gyermekkel is érdemes ellátogatni. Csend, nyugalom, jó levegő,gyönyörű táj! Négy nap itt töltött idő után írtam a véleményem.
A hotel nagyon jó fekvésű, kiváló konyhája van, a személyzet csodás, segítőkész és kedves. A szobáról csak jót tudok mondani kényelem és fekvés szempontjából.
Kiváló elhelyezkedésű új szálloda Hollókő legtetején, csodálatos panorámával. Szimpatikus, barátságos, szolgálatkész személyzet a szálloda egész területén. Szinte felülmúlhatatlan kulináris és gasztronómiai élvezetek minden étkezésnél. A kert és a wellness még fejlesztés alatt áll, de ez nem zavarta a pihenést egy másodpercig sem.
Csak egy éjszakát töltöttünk itt, de nagyon elégedettek voltunk. Nincs még minden kész, mert augusztus elsején nyitott a szálló: udvar, kitáblázás az út mentén, medencék pereme a wellnessben. A szoba kényelmes, bár a "hiper" technikát tanulni kell minden vendégnek. Az étterem nagyon elegáns, az árak ennek megfelelőek (2 pohár sör 800.
-)az ételválaszték elképesztően jó, remek a szakács, kiváló ízvilággal főz. A reggeli minden eddigi szállodai tapasztalatunkat felülmúlta. Remélem a kezdeti hiányosságokat felszámolják és akkor mindenki élvezheti a luxust, amit már most meg kellett fizetni. Aki túrázni szeret, esténként ejtőzni és kiváló minőségű helyen tenné, annak ajánlani tudom.