Kozelsege miatt is gyakori vendégek vagyunk es az etelek minőségeben meg soha nem csalódtunk. Van néhány mufurcabb pincer akik kimondottan nem szeretik a gyerekeket.
Jó döntés volt! A családdal úton voltunk és ebédelni szerettünk volna, egy kis keresgélés a világhálon mit találunk a közelben. A választás a CSALÁNOSI CSÁRDÁRA esett és mondhatom nagyon jól döntöttünk! A gyerekek is remekül érezték magukat no persze mi is! Az ételek fenségesek voltak! Minden elismerésem a tulajdosé és természetesen a szakácsé!
! Ha arra járunk legközelebb biztosan újra betérünk! Azóta láttam Budapesten is van egy étterem amely szintén hozzájuk kötődik feltétlen felkeressük reméljük ott is hasonló élményben lesz részünk! Még egyszer gratulálok további sok sikert és ötletet!
Leszögezném elsőként, hogy FANTASZTIKUS megoldásnak tartom, hogy megvalósították a Nehéz tehergépkocsik részére a Parkolást. Stratégiailag nagyon jó helyen van. Az ország kettő ütőerét is eléri az M5. és az 52. számú Főutat. Természetesen lehet mindent mondani a "kamionosokra" sztereotípiát stb. egyet le kell szögezi!
Ők is ugyanolyan emberek mint mások. Nekik is szükséges a meleg étel, s az országot járva sajnos azt kell érzékelnem, hogy minden honnan ki vannak tiltva Centrikusan a főutakra autópályákra, ez nem is baj csak ott viszont nincs kiépítve, vagy már bezárt a közétkeztetés, menüző, csárdázó helyek. Itt minden megoldott egyszerre. Erre nagy figyelmet fordítottak. Gondolom nagy vásárlóerőt is képvisel, de ez Top ötlet. Az étteremről: párommal, barátokkal voltunk már nem egyszer. Tökéletes kis helynek tartom. Fantasztikus az étlap. Jó, kedves, gyors, pontos a kiszolgálás. Az étlap jól áttekinthető. Az ételek frissek, finomak. Árak nagyon jók szerintem. Igazi hamisíthatatlan CSÁRDA hangulata van. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Mindegy, hogy 2 / 4 / 12 keréken érkezik!
2015 Új év 3 napján elmentünk a Barátnőmmel a Csalánosi csárdába ebédelni. Még nem voltunk itt, pedig régóta Kecskeméten élünk. Első pozitívum amit letudok róla írni, az a hely megközelítése, és a parkolás ! Főút mellet, nagy parkolóval. Másodszor pedig a külső látvány. Nagyon rendezett, és szép hely.
(Bejáratnál még egy csobogó kis szökőkút, sziklakert féleség is van. ) Pincérek azonnal segítségünkre voltak, és egy asztalhoz vezettek. Belső étterem, pincérek öltözése, étlap, asztal nagyon igényes! Babgulyás és tárkonyos csirkehúslevest rendeltünk. A kiszolgálás relatív gyors ( ahoz képest mennyien voltak), és szép frappáns megoldásként , kis minibográcsba tálalták, bőséges kenyér kosárral. Nagyon ízletes volt. Kértünk még egy nagy csülök tálat, de azt csak elvitelre, mert annyira bőséges volt a leves, hogy jóllaktunk :) Nagyon tetszett az a megoldás is, hogy a fizetésnél pincér egy kis dobó pohárban, kihoz 3 db dobó kockát, és ha 3 - 6 ost dobsz, a vendéglő vendége voltál ! VIGYÁZAT: Csak készpénzzel lehet fizetni ! (Én sajnos megjártam) Hazaérve délután megkóstoltuk a csülöktálat. Mikor kibontottuk a csomagolást nem akartuk elhinni. annyira bőséges volt, és olyan sok hús volt rajta ( negyede volt csak a krumpli köret), hogy 2 napig ettük :) Szóval aki Kecskeméten jár, és degeszre akarja enni magát, ajánlom a Csalánosit !
Baráti ajánlásra próbáltam ki a Csalánosi Csárdát, de azóta tobbször visszatértem. Egyszer egy régi ismerősöm azt mondta onnan tudom hol lehet jókat enni, ahol a kamionosok is megállnak. Na ez az a hely, nagyon széleskörű a vendégsereg (kamionos, kisgyerekes család, romantikus párok, vagy csak éppen megéhezők)mindenki megtalálja a szájízének megfeleő ételt.
Nagykőrösön jártunk egy megbeszélésen párommal, kicsit elhúzódott a dolog ezért arra gondoltunk valahol a közelben megebédelünk. Megkértük ügyfeleinket, ajánljanak nekünk valami jó éttermet a közelben. A válasz egybehangzó volt, menjünk a Csalánosi Csárdába.
beütöttük a GPS-be a helyet, jó darabig keringtünk (erre felhívom a figyelmet, hogy a GPS nem jó helyen jelzi a csárdát), de azért a végén csak oda találtunk. Megérte! ! ! Minden szempontból :) Hihetetlen finom ételek, akkor adagok, hogy a hús alól nem lóg ki a tányér. . Mondanom sem kell a felét csomagoltattuk és bőséges vacsora lett belőle. Mindenkinek szívből tudom ajánlani, azt hiszem éjjel-nappal nyitva van, mivel egyben kamionpihenő is. ÉÉÉÉs a végén lehet dobni 3 dobókockával, és azt hiszem ha három 6-os kijön, akkor nem kell fizetni sem. Nekünk sajnos nem jött össze, ennek ellenére nem volt olyan "húzós" a számla. Szóval Kecskemét környékén Csalánosi Csárda, mindenki jegyezze fel!
Baráti társasággal jártunk már nem egyszer ebben a kitünően megtervezett, sajátos környezetben elhelyezkedő étterembe ahol a gyerekek is jól érezhetik magukat, nem unatkozhatnak. A mindig finom ízek az ételek mennyisége és minősége s nem utolsó sorban a hozzá tartozó árak csábítják az ide betérő utazókat.
Családommal többször is jártunk ott. Minden alkalommal kifogástalan kiszolgálással, széles választékkal, ízletes ételekkel, barátságos árakkal, hatalmas adagokkal találkoztunk és ehhez egy csodálatos környezet párosul, gyönyörű játszótérrel, halastóval. Szívesen megyünk máskor is. :)
Már több alkalommal ellátogattunk ide, visszatérő vendégek vagyunk. :-) Annak ellenére, hogy nem Kecskeméten élünk, ha a környéken járunk, mindig kerítünk rá alkalmat, hogy betérjünk ide egy igazán jóízűt falatozni. A város szélén található csárda jól megközelíthető, saját, sok férőhelyes parkolóval rendelkezik, ahol a parkolás ingyenesen biztosított.
Az ember általában már a parkoló telítettségéből érezheti, hogy érdemes-e betérni egy helyre, avagy sem. Ha azt látod nincs pangás, számodra is lehet csalogató, hiszen a nagy látogatottság egyet jelent a népszerűséggel. Ez itt bebizonyosodik. Kívül-belül tágas, sok embert befogadó hely, így ennek ellenére sem kell attól tartanunk, hogy esetleg nem akad számunkra szabad asztal. Ízléses, gondozott környezet fogadja az érkezőket, jó időben nincs is hangulatosabb, mint kint a szabadban ebédelni. :-) Az ételek széles tárháza fellelhető az étlapon, a hagyományos, illetve a különleges ízeket kedvelők sem fognak üres hassal távozni. Az adagok bőségesek, az árak megfizethetőek. A kiszolgálás udvarias, gyors, maximálisan gondoskodnak a vendégek igényeit illetően. Nem tudok negatív tapasztalattal, véleménnyel szolgálni.
Családommal, baráti társasággal több alkalommal is jártunk már a csárdában. Csodálatos környezetben gyors és udvarias kiszolgálás várja a vendégeket. A választék széles, az ételek igen ízletesek. Az adagok bőségesek és megfizethető áron lehet étkezni. A csárda elhelyezkedése nagyon jó és tágas parkolóval rendelkezik. Jó szívvel ajánlom mindenkinek, hogy térjen be hozzájuk, mert megéri.