Hévíztől északra, Kehidakustányban található a Kehida Family Resort, a Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő közvetlen szomszédságában. A szálloda kényelmes szobákkal, saját wellnessrészleggel várja vendégeit, a környéken pedig számtalan programra nyílik lehetőség.
Tökéletes karácsonyt töltöttünk a Kehida Family Resort -ban. A személyzet fantasztikus volt: fiatalosak, kedvesek, aranyosak, segítőkészek, mosolygósak. A szobák kényelmesek. A tisztaság tökéletes. Az ár az meg fízethető. Szolgáltatások kitűnőek és itt a masszásra gondolok elsősorban. Családosoknak nagyon jó, akár kicsik a gyerekek, akár nagyok.
A szálloda elhelyezkedése központi, a szálloda kényelmes, baba barát. A szálloda személyzete, segítőkész, kedves és felkészült. Az ételek változatosak, bőségesek. A szobák abszolút kényelmes kialakításuak, jó pihenést biztosítanak vendégeik szàmára. A wellness kielégítő, megfelelő.
2 éjszakát töltöttünk a párommal a hotelban. Nagyon jól éreztük magunkat! Kedves és segítőkész volt a személyzet. Az ételek finomak voltak. A wellness rész megfelelő volt. Bár mi a szaunát nem próbáltuk, mert nem bírjuk a párás meleget, de ez nem a szálloda hibája. Biztos az is kiváló. Örülünk, hogy megismerhettük ezt a szállodát.
A szálloda könnyen megközelíthető. Tiszta környezet, kényelmes és tágas szoba. A szobák felszereltek. A reggeli bőséges, a vacsora barátságos étteremben fogyasztható. A szálloda kisebb és nagyobb gyerekek részére is biztosít kikapcsolódást.
Szeptemberben három nap két éjszakát töltöttünk Kehida Family Resort szállodában. Alapvetően mindennel meg voltunk elégedve. A szálloda alkalmazottai kedvesek. A tisztaság megfelelő volt. A szoba tágas, kényelmes volt. A reggeli bőséges, bár lehetne nagyobb csésze és kicsit változatosabb is.
Félpanzióhoz tartozó főétkezés, nagyon jó megoldás, hogy elfogyasztható 12-töl egészen estig. Szóval lehet dönteni, hogy ebéd, vagy vacsora legyen. Az étterem ételei nagyon finomak és bőségesek voltak.
Maximális kényelem, pihenésre feltöltődésre 100 %-an alkalmas hely. Mindenkinek csak ajánlani tudom! A személyzet kedves, a szálláshely kifogástalan elhelyezkedése illetve felszereltsége tekintetében is! A foglalás egyszerűen megoldható. Kuponon vásároltam a szálláslehetőséget, de semmi különbséget nem éreztem.
Remek egy hetet töltöttünk a szállodában, nagyon meg voltunk elégedve az ellátással. A reggeli kiváló volt és bőséges, a kiszolgálás udvarias. Köszönjük!! Éger Lajos
Minden nagyon rendben volt. Személyzet nagyon figyelmes, kedves volt. Medencék tisztaságára folyamatosan ügyeltek. Reggeli sok választékkal, finom ízekkel. Újra elmegyünk! :)
A konyha felszereltségét kellene böviteni,mert hiába van elektromos tüzhely ha nincs megfelelő melegitő vagy fözőedény,konyharuha,merőkanál.A mikrohullámu sütő mellé célszerü lenne használati utasitást is mellékelni.
A szálló nagyon jó helyen helyezkedik el. Csendes és közel a fürdőhöz. A személyzet barátságos, udvarias. A reggeli változatos, bőséges. Annak örülünk, hogy nem igényeltünk félpanziót, ugyanis egyszer betévedtünk arra a helyre ahol azt elfogyaszthattuk volna. Számunkra kritikán aluli volt.
A szálloda méretéhez képest kicsi mint a benti, mint a kinti medence. A teraszok üresen tátongmak, nem is értem miért nincs kinti asztal és székek? ? ? Pedig a terasz szép nagy. Még ilyen helyen nem is voltam ahol nem volt. :( Azt se értem, hogy minek van kialakított konyharész, ha nincsenek a konyhaszekrényben a legalapvetőbb edények. Bár én nem használtam volna, de gyerekes családok lehet, hogy melegítettek volna egy-egy virslit a lurkóknak. A takarítás is kívánt kivetnivalót: függönyök koszosak, az előző lakók szemete még bent volt érkezésünkkor. Hát arról megfeledkeztek. A 4 nap alatt egyszer se kérdezték, hogy kérünk-e takarítást. Arra nem volt lehetőségünk, hogy esetlek mi söpörjünk, mert nem volt mivel. Viszont a Szállodától kb. 4 km-re van Zalacsány, azon belül a Vadász Csárda. Na ott aztán kiváló az étterem. Mindenkinek csak ajánlani tudom! ! ! Üdv: Andrea