Hévíztől északra, Kehidakustányban található a Kehida Family Resort, a Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő közvetlen szomszédságában. A szálloda kényelmes szobákkal, saját wellnessrészleggel várja vendégeit, a környéken pedig számtalan programra nyílik lehetőség.
Nagyon jó volt és a fürdő is közel található a szállástól.Szolgáltatás amit nyújtott a szálloda az is remek .Az volna a legjobb ha nagyobb lenne az étkező.
Meglepő! Belépsz az ajtón,és megcsap az a finom tiszta jó illat,az egész szállodára ez volt a jellemző. El is neveztem jó illatú szállodának. Házassági évfordulót jöttünk ünnepelni a párommal és tökéletes három éjszakát töltöttünk el itt.
Sokat nézegetem a interneten az utazás előtt hogyan is néz ki a szállás, kívülről,a szobák,a környezet,Nos minden kivétel nélkül ugyan úgy nézet ki . A csalódás kizárva. Recepciós udvarias, elmondja amit kell és mindenre válaszol,majd utukra bocsájtja a megfáradt vendégeket. Apartmanok nagyok tágasak, nagyon jó illatúak,tiszták napfényesek. Szerencsénk volt az nap délután sütött a nap. Bár nem akartunk kiülni a tényleg hatalmas teraszra,de hogy legyen egy negatívum is ezt ülő alkalmatosság hiányában nem is tudtuk megtenni. Az ágy kényelmes a tv hatalmas bár kevés csatornával,de ez elhanyagolható hisz nem ezért jöttünk. Főzősarok alap felszereltségű,de nem is akartam főzni. Fürdőszoba természetesen tisztán jó illatú és tusfürdővel folyékony szappannal jól ellátott volt,ki egészítve egy ruha szárítóval aminek nagy hasznát lehet venni,pláne ha gyermekkel vagyunk. Hisz igazán mint ahogy a nevében is benne van ez a fő szempont aminek én úgy láttam maradéktalanul megfeleltek. Éjszaka csend,az amúgy is csendes környéken Meglepő volt hisz elég sok vendég volt és kisgyermekek is és még sem lehetett semmi zajt hallani. Igen pihentető az már biztos. A reggeli a lehetőségekhez képest választékos,a kiszolgálás gyors és udvarias persze ez csak a gépi kávét nem szeretőknek,szól. Rendelkezik a szálloda wellness részleggel,külső belső medencével,de ezeket nem próbáltuk ki. Így csak azt tudom mondani hogy nagyon szép és tiszta volt ott is minden, mert azért csak bekukucskáltunk a szaunákba is. A Kehidai fürdő pompás,az idő meg rohant és oly gyorsan vége lett a pihenésnek mint egy pillanat. Aki szereti a csendet ,kényelmet,gyógyfürdőt mindenképp ajánlom a Kehida Family Resortot.
Imádtuk! Nem tudok mást írni. Mikor megtaláltuk a neten az akciós pihenést, mellette döntöttünk. Egy 50-es szerelmespárnak ez tökéletes választás! Ár-érték arány, a fürdő közelsége és a gyönyörű természet segített a pozitív döntésben. A foglalás is neten történt, alig 1-2 óra múlva már meg is érkezett a visszajelzés.
Az adatlapjukon feltüntetett fotók a valóságot tükrözték. Ahogy közelítettünk a szállodához, azonnal tudtuk- ez az! Jobb oldalt a kehidai fürdő, bal oldalon a szállodánk. Tökéletes páros! Belépve a jó illatú szállodába a recepción egy csupa mosoly hölgy fogadott bennünket. Jól esett, hogy valóban szívesen vártak bennünket. Megkaptuk az apartman kulcsát és sok-sok infót a helyről a szolgáltatásokról és a környék éttermeiről. Tiszta, modern, gusztusos volt az apartman. Nem mindegy, hol tölti el az ember azt a pár napot, ahol pihenni szeretne. Nekünk legalább is ez nagyon fontos, így 50-esen, szerelmesen. A reggeli az emeleti kávézó-bárban volt, kilátással a közeli virágba borult hegyre. Igazi kánaán volt az asztalokon. Na erre mondják, hogy terülj-terülj asztalkám! Illatok és ízek jártak keringőt a levegőben. Bármit és bármennyit ehettünk. És nagy pozitívum, hogy a teraszon kijelölt hely volt a dohányosok számára. Aki nem a szomszédos fürdőben akarta elütni az időt, az házon belül is megtalálta a pihenés több formáját. Masszázs, beltéri medence, kültéri medence, gyerekeknek játszóház -itt említeném meg, hogy bababarát hely! . Kerékpár kölcsönzés, szauna, és még sorolhatnám! Az esték nagyon hangulatosak itt. Akár a környéken sétálva, hallgatva az ezernyi madár esti dallamát, akár éjszakai fürdőzést kérni a wellness részben egy pohár pezsgővel. Vagy a szobában kihasználni a wifi nyújtotta lehetőségeket. Egyetlen kis megjegyzés: Legyen több TV csatorna! Távozáskor akár búcsúajándékot is vásárolhatunk az üvegpolcon ínycsiklandozóan magát kínáló házi lekvárok, mézek közül, vagy hűtőmágnest a recepción. Mi jellemezné jobban a hely értékelését, mint az, hogy visszamegyünk Kehida Family Resort! Ilona és György Velencéről.
Jól felszerelt, esztétikus,igényes,jóizlésű szálloda. Természetközeli,hangulatos környezet,esténként ingyenes békakoncert, a fácánok is köszönnek. Kiváló,svédasztalos ,bőséges reggeli. Amit külön kiemelnék: kézműves sajt,Málna,áfonya csipkebogyó házias dzsemek! Jó pékárúk. Jóminöségű joghurt. / ez igen!
/ Invenciózus,segítőkész személyzet és még kedvesek is. A szállodával kooperáló étteremben kedvesek,a minőség -az általunk kóstolt ételek-silányak,gyenge alapanyagok/ porlevesek,értékelhetetlen pizza.
A szobaelhelyezéssel maximálisan elégedettek voltunk (tiszta, elegáns, tágas, konyharésszel, erkéllyel). A büféreggeli is teljesen rendben volt, kellemes környezetben, szép kilátással. A wellness is megfelelő volt számunkra, a medence kisebb mint ahogy képről gondolná az ember, vize viszont kellemes meleg. Szauna, infraszauna.
Személyzet udvarias, előzékeny. Parkolni az épület előtt és mögött is lehet. A fürdőben sem csalódtunk, kellemes kirándulás volt ez a 2 nap, last minute áron.
Tiszta, tágas, modern szoba, szimpatikus, hogy van kis minikonyha is, és a maga egyszerűségében design-os és minden megfelelő volt, a kis méretű wellness részleg is szépen karbantartott. Elhelyezkedése is remek,ár. érték aránya is nagyon jó, a vacsora a közeli étterembe volt, bőséges és ízletes volt, csak rengeteg sok volt a szúnyog. Nagyon szimpatikus kis szálloda, szívesen visszamennénk máskor is.
Nagyon tetszett, hogy gondolnak a kisgyermekes családokra is, van játszószoba külömböző programokkal, és saját medencéje is van a szállodának, ami szintén pozitív. Apartmanban voltunk és maximálisan elégedettek voltunk mindennel. A bőséges reggelit a szálloda saját kávézójában kaptuk, az ebédet, vacsorát pedig egy közeli étteremben. Minden nagyon finom volt és bőséges adagokat kaptunk.
Csend nyugalom kitünö ellátás igényeket kielégitö hely,remélem meg lesz lehetöségem el menni. Csodálatos 5 napot töltöttünk el kehidán a párommal az ellátás változó és finom volt a tisztaság és a rend kiváló. Kedvesek és oda adoak voltak ,a személyzet nagyon aranyos. n agyon jó volt még az hogy a welness éste 8_ig volt használható.
Az apartman nagyon tiszta és igazán kényelmes volt. A hotel dolgozói, különösen a reggelizőben készségesek, rugalmasak, segítőkészek. A büféreggeli bőséges és változatos, a saját wellness pedig hab a tortán. A félpanziót egy közeli étteremben vehettük igénybe, amit a későbbiekben szívesen kihagynánk, mert a vacsora ugyan finom volt, de nagy volt a tumultus.
Múlt héten töltöttünk a párommal 4 éjszakát a szállodában. A recepciós hölgy már foglaláskor nagyon udvarias és segítókész volt,érkezésünkör is türelmesen mondta el a lehetóségeket. A szoba nagyon barátságos és nem utolsósorban tiszta volt. A reggeli bóséges és mindenki talált magának a fogára valót,a személyzet készségesen segített ha valami lefogyott.
Tetszett a kinti medence,bár kicsit több árnyékolóra lett volna szükség. A félpanziót szerencsére nem kértük,mert érkezés estéjén ott vacsoráztunk és nem lett pozítív vélenényünk sem a kínálatról sem a személyzet gyorsaságáról,udvariasságáról. Összességében kellemesen töltöttük az időt.