A háromcsillagos színvonalú Hotel Helikon sport- és üdülőszálloda minden generáció igényeinek megfelelően kialakított szolgáltatási palettája egész évben aktív kikapcsolódást ígér.
Párommal és a lányommal választottuk ezt a szállodát. Összességében nagyon jól éreztük magunkat. A szálloda személyzete, kivétel nélkül mindenki, azon dolgozott, hogy jól érezzük magunkat. Eleget téve az "elvárásnak" pihentünk, jókat ettünk, úsztunk az uszodában, sétáltunk nagyokat.
Megcsodáltuk a külön kis szigetet és nagyszerűen éreztük magunkat. A Balatonra való kilátás feledhetetlen volt. Felkeltünk a napkeltét megcsodálni. Egy szívecske veszteséget a pici szoba, és a szálloda múltbeli stílusa okozta. Mindenkinek jó választás, aki nem luxus hotelt választ, de jól akarja magát érezni.
A kopottas küső ne riasszon el senkit. Nagyon hangulatos az üvegtetős beltér. A szoba megfelelő, csak a terasz üvegajtaja volt nehezen nyitható. Patyolattiszta ágynemű, kényelmes fekhely. A tévé cserére szorul. A kilátás pazar, a személyzet udvarias, külön dicséret az étteremben kérés nélkül kapott kancsó vízért a vacsora során.
Személyesen kéréseinket hibátlanul teljesítették. As uszoda tisztább és nagyon jó állapotban van. Areggeli választéka kifogástalan volt. Összeségében jól éreztük magunkat
A korábbi értékelésekre részben reagálva: valóban nem egy modern hotel, de ár-érték arányban jó ez a hotel! Kedves személyzet, közel a Balaton, ételek finomak, uszoda-szauna elfogadható, 2-3 napot bármikor szívesen töltenék itt. A parkolást meg lehet úszni főszezonon kívül az utcán parkolással.
Már sokadszorra mentünk a párommal a Hotel Helikonba. Nemcsak a szálloda fekvése, a kis szigete, az étterem teraszáról való kilátás fogott meg minket, de a tenisz pályák közelsége és a nagy parkban való sétálás is. A szálloda étterme is megfelelő, és a személyzet is kedves és szolgálatkész, ami feledteti a szálloda apró hiányosságait.
Tökéletes elhelyezkedés, a panoráma, a város központ közelsége. A személyzet udvariassága, vendég szeretete. Az étterem választéka, kiválló ételek felsorakoztatása, minősége nagyon jó!!! Sajnos a szoba igénytelensége: ágy, ülő garnitúra, ablak nyitása, TV, sokat ront az összképen. Ezért lett ez az értékelés címe.
Egy remek hétvégét töltöttünk el a párommal és a barátainkkal.Egyedül talán ami nem tetszett hogy a medence vize nekünk túl hideg volt és az infra szaunát se tudtuk használni mert mindig tele volt.
Jó elhelyezkedésű szép szálloda,bár egy felújítás azárt ráférne,a Wellness részlegre méginkább.De összességében elégedett voltam az ott töltött idő alatt.Kedves,közvetlen személyzet volt végig.
Régóta vártuk ezt a hétvégét. Nagyon örültünk ,hogy ilyen jól sikerült. A személyzetnek csak gratulálni tudok. Az étkezések kifogástalanok voltak. Bőséges, izlésesen tálalva. Külön szeretném kiemelni a pincérek munkáját. Ha mindenhol ilyen szállodák fogadnák a vendégeket az idegenforgalom jelentősen megnőne.