Ami nem tetszett: a fürdőszoba, sima fehér, majdnem, hogy egy jobb kórházi. A WC-kefe évekkel ezelőtt cserére szorult volna, a WC tartály, és a WC fedél erősen poros volt (jelzem letöröltem). Zuhanyzás közben valahonnan előkúsztak idegen hajszálak. A kézmosóból első reggel már kifogyott a folyékony szappan (tehát nem ellenőrizték "takarításkor"). A éjjeli szekrény nyitott polca is poros volt, és még azt sem mondhatom, hogy ott takarítanak, ahol a papok táncolnak, mert a TV talapzata, ami fekete, és virít rajta a por, szintén vastagon poros volt! A hűtő sem volt kitörölve. Szerintem a legjobb szobát kaptuk, szép kilátással,nagy erkéllyel, de az erély nem hogy felmosva, de felsöpörve sem lehetett már egy ideje. Furcsa volt, hogy a fürdőben nincs hajszárító, de a recepción adtak, bár csak 2 db volt összesen, szóval ahogy végeztem, vittem vissza. Ami még zavaró volt -de erről a hotel természetesen nem tehet-, hogy a közeli templomban szombat vasárnap is reggel 6 órakor kb. 2 percig hangosan harangoznak! A fürdőbe egy folyosón mehetnek át a vendégek, ami nagyon jó. A fürdő valóban nem zsúfolt, de kicsi, és nekünk hiányzott a külső medence. Egy egész kis belső gyógymedence van, ami 39°-os, így jó ha 10 percet kibír benne az ember. Az élménymedence fúvókái folyamatosan mennek, pont jó erősségűek, viszont az nem termálvizes :(. Összességében egy nagyon jó hotel, csak a takarítókat kellene ellenőrizni.