Magyarország harmadik legnagyobb városától, Miskolctól 10 km-re, a Bükk-hegység keleti részén, három hegy által körülvett festői völgyben található hazánk egyik legszebb klimatikus üdülőhelye, Lillafüred. Az 1927-30 között, eklektikus stílusban épített kastélyt függőkert és hatalmas park veszi körül.
A Szinva patak völgyére és a Hámori tóra nyíló kilátást még varázslatosabbá teszi az épület közvetlen közelében levő Szinva patak vízesésének moraja.
A szálloda kiváló, talán csak a fűtésszabályozás nem éppen korszerű és a wifi nagyon gyenge. Az étterem (reggeli, vacsora) svéd asztalos, és kifogástalan. A COVID szabályokat teljes mértékben betartják, folyamatos a fertőtlenítés. Jóléreztük magunkat.
A Hunguest Hotel Palota fekvése kiváló. Az épület impozáns, a kertje szépen kialakított. Aki megmássza a 60 csigalépcsőt is, a toronyból csodás kilátást élvezhet. A Hámori tó és a környező hegyek látványa életre szóló élmény. A szobák kényelmesek, jól felszereltek.
A szálloda nagyon jó hely a kikapcsolódásra, a wellness segíti a feltöltődést, a konyha kiváló, a személyzet kedves. Megjegyezzük, hogy a járványos időszakban nem mindenki viselte helyesen a maszkját, kérjük erre jobban figyeljenek.
A dohányzásra kijelölt hely az ablakunk alatt volt. Nyitott ablaknál kellemetlenül bejött a dohány szag. Mi nem dohányzunk, így ez okozott némi kellemetlenséget. Minden más tökéletes volt! Köszönjük! Zefi és Andi
Minden megfelelt a 4 csillagnak (hotel) megfelelő várakozásunknak. Az étkek változatosságára sem lehet panasz. A tálalás, a szervíz rendben volt. A minőséggel akadt problémánk (pl. szárazra sütött csirkemell), de ilyen előfordul. Pech, hogy pont egy hozzáértőnek jutott. Húsz éve voltunk egyszer (először) Önöknél, azóta minden az előnyére változott.
A helyszín remek, a szabadban tölteni az időt ideális. Apróságokra több gondot fordíthatnának (pl. a szobánkban a teraszajtó zárhatósága erősen kérdéses. Egy nagyobb szélben nem biztos, hogy nyugodtan alszik az ember.) Az ételek minősége alacsonyabb színvonalúak, mint a szálloda maga.
Gyönyörű, tiszta épület és mindenki kedves. A wellness tiszta kellemes volt a víz, a szaunák mindig elérhetőek voltak. Az étteremben az élőzene nagyon jó és kellemes. A ételekből nehéz volt választani egyik finomabb volt mint a másik. Ha lesz idő szeretnénk a családostól újból elmenni és pihenni. Gyönyörű hely. Mindenkinek tudom ajánlani.
A személyzet és a kiszolgálás rendben volt. Viszont a szobában nagyon meleg volt, illetve a fittness teremben a futógép nem működött és erről a recepció sem tudott
A szálloda elvarázsolt hangulattal rendelkezik. Ez nem csak a környezetre, hanem a hotel belső megjelenésére is vonatkozik. A konyha kifogástalan, a személyzet pedig nagyon kedves. A Wellness nem túl nagy és rendkívül zsúfolt, ha sokan vannak.
Csodálatos, mesebeli környezet. A táj amely körülveszi a szállodát lenyűgöző. A személyzet és a szállás pompás, az ételek sokfélék, de ízviláguk szegényes.